Adelin scrie:Oricum eu sunt mai linistit de cand am citit ca daca eliberezi pestele agatat de axterior esti sportiv, iar daca il reti esti japcar. Cred ca e o concluzie trasa corect nu?!

Dar nu spune nimeni daca iti pare rau sau nu iti pare, esti considerat japcar sau nu?!
....numai un NEPESCAR poate emite niste teorii asa deplasate.....unul care prinde cu adevarat pesti, nu poate spune asa prostii!
...sau, dupa o cantitate deloc neglijabila de tarie, teoria cu japca poate fi acceptata.
Lumea poate fi vazuta in multe culori, cel mai rau insa e cand o vezi alb-negru!

Comentariul tau la subiect in mesajul asta se rezuma la calomnizarea autorului subiectului � JAPCA � postata pe forumul pescarului.com ( in cazul asta te referi la mine ! ) facind speculatii deplasate la calitatile mele de pescar si numarul capturilor mele.
Adelin scrie:Sigur, singura vina o au cei ce intra in discutii cu tine si chiar le sugerez sa iti dea pace sa bati campii de unul singur, astfel vei avea dreptate in tot ceea ce spui si nu mai e nevoie sa agiti spiritele.
Eu iti doresc sa ai o vara linistita.

Pt linistea ta sufleteasca… nu tin neaparat ca sa imi dea dreptate asa cum se pare simti tu nevoia… ca nu suporti ca cineva sa fie de alta parere decit a ta ca altfel dai cu insulte la foc automat in stanga sin dreapata de parca ar fi la liber...
De unde deduci tu ca eu as fi ala care agita spiritele ? Se vede clar si cu ochiul liber ca cel care o face esti tu ! Se pare ca vrei sa ma discreditezi cu orice chip si la orice mod.
Nu ma intereseaza motivele tale.
Vad ca tu si Cati aveti predilectia sa interpretati in modul cel mai nashpa orice afirmatie cum va convine voua creiinduva evident motiv pt a jignii si calomniza interlocutori… si in acelasi timp va comportati in mod ipocrit de parca ar fi vice versa… ( dublu standart )
Clar cauti sa te certi in mod neaparat cu mine si nici nu vrei sa respecti deloc dorinta celorlalti de a participa la discutie cit mai politicos si la subiectul postat pe forum... de aceea tin sa va multumesc voua … Avram Adelin si Cati pt bun venitul si ospitalitatea de care dati dovada ca membri mai vechi si de acea va urez voua si restul japcarilor…
Fie ca barca vostra sa va duca fisiind catre cele mai adinci ape si sa ramineti cu ancora agatata de git pina imi voi aduce eu aminte de voi !
Cu stima si respect pt restul membrilor si extrem de intinse !
Pt Adelin si Cati... dati in continuare la cotoaie ca voua nu va mai raspund la provocari ca nu meritati atentia mea.