E belea mare fratilor !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pityu
veteran
veteran

E belea mare fratilor !!!

Mesaj de pityu » 14 Dec 2007, 01:24

Gigi, bati campii cu reciprocitatea!
Ce reciprocitate, care reciprocitate ? AGVPS-ul a desfiintat valabilitatea permisului pentru intreg teritoriul tarii, ca alta asociatie nu era acum 25 de ani ! Acum cand simt ca le fuge terenul de sub picioare, ca lumea pescarilor s-a saturat de atatea si atatea hotii si vor sa termine cu acest trecut cenusiu, au inventat (tot ei - vezi Doamne !) Reciprocitatea.
Daca esti mic si nu stiai, afla ca permisul prin anii '80 costa cam 200 (de lei de-atunci) si era valabil in toata tara, inclusiv Delta si Marea Neagra.
La un moment dat insa brusc nu le mai ajungeau banii pentru vile, gipane, secretare, etc. si au scumpit pretul cu 8.400 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da ! Ai citit bine ! 8.400% (opt mii patru sute %), printr-o simpla manevra jmechereasca "Made in Romania". Stii cum ? Simplu de tot. La acelasi pret (deci pretul a ramas neschimbat !) i-au redus valabilitatea de la nivelul intregului teritoriu al tarii, la nivelul teritoriului unui singur judet.
Asta "in traducere" inseamna ca un amarat de pescar, daca vroia sa pescuiasca pe intreg teritoriul tarii, trebuia sa cumpere 42 de permise (pentru fiecare judet cate una) x 200 lei/judet = 8.400 lei/tara. in conditiile in care un salar mediu pe tara era cam 1.800-2.000 lei/luna
Corect ar fi fost sa reduca si pretul, impartind cele 200 de lei, la 42 de judete ! Nefacand asta, au reusit sa intre (neoficial) in cartea recordurilor cu cea mai mare scumpire cunoscuta vreodata pe globul pamantesc - 8.400 %. ... si acuma vii tu (... si ei) si ne vindeti gogosi umplute cu ... reciprocitate ?
Sa va fie jena :!: :!: :!:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Dec 2007, 07:42

Memento time :
Ai zis asa :
gigi 2007 scrie:da am citit ,teoretic asa este ...dar aici pe forum au aparut clar oameni amendati .care spun ce au patit,eu vorbeam de teama pescarilor, de la mine din zona cel putin....
Deci e clar si sunt mai multi !!!
MihaiV scrie:despre cine vorbesti? eu am vazut doar o marturie, si in acel caz nu a ajuns sa plateasca amenda. Poate mi-or mai scapat si mie, caci sincer n-am timp sa citesc tot. Da' da-mi un link si mai discutam.
Aici iti spuneam ca e doar unul si nici macar in acel caz nu s-a platit amenda. Fusese o amenda aplicata gresit !
gigi 2007 scrie:eu vorbeam de ce se spune pe pagina 1 ...meas a patit-o si-l cred (nu e singurul).....
El e unul singur, nu mai muti, si tocmai el a zis ca a dus procesul verbal de contraventie la AJVPS si n-a platit amenda :
meas scrie: Oricum,cand am ajuns inapoi in Tulcea m-am dus glont la AJVPS cu acel proces verbal.S-au facut foc si para si mi-au zis sa-l las la ei ca au ei "ac de cojocul alora".Drept este ca nu m-a mai deranjat nimeni de atunci sa-mi spuna cum s-a solutionat cauza.
Nu mai caut acum, dar retin ca intr-un mesaj ASPAlba spunea ca daca cineva e amendat pentru ca are permis si nu e in judetul lui, atunci sa mearga la el si suporta el cheltuielile de judecata si eventuala valoare a amenzii.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Dec 2007, 07:48

gigi 2007 scrie:
astea-s discutiile prin targ. :lol: ....deci ..pe site este recunoscut ca au aparut probleme de reprocitate (probabil si amenzi ) , deci ce e asa de nefiresc sa ne intrebam si noi ??? !!!, dar vedem ca ajvps cauta sa le rezolve....

eu am vrut sa spun ca pescarul obisnuit n-are chef sa-si riste banii si
sa-si manance nervii cu tot felul de naintelegeri intre diverse asociatii .....si pana se potolesc spiritele pescuiesc mai pe langa casa...
Deci nu este recunoscut ca sunt probleme, nici ca AJVPS incearca sa le rezolve.
Problemele au fost rezolvate prin lege si permisul e valabil in toata tara, iar AJVPS minte pentru a isi aroga merite pe care nu le are, castigand in felul asta un numar mai mare de adepti, care musca orice gogoasa din zbor.
Daca Tariceanu iti zice maine ca a rezolvat toate problemele din Ro esti gata sa-l crezi si il si votezi poimaine?
Dar asta e campania electorala si loviturile sub centura sunt cele mai eficiente!
Ma apuc si eu si anunt ca asociatia noastra a rezolvat problema reciprocitatii cu toate judetele tarii. Acu esti multumit? Crede-ma si pe mine, conasule, c-ar manca si puradeii mei o paine! :lol: :lol:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 14 Dec 2007, 10:59

eu n-am spus nimic, am citat de pe un site si am dat link-ul....asa ca cine bate campii ?????

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 14 Dec 2007, 12:43

la cluj se dau deja permisele pe 2008
si bineinteles ca pretul este de 130 ron in loc de 70 cat este in restul tarii sau asa am inteles :roll:
si anul trecut a fost asa,om fi noi clujenii mai cu bani?nu cred sau eu cel putin nu ma simt,sau o fi ajvps-ul mai cu foamea in glanda?
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Dec 2007, 12:58

ce inseamna 130 ? cat e permisul ? cat e cotizatia de membru ? 130 e valabil pentru membru' nou sau asta-i pretul pentru membrii cu vechime ?
S'altare și bunăstare !

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 14 Dec 2007, 13:38

este aceeasi schema de plata ca si anul trecut si esta valabil pt membrii cu vechime
deci......
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Dec 2007, 14:08

georgel_spin scrie:la cluj se dau deja permisele pe 2008
ai vazut vreun permis pe 2008???
Caci vad ca unii zic ca inca nu s-au dat la tiparit. Deci e posibil sa se incaseze cotizatia pentru 2008, sa se puna viza in carnetul de membru si sa nu se dea si permisul (cartonajul tiparit de CNAFP). Ar fi f bine si normal daca ar fi deja tiparite permisele si se distribuie.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 14 Dec 2007, 14:28

AJVPS-Cluj minte prscarii.
Permisele de pescuit pentru anul 2008 nici nu sunt inca tiparite , atentie va ia bani si nu va elibereaza permise.
In judetul Hunedoara nu mai au curajul sa mai faca asa ceva pescarii au aflat adevarul si nu mai pot sa-i minta , nu le mai dau bani aiurea.
De ce nu faceti si voi o asociatie independenta???????????????????????????? :help: :fluch :datz: :lol1: :elkgrin: :explode: :censored:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Dec 2007, 16:29

gigi 2007 scrie:eu n-am spus nimic, am citat de pe un site si am dat link-ul....asa ca cine bate campii ?????
Tu!!

de ce nu intri tu frumusel pe acel site indicat de tine si lasa mesaje sau pune intrebari ,sa vedem ce (si cine ??) v-a raspunde??
poate te lamuresc aia,ca vad ca aici nu reuseste nimeni sa te lamureasca.
scuze daca am fost putin mai dur,dar......prea nu vrei sa citesti nimic din spate :wink:
sper sa nu te superi :)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns