DESPRE AUTORIZAREA PESCUITULUI SPORTIV PE ANUL 2008 SI URMAT
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Era vorba ca permisele sa fie distribuite ulterior de catre asociatii (atunci cand vor fi tiparite) celor care au achitat cotizatia, care cotizatie trebuia sa includa si costul permisului.
Ma insel?
Hai sa zicem ca vom mai suporta o eventuala diferenta in cazul in care va fi mai scump decat suma deja platita.
Daca mai trebuie platit inca odata e jaf pe fata.
Ma insel?
Hai sa zicem ca vom mai suporta o eventuala diferenta in cazul in care va fi mai scump decat suma deja platita.
Daca mai trebuie platit inca odata e jaf pe fata.
Permise se pot da oricum catre toate asociatiile care le solicita. Daca asociatia nu primeste ape in administrare, nu-i nicio problema. Pescarii care le vor primi vor putea sa pescuiasca pe toate apele nearondate. Problema este ca , intr-o astfel de situatie nu stiu ce rost mai are sa luam permisele de la o asociatie. Mai bine le cumparam direct de la ANPA.
BINGOOOOO!!!flydb scrie:...... Problema este ca , intr-o astfel de situatie nu stiu ce rost mai are sa luam permisele de la o asociatie. Mai bine le cumparam direct de la ANPA.
oare nu ar fi mai bine sa cumparam permise de pescuit de la ANPA,direct,si deabia dupa aceea sa vedem ce fac asociatiile pe apele lor mult visate si arondate ???
sa vedem,merita??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Despre autorizarea pescuitului sportiv pe 2008
--------------------------------------------------------------------------------
APSHD a scris:
Asociatiile care nu au ape arondate de catre ANPA nu vor primi si nu vor putea elibera pesmise de pescuit sportiv
Scuzati-ma, dar nu ati inteles bine. Cum sa nu primeasca asociatiile permise, cand o sa primeasca si benzinariile sau chioscurile. Problema e ca eu de exemplu nu o sa vreau sa primesc permise daca vor costa 50 lei/buc. Membrii nostrii nu au decat sa cumpere permise de unde vor. Noi le vom da doar Carnete de Membru, care le va da dreptul de a pescuii pe apele asociatiei noastre (cu conditia sa posede permis!)
De ce sa ma complic eu sa le vand lor permise. Ce castig ca asociatie din munca asta? Nimic. Atunci sa le vanda pe degeaba cine vrea. Eu sigur- nu!
APSHD a scris:
Asociatiile care nu au ape arondate de catre ANPA nu vor primi si nu vor putea elibera pesmise de pescuit sportiv
Scuzati-ma, dar nu ati inteles bine. Cum sa nu primeasca asociatiile permise, cand o sa primeasca si benzinariile sau chioscurile. Problema e ca eu de exemplu nu o sa vreau sa primesc permise daca vor costa 50 lei/buc. Membrii nostrii nu au decat sa cumpere permise de unde vor. Noi le vom da doar Carnete de Membru, care le va da dreptul de a pescuii pe apele asociatiei noastre (cu conditia sa posede permis!)
De ce sa ma complic eu sa le vand lor permise. Ce castig ca asociatie din munca asta? Nimic. Atunci sa le vanda pe degeaba cine vrea. Eu sigur- nu!
ce-mi plac chestiile astea complicate. Banuiesc ca o sa sece si dunarea pana cand va apare o lista cu asociatiile si apele arondate.
Adeca, ma trezesc sambata dimineata cu parul (cel de pe cap nu va ganditi la prostii) pe partea dreapta si vreau sa ma duc la pescuit pe xwyisoara de NNvest, mai intai ma fac tzshpe ore pe drum, apoi ma duc sa caut onor "propretarii" sa-mi platesc dijma ajung pe apa pe seara, ascult cevashilea manele ca sa ma "binedispun" se face liniste, totul e perfect si propice pescuitului, lansez.............. si .................... al draq, am uitat sa cumpar nightvision ca deja e bezna. daaaaaaa, tot sa mergi la pescuit. Si uite asa imi aduc aminte de niste versuri, facem slalom printre cretini/zi de zi/intr-o lume mica si murdara/asa cum o stii.
Adeca, ma trezesc sambata dimineata cu parul (cel de pe cap nu va ganditi la prostii) pe partea dreapta si vreau sa ma duc la pescuit pe xwyisoara de NNvest, mai intai ma fac tzshpe ore pe drum, apoi ma duc sa caut onor "propretarii" sa-mi platesc dijma ajung pe apa pe seara, ascult cevashilea manele ca sa ma "binedispun" se face liniste, totul e perfect si propice pescuitului, lansez.............. si .................... al draq, am uitat sa cumpar nightvision ca deja e bezna. daaaaaaa, tot sa mergi la pescuit. Si uite asa imi aduc aminte de niste versuri, facem slalom printre cretini/zi de zi/intr-o lume mica si murdara/asa cum o stii.