Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Acum chair ca ai un Jack!!!Daniels... de la mineAdelin scrie:Io sunt de parere ca si vanzarea-cumpararea de scule e de mare ajutor pescarului daca e facuta cu bun simt.In fond pe pescari nu cred ca ii dezavantajeaza o cantitate cat mai mare de scule scoase la vanzare. Problema e ca sunt niste reguli stabilite de admin care trebuiesc respectate. E ca si cand intri intr-o tara si esti obligat sa ii respecti legile...iti convine sau nu asta e. Mie imi place forumul asa cum e cu bune cu rele, dar e parerea mea. Sincer nu mi-ar place un site steril unde sa se discute strict la obiect si sa se vorbeasca cu retinere ca la sedintele de partid. Suntem aici si sa ne distram, nu sa ne comportam precum niste roboti.
"probleme" pot sa apara daca cumva sunt produse mai de top care nu se regasesc pe magazinul.....si atunci ce fac.. ma apuc sa fac compunere?Adelin scrie:Io sunt de parere ca si vanzarea-cumpararea de scule e de mare ajutor pescarului daca e facuta cu bun simt.In fond pe pescari nu cred ca ii dezavantajeaza o cantitate cat mai mare de scule scoase la vanzare.
nimanui nu i-ar placea...dar din ppacate se pare ca spre asta ne indreptam...si de aceea lumea isi spune parerea!Adelin scrie:Sincer nu mi-ar place un site steril unde sa se discute strict la obiect si sa se vorbeasca cu retinere ca la sedintele de partid. Suntem aici si sa ne distram, nu sa ne comportam precum niste roboti.
Cu regret tre' sa anunt ca sunt fix de aceeasi parere cu Adelin...Adelin scrie:Mie imi place forumul asa cum e cu bune cu rele, dar e parerea mea. Sincer nu mi-ar place un site steril unde sa se discute strict la obiect si sa se vorbeasca cu retinere ca la sedintele de partid. Suntem aici si sa ne distram, nu sa ne comportam precum niste roboti.