Despre cotizatia pe 2009 la APS Caras
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ai maceta?oh ce bine ar fi sa ne intilnim.dar da dovada de barbat si vino sa ne intilnim ia si maceta cu tine mai javra ca iti bat tot neamu de la maimuta incoace, zici ca ai fost membru?inseamna ca ai copie dupa buletin la noi.acum iti promit eu solemn ca te caut sa vad ce sti sa faci mai javra cu maceta aia
cred ca spre binele tutoror e mai OK sa te calmezi, sa incerci sa iti revizui putin comportamentul si sa lasi amenintarile de-o parte ... nu isi au rostul aici ... fiecare zice ceea ce gandeste ... daca ai ceva de zis incearca sa o faci in modul pasnic fara batai si alte minuni de genul asta ca nu suntem la gura cortului ...apscaras scrie:ai maceta?oh ce bine ar fi sa ne intilnim.dar da dovada de barbat si vino sa ne intilnim ia si maceta cu tine mai javra ca iti bat tot neamu de la maimuta incoace, zici ca ai fost membru?inseamna ca ai copie dupa buletin la noi.acum iti promit eu solemn ca te caut sa vad ce sti sa faci mai javra cu maceta aia

poate ar fi bine daca s-ar sesiza cineva si ar incerca sa calmeze putin spiritele pe aici ca se pare ca in lipsa de replici se ajunge la amenintari ...
si partea cu ciìopia de buletin pe care o are la voi ... ai grija ca nu faci nici o reclama pozitiva asociatiei pe care o conduci ... iti dai seama cat de bucurosi vor mai veni alte persoane sa vi se asocieze ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
mai mai da ce liumbaj de corturar foloseste apscaras
ai ajuns prea departe cu amenintarile
stii cum e cel mai ...cedeaza
cat despre a fi barbat stiu multi ca nu esti
esti unul dintre purcelusi!
si mai nasol e ca esti cel negru si urat .daca esti mascul vei fi castrat mai molie uscata !
hai ciao si sa fii un hoit frumos de pe care se iau viermusi!
ai ajuns prea departe cu amenintarile
stii cum e cel mai ...cedeaza
cat despre a fi barbat stiu multi ca nu esti
esti unul dintre purcelusi!
si mai nasol e ca esti cel negru si urat .daca esti mascul vei fi castrat mai molie uscata !
hai ciao si sa fii un hoit frumos de pe care se iau viermusi!
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
-
- veteran
-
- veteran
dragul meu ca sa nu crezi ca am personal ceva cu tine ci cu stilul de abordare al problemelor ,iti faca o urare
sa ai temperamentul actual; al lui mj si elvis si privirea patrunzatoare a lui stevie wonder.
vei avea ocazia sa vezi in marime naturala pe cel care are copie de buletin la pseudoasociatia ta
sa ai temperamentul actual; al lui mj si elvis si privirea patrunzatoare a lui stevie wonder.
vei avea ocazia sa vezi in marime naturala pe cel care are copie de buletin la pseudoasociatia ta
-
- veteran
ok black man you are the next on the list !
dar acum nu mai posta amenintari ca nu de aia e acest forum
aici cu exceptia ta dezagreabila pt multa lume sunt si pescari care nu au nimic comun cu apucaturile de euglena verde pe care le ai
.ca maimuta de care ziceai ca ma trag eu si neamul meu sunt chestii evoluate .mai vedem cand esti in alt stadiu de evolutie,cred ca tu esti in involutie asa ca ajungi parameci.
ciao si go fishing ca de comentarii e satula dunarea!
dar acum nu mai posta amenintari ca nu de aia e acest forum
aici cu exceptia ta dezagreabila pt multa lume sunt si pescari care nu au nimic comun cu apucaturile de euglena verde pe care le ai
.ca maimuta de care ziceai ca ma trag eu si neamul meu sunt chestii evoluate .mai vedem cand esti in alt stadiu de evolutie,cred ca tu esti in involutie asa ca ajungi parameci.
ciao si go fishing ca de comentarii e satula dunarea!