deosebit de interesanta dezbatere, dar cam monoloaga, mai ales ca se converseaza clonele intre ele

.
am decis sa merg la peste in weekend decat sa stau pe forum. Cu toate ca afara e o vreme de kkt, sigur va fi mai sanatos.
sustin comertul electronic chiar si in aceasta forma barbara si primitiva practicata pe forum si subscriu parerii lui Gogol conform caruia infuziile de materiale din vest inexistente pe piata la desfacere fac bine si ne fac bine ca si practicanti ai pescuitului de rapitori. Sunt deja comercianti "oficiali" care au inceput sa importe chestii inexistente pe piata acum 4-6-12 luni, si asta este bine din punctul meu de vedere. In rest, ca acest lucru incurca ploile cuiva si ca produce scaderi ale vanzarilor, nu e problema mea si nici nu ma intereseaza. Chiar daca, sunt un client fidel al respectivului magazin si voi mai fi cu siguranta mult timp. Cu toate acestea, nimic nu ne poate obliga sa ne limitam la un anume set de produse comercializat online sau fizic pe piata. Cine isi permite sa importe pe cont propriu produse si sa le vanda, trebuie lasat liber sa o faca, pentru ca e spre binele pescarilor. Nu ma intereseaza personal profitul niciunui comerciant sau asa zis bisnitar, ma intereseaza doar cateva lucruri esentiale:
-trusa de pescuit
-buzunarul propriu
-rezultatul aparitiilor subacvatice pe mal
Pe de alta parte, o rubrica ce aduce un trafic atat de insemnat unui site prin intermediul careia se promoveaza o afacere ce genereaza venituri financiare, nu va putea fi scoasa din structura noului forum. Faceti un scurt review in linii mari a celor intamplate in ultimele 2-3 luni pe forum si trageti concluzia ce activitate/trafic ar fi inregistrat acest forum fara sectiunea de talcioc.
In acelasi timp, eu marturisesc ca personal nu am reusit sa mai extrag o informatie de folos de pe acest forum de foarte multe luni (excluzand chiar si ultimele lunii cu ape bocna) si asta nu pentru ca as fi doxa de pescuit, ca chiar nu e cazul, insa calitatea informatiei a scazut alarmant de mult si nu stiu sincer daca principala vinovata e rubrica de vanzari/cumparari.
Eu imi mai dau maxim 3 luni de interes acordat forumului, in cazul in care nu se schimba nimic si informatiile prezentate vor ramane in aceasi nota de banalitate, la revedere !
p.s.: desi ar putea parea asa, nu sunt o clona a lui Vegas

. Ne asemanam doar la lungimea kilometrica a mesajelor.