Despre cotizatia pe 2009 la APS Caras

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 09 Sep 2009, 00:28

se vede cat esti de evoluat,ai ramas la stadiul de grota:omul cu maceta :D :D :D

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Sep 2009, 15:40

asa ca sa mai linistim apele -
de ce nu vreti voi doi (apscaras si stefi oprea)
sa va intreceti in pescuit nu in cuvinte ?
Propun o mansa de 4 ore la raul alb ... la distanta de 30 m unul de altul :lol: ... naditul cu prastia strict interzis :lol: la fel si curatatul pestilor cu maceta :lol:
S'altare și bunăstare !

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 09 Sep 2009, 15:59

oricat de amuzante mi s-au parut ultimele doua pagini de mesaje, taicanoe are dreptate....ar trabui sa va mai "racoriti" putin.

Cat despre mansa aia de pescuit....ma ofer sa vin sa fac poze si sa omologhez rezultatele :D

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 09 Sep 2009, 18:00

de obicei merg la pescuit cu prietenii asa ca nu prea aveti sanse
plus ca mai bine organizam un concurs la mine in vana ca sunt sanse de prins egale cu raul alb
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 11 Sep 2009, 18:27

d4md3od scrie:
da, fain asa ... fiecare face ce ii trece prin minte si uite asa in lacurile unde candva era plin de pastrav acum se poate pescui la pluta dupa caras si pastravul se prinde o data cam la doi ani ... e superba chestia asta nu-i asa?

lasati-va de condus asociatii si luat decizii in numele altora pentru ca nu sunteti buni de nimic si nu va intereseaza deloc soarta pestiilor sau a apelor ... singurul interes este acela de a umple traistuta cat mai usor si cat mai rapid ...

de toata jena ... :oops:

in locul vostru macar as tacea ascuns in vreo vizuina unde sa nu dea nimeni de voi ...

Domnule esti complect rupt de realitate .
Nu cunosti fauna din lacul Cincis
Cit despre condus o Asociatie daca erai capabil iti faceai o astfel de Asociatie si puteai sa-ti arati abilitatile.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Sep 2009, 20:14

OOPS !

...daca apare si "apsalba", am pus-o baieti... :lol: :lol: :lol:
...presimt undeva...ca nu mai rezista si musai se baga sa formeze trio-ul "ApSe"... :lol: :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 20 Sep 2009, 16:59

stefi oprea scrie: ... plus ca mai bine organizam un concurs la mine in vana ca sunt sanse de prins egale cu raul alb
daca vrei iti arat o stiuca de 7+ si mai lunga decat metrul luata in vana :lol:
S'altare și bunăstare !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Sep 2009, 15:27

APSHD scrie: Domnule esti complect rupt de realitate .
Nu cunosti fauna din lacul Cincis
Cit despre condus o Asociatie daca erai capabil iti faceai o astfel de Asociatie si puteai sa-ti arati abilitatile.
da ... intr-adevar capacitatile ti le-ai dovedit in nenumarate randuri ... hahahha ...

nu am timp de pierdut cu asociatii si alte minuni de genul asta, asa ca interesul meu pentru asta este egal cu zero ... atata ca ma intereseaza pe ce dau banii, adica mai bine zis, ma intereseaza ce se face cu banii pe care ii dau eu pe post de cotizant la vreo asociatie ... si la voi se face la fel ca la AJVPS ...

cat despre fauna ... hai sa o lasam in pace, ca rauri si lacuri intregi au fost distruse de "cunoscatori" ca si voi ... asa ca mai bine ai incerca sa taci decat sa te faci de cacao mai mult decat esti ...

numai bine ...

ps : domnu' presedinte de asociatie ... de scrie COMPLET nu COMPLECT ... du-te la scoala inainte de a face o asociatie ... OK?
pps: eu faceam referire la lacul Trei Ape cand ziceam de carasi si pastravi, nu la Cincis, lac pe care intr-adevar nu il cunosc catusi de putin ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 21 Sep 2009, 18:44

d4md3od cred ca suntem pe aceasi lungime de unda.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Sep 2009, 09:10

stefi oprea scrie:d4md3od cred ca suntem pe aceasi lungime de unda.
si mai sunt multi altii pe care ii intereseaza acelasi lucru ... dar din pacate de pomana ptr. ca suntem "condusi" de indivizii care urmaresc cu totul si cu totul altceva ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns