Despre cotizatia pe 2009 la APS Caras

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 07 Ian 2009, 20:12

MihaiV scrie:
apsalba scrie:Am informatii de ultima ora. AJVPS-urile taie chitante la fraieri pe care scriu citet, Taxa permis de pescuit. Ex. AJVPS Caras, pret 140 lei (ses, munte :?: ). Vedeti baieti ca nu trebuie sa fiti membri? :D :D :D

PS Am instiintat ANPA asupra acestor magarii. Sper ca isi vor face datoria si o sa-i sanctioneze pe acesti infractori. Apropo de cine apara interesele pescarilor. Or fi aparut permisele si nu am aflat noi?
la aps caras 100 lei/2009
Instiinteaza-i pe cei de la ANPA si de asta. :lol:
daca ai vreo nelamurire pt.cei 100 lei la aps caras intreaba-ma pe mine

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Ian 2009, 20:45

@ apscaras...
Am eu...te rog sa spui cate taxe sunt cuprinse in valoarea celor 100ron si ce reprezinta ele.
Daca ai "sange in instalatie",poti sa fi sincer .Poate asa ne lamurim si noi de unele aspecte.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 07 Ian 2009, 22:18

old_radu scrie:@ apscaras...
Am eu...te rog sa spui cate taxe sunt cuprinse in valoarea celor 100ron si ce reprezinta ele.
Daca ai "sange in instalatie",poti sa fi sincer .Poate asa ne lamurim si noi de unele aspecte.
50 ron cotizatie,din care o sa repopulam unele baraje:docnecea,trei ape,valiug si secu,20 ron,baltile aps caras unde membrii asociatiei vor pescui si pe prohibit,si nu vor plati taxa suplimentara,si 30 ron permis pescuit anpa

ps valiugul si trei ape pt.spinning

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Ian 2009, 08:06

apscaras scrie:
MihaiV scrie:
apsalba scrie:Am informatii de ultima ora. AJVPS-urile taie chitante la fraieri pe care scriu citet, Taxa permis de pescuit. Ex. AJVPS Caras, pret 140 lei (ses, munte :?: ). Vedeti baieti ca nu trebuie sa fiti membri? :D :D :D

PS Am instiintat ANPA asupra acestor magarii. Sper ca isi vor face datoria si o sa-i sanctioneze pe acesti infractori. Apropo de cine apara interesele pescarilor. Or fi aparut permisele si nu am aflat noi?
la aps caras 100 lei/2009
Instiinteaza-i pe cei de la ANPA si de asta. :lol:
daca ai vreo nelamurire pt.cei 100 lei la aps caras intreaba-ma pe mine
Eu? Seful tau are, dupa cate inteleg! Fiecare asociatie poate cere ce cotizatie vrea. AJVPS Caras a stabilit cotizatia la 140 lei. APS Caras a vrut sa faca concurenta si a pus-o la 100 lei. Foarte bine. Alta asociatie poate se trezeste sa puna cotizatia la 1 leu. Super-tare! Nu mi se pare nimic aiurea. Faceam doar haz de unul care trimite instiintari in dreapta si in stanga. Or fi si astea, ca procesele alea multe pierdute, tot un mijloc de a scapa de cotizatia adunata de la membri?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Ian 2009, 08:09

apscaras scrie: 50 ron cotizatie,din care o sa repopulam unele baraje:docnecea,trei ape,valiug si secu,20 ron,baltile aps caras unde membrii asociatiei vor pescui si pe prohibit,si nu vor plati taxa suplimentara,si 30 ron permis pescuit anpa
Acu m-ai facut curios, si chiar nu am nici o intentie sa fiu rautacios: voi din ce platiti paznicii si contabila? Ca vad ca cei 100 lei au alta destinatie. Ati gasit paznici care lucreaza voluntar?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Ian 2009, 08:28

MihaiV scrie:
apscaras scrie: 50 ron cotizatie,din care o sa repopulam unele baraje:docnecea,trei ape,valiug si secu,20 ron,baltile aps caras unde membrii asociatiei vor pescui si pe prohibit,si nu vor plati taxa suplimentara,si 30 ron permis pescuit anpa
Acu m-ai facut curios, si chiar nu am nici o intentie sa fiu rautacios: voi din ce platiti paznicii si contabila? Ca vad ca cei 100 lei au alta destinatie. Ati gasit paznici care lucreaza voluntar?
daca o asociatie asi anchipuie ca o sa supravituiasca doar din cotizatii,se inseala amarnic,mai avem si alte activitati,plus ca mai avem si sponsori,si e adevarat,avem si voluntari

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 08 Ian 2009, 12:04

apscaras! cu ce specii o sa populati lacurile mentionate mai sus?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Ian 2009, 17:28

micutsebastian scrie:apscaras! cu ce specii o sa populati lacurile mentionate mai sus?
lacul secu si docnecea:crap,caras,platica,rosioara si in plus pe secu,stiuca
trei ape si valiug:pastrav,toate repopularile vor fi cu pesti de la 250 g in sus

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 08 Ian 2009, 18:08

apscaras scrie:lacul secu si docnecea:crap,caras,platica,rosioara si in plus pe secu,stiuca
trei ape si valiug:pastrav,toate repopularile vor fi cu pesti de la 250 g in sus
1. daca e vorba de lacurile de baraj trei ape si valiug (bazine piscicole naturale) te-as ruga sa-mi spui cine v-a dat aprobarea sa efectuati popularea lui si in baza carui studiu.
2. de unde veti achizitiona pestii din speciile platica, rosioara si stiuca? dar pastravii? ce specie/specii de pastrav?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Ian 2009, 22:47

fff scrie:
apscaras scrie:lacul secu si docnecea:crap,caras,platica,rosioara si in plus pe secu,stiuca
1. daca e vorba de lacurile de baraj trei ape si valiug (bazine piscicole naturale) te-as ruga sa-mi spui cine v-a dat aprobarea sa efectuati popularea lui si in baza carui studiu.
2. de unde veti achizitiona pestii din speciile platica, rosioara si stiuca? dar pastravii? ce specie/specii de pastrav?
1.anpa
2.ungaria si romania

Scrie răspuns