determinarea pragurilor

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 22 Iul 2005, 13:23

salut.m-ati spart ,iar a-ti dat-o pe metafizica .
va mai bag o variabila ,degeaba ai prag ,daca nu ai cata(copac) pe el,ca nu o fi prost salaul sa stea pe prag ca politaiul de circulatie pe bordura.nu am gasit salaul pe prag curat decat pe curent tare .
dar oricum mi-am dat seama ca in chestiunea pragului ,oamenii stiintifici nu s-au putut abtine.caldura mare...dom'le[/img]
walleye

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 22 Iul 2005, 14:08

adrian, te contrazic, uneori il gasesti si pe platouri line.

Numai bine!

claudiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de claudiu » 17 Aug 2005, 13:48

nicolaesebastian scrie:Merci,

Metoda pare destul de simpla!
Intentia mea e sa-mi fac un program in care sa introduc aceste valori tabelare si sa-mi afiseze grafic configuratia pragurile. Configuratiile le salvez intr-o baza de date pe care o pot folosi ulterior atunci cind vreau

nicu
Mai Nicolae parerea mea proprie shi personala ca daca ai venit la pescuit sa itzi faci o baza de date ai pierdut tocmai esentza pescuitului.

Noroc ca peshtii nu stau pe loc, altfel tzi-ai face o baza de date shi cu peshti. Dupa aia pescuitul s-ar reduce la aruncarea la tzinta. Ar deveni un fel de baschet or something shi in loc sa simtzi fiorul shi adrenalina pregatirilor de pescuit la tine totul s-ar derula cam asha: "ma duc azi sa prind crapul ala situat la 2 metri de mal shi 10 metri de cioata numaru X".
Asta daca nu cumva itzi fura unul baza de date shi prinde totzi peshtii inaintea ta.

:lol:

PS: no hard feelings. doar ca mi s-a parut funny!
Nu conteaza ce mashina ai, conteaza ce lanseta ai :)))

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 17 Aug 2005, 14:01

Asa este,la pecuit ai nevoie de acel "feeling",sa simti sau macar sa-ti inchipui unde sta pestele,in functie de conditiile pe care le poate oferi acel loc speciei de rapitor caruia i se potriveste.Intr-un cuvant:sa citesti apa. :wink:

Cazatorul
junior
junior

Mesaj de Cazatorul » 21 Aug 2005, 05:14

Trebuie sa fii umblat prin locurile in care pescuiesti pt. a cunoaste bine malurile ,fundul apei si adancimea.

Scrie răspuns