empthy_cluster scrie:Cam te miri scrie:Io nu m-as multumi numai so suga... etic...
Tre sa mai si zimbeasca !
dah, devine chiar `simpatik` la un moment dat![]()
esti criminal

oare sa fie unul dintre motive .....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
O sa fac topic separat si o sa mut din mesaje, pana atunci, ai avut vreodata tzac de salau pt ca se pune pe guma si-l iei de burta? Si eu am un gust amar cand prind pestii din exterior, de opercul, de burta sau de spate care parca reduce din bucuria capturii...bradypus scrie:intentionat dat la japca e una
luat la japca e alta
n-are legatura cu intentia
doar rezultatul conteaza !
c´altfel multi pot zice ca n-au vrut...
pestele care participa activ la atac si musca naluca se agata cu cel putin un cirlig din interiorul guri spre iexterior
odata ce pestele a ratat si tu il iei de nas... sau din alta parte... din exterior... ala e luat la japca
neintentionat
dar luat la japca asadar prins neregulamentar.
sau speculareGogol scrie:Dupa mine, daca il lua de spate, burta sau coada era japca.
E numai chestie de semantica.
Si pe mine ma enerveaza uneori; de exemplu l-am intrebat acu doua saptamani pe ce rau erau sloiuri de care pomenea si nu mi-a raspuns. A crezut ca-l i-au in balon ca am folosit apelativul Gheorghita..
Iar o chestie de semantica.
nu e nevoie ! topic exista de acu vreo 12-13 ani ! JAPCA ... sa discutat !johnnybravo scrie: O sa fac topic separat si o sa mut din mesaje, pana atunci, ai avut vreodata tzac de salau pt ca se pune pe guma si-l iei de burta? Si eu am un gust amar cand prind pestii din exterior, de opercul, de burta sau de spate care parca reduce din bucuria capturii...