salut.m-ati spart ,iar a-ti dat-o pe metafizica .
va mai bag o variabila ,degeaba ai prag ,daca nu ai cata(copac) pe el,ca nu o fi prost salaul sa stea pe prag ca politaiul de circulatie pe bordura.nu am gasit salaul pe prag curat decat pe curent tare .
dar oricum mi-am dat seama ca in chestiunea pragului ,oamenii stiintifici nu s-au putut abtine.caldura mare...dom'le[/img]
determinarea pragurilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mai Nicolae parerea mea proprie shi personala ca daca ai venit la pescuit sa itzi faci o baza de date ai pierdut tocmai esentza pescuitului.nicolaesebastian scrie:Merci,
Metoda pare destul de simpla!
Intentia mea e sa-mi fac un program in care sa introduc aceste valori tabelare si sa-mi afiseze grafic configuratia pragurile. Configuratiile le salvez intr-o baza de date pe care o pot folosi ulterior atunci cind vreau
nicu
Noroc ca peshtii nu stau pe loc, altfel tzi-ai face o baza de date shi cu peshti. Dupa aia pescuitul s-ar reduce la aruncarea la tzinta. Ar deveni un fel de baschet or something shi in loc sa simtzi fiorul shi adrenalina pregatirilor de pescuit la tine totul s-ar derula cam asha: "ma duc azi sa prind crapul ala situat la 2 metri de mal shi 10 metri de cioata numaru X".
Asta daca nu cumva itzi fura unul baza de date shi prinde totzi peshtii inaintea ta.

PS: no hard feelings. doar ca mi s-a parut funny!
Nu conteaza ce mashina ai, conteaza ce lanseta ai
))