Dezbatere publica - reorganizarea forumului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Re: Dezbatere publica - reorganizarea forumului

Mesaj de D_ali » 22 Feb 2013, 15:39

:)
...dap, in concluzie va puteti relaxa cu un baston pe carca...:)
Ce ati uitat cand sarea-ti gardu' la Metallica! :))):)) :))

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 22 Feb 2013, 16:27

haralambie scrie: sa fim relaxati... e weekend si in loc sa ne tocim tastele.. mai bine iesim la peste :)
nu toti sunt favorizati in aceasta privinta :cry:
aici, in nord, inca e iarna in toata regula :cry:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Feb 2013, 16:28

haralambie scrie: fir intins! si cine stie poate ne vedem pe apa vreodata ...cine stie
sa dea Domnu' ....:D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Feb 2013, 17:26

ce bine intentionati sunt auslander -ii nostri. cum vor ei sa ne scape de mentalitatea de talcioc si precupet.
sa-i invete pe tarani cum e cu civilizatia si e bay-ul...
dar nu prea stiu toate versurile.
ca la noi, nu-i ca la ei.
nu stiu ,de exemplu, ca multi de pe ebay-de,sunt rau intentionati si nu vor nici d-ai dracu sa livreze in patria noastra draga membra UE. si ca noi ,este cetateni UE cu drepturi .nu vrea ei si pace. atunci tre' sa-ti cauti rude ,pretini, cu adrese de acolo , mai de la oras ca sa intri si tu in randul lumii civilizate ,cu-n articol luat de pe ibai . plus un cado mic.o atentie, ca poate mai ai nevoie....
dar daca Domnii chiar vor sa ajute,poate permit sa folosim adresele lor pentru livrare .. chiar si aia de la casa de vacanta e buna , daca esti in primele vagoane ale trenului european 8)
si atunci scapam de taraba.
eeee? :D

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 22 Feb 2013, 17:32

Rine, lasa dracu' "politica"!
...treaba e ca nu te mai vede omu' la fatza. :lol: :twisted:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Feb 2013, 17:36

e iarna si...urata.
stii ca-s bautor de bere ...
d-aia nu-s de vazut :lol:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 22 Feb 2013, 17:39

"Am vazut ce useri au apreciat situatia impartial si a avut curajul si disponibilitatea sa-mi sara in aparare vazand balciul facut de cei doi pe topicurile mele, desi eu n-am facut nici un apel la sprijin."

Geniala definitia impartialitatii care rezulta de aici :D

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 22 Feb 2013, 17:46

rine scrie:e iarna si...urata.
stii ca-s bautor de bere ...
d-aia nu-s de vazut :lol:
Ashh, cum te dai la fundeni.:) (in modul elastic sau rigid-cu mono?) :)
Mare figura esti! :)
Scuze moderatorilor si participantilor la topic, pentru offtopic!

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 22 Feb 2013, 17:47

deosebit de interesanta dezbatere, dar cam monoloaga, mai ales ca se converseaza clonele intre ele :).

am decis sa merg la peste in weekend decat sa stau pe forum. Cu toate ca afara e o vreme de kkt, sigur va fi mai sanatos.

sustin comertul electronic chiar si in aceasta forma barbara si primitiva practicata pe forum si subscriu parerii lui Gogol conform caruia infuziile de materiale din vest inexistente pe piata la desfacere fac bine si ne fac bine ca si practicanti ai pescuitului de rapitori. Sunt deja comercianti "oficiali" care au inceput sa importe chestii inexistente pe piata acum 4-6-12 luni, si asta este bine din punctul meu de vedere. In rest, ca acest lucru incurca ploile cuiva si ca produce scaderi ale vanzarilor, nu e problema mea si nici nu ma intereseaza. Chiar daca, sunt un client fidel al respectivului magazin si voi mai fi cu siguranta mult timp. Cu toate acestea, nimic nu ne poate obliga sa ne limitam la un anume set de produse comercializat online sau fizic pe piata. Cine isi permite sa importe pe cont propriu produse si sa le vanda, trebuie lasat liber sa o faca, pentru ca e spre binele pescarilor. Nu ma intereseaza personal profitul niciunui comerciant sau asa zis bisnitar, ma intereseaza doar cateva lucruri esentiale:

-trusa de pescuit
-buzunarul propriu
-rezultatul aparitiilor subacvatice pe mal

Pe de alta parte, o rubrica ce aduce un trafic atat de insemnat unui site prin intermediul careia se promoveaza o afacere ce genereaza venituri financiare, nu va putea fi scoasa din structura noului forum. Faceti un scurt review in linii mari a celor intamplate in ultimele 2-3 luni pe forum si trageti concluzia ce activitate/trafic ar fi inregistrat acest forum fara sectiunea de talcioc.

In acelasi timp, eu marturisesc ca personal nu am reusit sa mai extrag o informatie de folos de pe acest forum de foarte multe luni (excluzand chiar si ultimele lunii cu ape bocna) si asta nu pentru ca as fi doxa de pescuit, ca chiar nu e cazul, insa calitatea informatiei a scazut alarmant de mult si nu stiu sincer daca principala vinovata e rubrica de vanzari/cumparari.

Eu imi mai dau maxim 3 luni de interes acordat forumului, in cazul in care nu se schimba nimic si informatiile prezentate vor ramane in aceasi nota de banalitate, la revedere !

p.s.: desi ar putea parea asa, nu sunt o clona a lui Vegas :). Ne asemanam doar la lungimea kilometrica a mesajelor.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Feb 2013, 17:52

Rine ,esti precupeata cand stai toata ziua cu nas-n talcioc , zau ca asa le zice la alea :)

Cand esti din rasa asta , nu mai conteaza ca-i e-bay sau rubrica vanzari de pe rapitori.ro , nu conteaza ca esti din Austria sau Romania :wink: ,ori io inca sustin ca menirea unui forum ii alta , fiind un loc de intalnire virtual intre persoane cu acelasi interes , ori in cazu de fata ii pescuitu si nu bisnita cu scule .

Oricum , pentru mine ii destul de greu de inteles cum reusesc unii sa-si cumpere cam tot timpu scula gresita si sa fie nevoiti sa o vanda :shock: , adica stai si adulmeci pe net , filtrezi info , cumperi scula odata decis , si dupa aia , hop , ca nu era asta , hai la vanzare si-n acelasi timp cauta alta , care cand o are-n mana la fel , nu-i buna , si incepe din nou , petrecand mai mult timp cautand scule decat pescuind cu ele :lol:

Scrie răspuns