Care sint fixisti aia cu idei prin excelenta ? cine spune asa ceva ?Cati scrie:Astia care spun ca un rapitor care ataca naluca , si il scoti prins din lateral ,ii faci o poza dupa care il eliberezi (daca e intepat in branhii , gestul pescaresc e inutil ) , sint fixisti ori in idei ori prin excelenta !
:
E SAU NU E JAPCA?!...aceasta e intrebarea!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cam te miri , (sper sa nu te miri) , nu m-am referit la tine , ce tot te bati cu pumnul in piept ca pescuiesti de 33 de ani ? tu esti a toate stiutor ? spune-ne si noaua secretele , sa nu murim "ne-dezghetati" , iesi cu o postare ceva interesanta referitoare la experinta ta in domeniu ,pe care noi saracii nu am intilnit-o inca, doar tu esti ala A toate-stiutorul !!! Vad ca esti pus pe fapte mari , dar din postarile tale nu reiese NIMIC esential , decit ceea ce poate o sa vezi si tu miine!!! Spune sincer , nu ti-a mers pescuitul de te iei de toata lumea ??? la experienta ta ...am avea de invatat multe ! Acum pe bune , esti chiar asa de secretos , chiar nu vrei sa ne zici si noua astora mai saraci cu duhul nimic ?
Cind ai postat , nu te-ai gindit ca sint aici oameni care daca nu au anii tai de pescuit , poate au mai multa experienta decit tine ? sau tu esti toba de carte , practica te deranjeaza !
Daca nu-ti place forumu' , dane pace , noaua ne place asa cum e el , mai schimbam impresii , experiente , asa... cite stim si noi , bine ca ai venit tu autodidactule, sa ne explici cum sa facut roata !
"Auzi draga , ce noroc pe noi" ...asta pina vine bunicu' !!!
Cind ai postat , nu te-ai gindit ca sint aici oameni care daca nu au anii tai de pescuit , poate au mai multa experienta decit tine ? sau tu esti toba de carte , practica te deranjeaza !
Daca nu-ti place forumu' , dane pace , noaua ne place asa cum e el , mai schimbam impresii , experiente , asa... cite stim si noi , bine ca ai venit tu autodidactule, sa ne explici cum sa facut roata !
"Auzi draga , ce noroc pe noi" ...asta pina vine bunicu' !!!
Da, ai dreptate.. faptul ca sunt moderator mi-a dat dreptul sa zic vrute si nevrute.Cam te miri scrie: Deci daca restul nu sint deacord cu mine io sint inghetat la minte … nu ? misto si foarte logic compliment nici nu intra in contradictie cu regulamentul forumului pt ca tu esti moderator si detii imunitate … nu ?
..................................................................................
..................................................................................
Din nefericire eu nu am atatia ani in total cati ani ai tu de pescuit, asa ca imi cer scuze daca am spus prostii, mai am de invatat.
Cati scrie:Cam te miri , (sper sa nu te miri) , nu m-am referit la tine , ce tot te bati cu pumnul in piept ca pescuiesti de 33 de ani ? tu esti a toate stiutor ? spune-ne si noaua secretele , sa nu murim "ne-dezghetati" !!!
Unde ai vazut tu ca ma bat cu pumnul in piept sau ca am afirmat a fi a toate stiitor ? spunemi si mie unde scrie sau de unde deduci ca eu as fi asta ? Am mentinat faptul… pt ca Paul a scos ca din palarie concluzia ca eu as fi novice in ale pescuitului si a comentat ca atare pe baza unei concluzi eronate .
Si de altfel nu intoarce tu roata ca eu as fi inceput sa fac pe cineva inghetat sau dezhetat… este tocmai contrariu… dupa teoria geniala a lui Paul care mi-a aplicato mie … esti dezgetat daca participi la discutii in care toata lumea este deacord cu tine….
Paul intre noi moldoveni… poti sa-mi spui cum vrei… cu conditia sa imi spui si de ce ?
Numai ardelean sa nu ma faci !
Cati scrie: iesi cu o postare ceva interesanta referitoare la experinta ta in domeniu ,pe care noi saracii nu am intilnit-o inca, doar tu esti ala A toate-stiutorul
Din nou… unde ai citit sau de unde ai dedus ca eu am afirmat asa ceva… sau ca as fi ...?
Eu pina acum am facut comentarii la parerile lor despre mine si afirmatiile pe care le-am facut. Cred ca atita timp cit o faci cu bun simt asta este permis pe forumul asta … nu ?Cati scrie:Vad ca esti pus pe fapte mari , dar din postarile tale nu reiese NIMIC esential , decit ceea ce poate o sa vezi si tu miine!!! Spune sincer , nu ti-a mers pescuitul de te iei de toata lumea ??? la experienta ta ...am avea de invatat multe ! Acum pe bune , esti chiar asa de secretos , chiar nu vrei sa ne zici si noua astora mai saraci cu duhul nimic ?
Daca nu iti place sau nu iti convine ce am scris nu citi sau roaga administratorul forumului sa stearga mesajele care te deranjeaza sau nu esti tu de acord cu ele. ( poate se da o ordonanta si se va posta de azi inainte numai ce vrei tu... ! )
Clar postarea ta essentiala este plina doldora de informatii vitale si sfaturi bune si de o importanta deosebita… da le critici pe ale mele si mai dai si " la cotoaie " facind aluzi la persoana mea la mai multe nivele… ! Sigur daca as face acelasi lucru ai apela la bunele maniere si la cei 7 ani de acasa pe care se pare ca unii iau innvatat din filme ( nu spun cine... ghici ! )
M-as bucura ca uni sa ajunga la un nivel cit mai ridicat in ale pescuitului si daca se poate sa ne reprezinte cu mindrie si cu cinste la concursuri internationale. In ce priveste atacurile tale neispravite referitoare la educatia mea io zic ca te inseli … sint practica toata ziua… ! dar tu nu ai decit sa o dai tot asa si incontinuare numai " la cotoaie " pina strig io ... fault !Cati scrie:Cind ai postat , nu te-ai gindit ca sint aici oameni care daca nu au anii tai de pescuit , poate au mai multa experienta decit tine ? sau tu esti toba de carte , practica te deranjeaza !
Vezi ce comportament frumos ai ? Aici chiar ma mir … ! cu adevarat amabil si prietenoasa atitudine ai fata de noii membri ! merci !Cati scrie: Daca nu-ti place forumu' , dane pace , noaua ne place asa cum e el , mai schimbam impresii , experiente , asa... cite stim si noi , bine ca ai venit tu autodidactule, sa ne explici cum sa facut roata !
"Auzi draga , ce noroc pe noi" ...asta pina vine bunicu'
Cine ti-a spus ca nu imi place mie forumul ? impresi , experiente si sfaturi cam despre asta este vorba … dar daca tie iti plac numai ale tale imi pare rau ca iti dau o veste proasta… forumul nu este numai pt tine ( nici numai pt mine fi serios… sint doar musafir aicea ! )
Io nu am intrat pe forumul asta ca sa ma cert cu nimeni … dar asta nu inseamna ca sint dispus sa accept mojicii de la tine sau de la cei care au facuto mai sus. Cei care neaparat vor sa o faca recomand sa foloseasca mesajele personale pt schimbul de amabilitati.
Daca vrei sa participi la discutie in mod civilizat subiectul era despre japca si nicidecum despre mine . Ai vreo parere pe care vrei sa o impartasesti cu noi bine asta poti sa o faci si fara insulte … bine ?
Imi cer scuze de la restul memrilor pt abaterea de la subiect .. dar nu este din vina mea !
Intinse !