distante intre pescari
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Cu ce sa te scoata????? Cu mascatii numai... primul venit primul servit...doar nu o fi apa muma-sii....
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
sa inteleg, facand un rezumat, ca daca respect distanta de 5 m, in sus ori in jos, nu o sa am probleme? Chiar daca atacurile se vad la 15 m de la pozitia primulu venit? vorbim de spinning, nu de stationar. Si apropoo, nu e cam putin 5 m de locul "atacului" (vorbim de pesti
.
Bine ca batul de spining nu prea ajunge la asemenea lungime

Bine ca batul de spining nu prea ajunge la asemenea lungime

-
- veteran
in primul rand trebuie sa ai respect pentru cel care pescuieste deja intr-un loc, indiferent daca este la stationar sau spinning. dar sa nu iutam ca exista si pescari fara respect pentru ceilalti. Daca mi s-ar intampla mie asa ceva, as scoate betele de stationar si "din greseala" cu un plumb de 200g l-as lovi pe unul in cap, binenteles ca mi-as prezenta scuzele de rigoare.
PS: cred ca trebuie sa fie o distanta intre pescari de cel putin 15m.
[quote="voicu81"]in primul rand trebuie sa ai respect pentru cel care pescuieste deja intr-un loc, indiferent daca este la stationar sau spinning. dar sa nu iutam ca exista si pescari fara respect pentru ceilalti. Daca mi s-ar intampla mie asa ceva, as scoate betele de stationar si "din greseala" cu un plumb de 200g l-as lovi pe unul in cap, binenteles ca mi-as prezenta scuzele de rigoare.
nu stiai ca ca plumbi de 200 nici la rusi nu mai gasesti?
nu te ai plictisi daca ai ramane fara pescari pe langa tine?
fi mai calm omule....ca daca nu te calmezi.....o sa te chem daca as pati asa ceva
nu stiai ca ca plumbi de 200 nici la rusi nu mai gasesti?
nu te ai plictisi daca ai ramane fara pescari pe langa tine?

fi mai calm omule....ca daca nu te calmezi.....o sa te chem daca as pati asa ceva