Receptionarea tuturor mesajelor în asteptare… acestea vor fi resortate în dosarul potrivit daca este destul spatiu disponibil."
Dar nici nu pot sa sterg din mesaje , asa ca rog frumos un moderator sa ma ajute , daca se poate , sau macar sa ma lamureasca cineva de ce nu pot trimite PM ? Si care este solutia sa pot utiliza aceasta functie ?
Totodata , daca mi se permite , dupa parerea mea ar fi mai util un sistem care da un anumit rang utilizatorilor (adica senior member ... veteran ) sa fie dupa vechimea pe forum , si nu neaparat dupa numarul de postari efectuate , ceea ce genereaza o multime de postari inutile .
Fiind incepator in materie de spinning nu prea am ce posta , fiindca nu cred ca am atata experienta incat sa pot spune ceva util celor care practica acest stil de pescuit de mai multa vreme , decat sa ma fac de ras , mai bine citesc topicurile interesante si incerc sa invat de la cei mai experimentati .
Astfel cu sistemul actual , unde numai numarul de postari conteaza , chiar daca m-as fi inregistrat de mai mult timp , nu stiu daca as fi ajuns sau voi avea sansa de a ajunge vreodata la un numar semnificativ de postari

Cu stima si