Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

apsalba scrie:Cineva a scris:
"Am incercat si asta,dar atata timp cat nu vezi nici macar un rezultat,de ce trebuie sa merg cu cei noi sau cei vechi?
cum bine zicea miky mai demult,o asociatie trebuie sa faca ceva care sa ma(ne) merite sa simtim cu adevarat ca ne reprezinta,deabia atunci v-a obtine de la noi tot sprijinul nostru fie el fizic,financiar sau macar moral".
Ce ai facut tu, ceva deosebit, ca o asociatie sa aiba onoarea sa te merite? Chiar crezi ca tu ai pus coada la pruna? Faceti voi cei care trageti sa iasa ceva bun pentru pescuit si veti avea onoarea sa ma inscriu in randurile voastre. Pardon. Nu are nimeni nevoie de asemenea membri.
apsalba,
am simtit nuanta si am vazut ca vrei sa ma ignori sau sa dovedesti ca nu exist,dar uite ca asta m-a inversunat iarasi impotriva ta si a acolitilor tai care te sustin orbeste si prosteste.
faci ce faci si iarasi iesi la rampa cu tampenii si aberatii care dovedesc frustrarea dumitale.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
rosu r.
- veteran

@adiwolf
daca mai stiu eu bine la ultima adunare a federatiei sa stabilit ca pentru a beneficia de permis de pescuit la o asociatie nou infiintata nu mai este nevoie obligatoriu de asociere la aceasta
daca stie cineva mai bine ii rog sa ma contrazica
-
adiwolf
- veteran

rosu r. scrie:@adiwolf
daca mai stiu eu bine la ultima adunare a federatiei sa stabilit ca pentru a beneficia de permis de pescuit la o asociatie nou infiintata nu mai este nevoie obligatoriu de asociere la aceasta
si cum naiba obtii acel permis?cine ita da cel permis?de unde il iei?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
PODOSU DOREL
- utilizator constant

Ce ai facut tu, ceva deosebit, ca o asociatie sa aiba onoarea sa te merite?
E o intrebare f interesanta .Nu ma refer la cel caruia ii este adresata ci in general.Cite asociatii isi selecteaza membrii in funcie de meritele acestora pt a se putea pune o asemenea intrebare.?Atita timp cit toti cei ce vor sa pescuiasca in legalitate trebuie sa fie membri ai unei asociatii nu se poate pune problema selectiei .Slectia membrilor pe baza de idei comune ,de dorinta de implicare in anumite proiecte se poate face numai atunci cind asocierea nu este obligatorie.
-
apsalba
- veteran

Propuneti ceva coerent, un text de lege, orice lucru ce se poate concretiza si promit sa sustin. Nu vedeti ce tampenii se clocesc pe la ANPA? Am cerut ministrului sa nu semneze ordinele pana nu are o consultare cu reprezentantii asociatiilor. Dar pentru dumnezeu, lasati parerile personale si veniti cu ceva constructiv.
PS. Nu m-am adresat cuiva anume. Dar cand lansezi afirmatii de genul amintit, stai cateva secunde si te gandeste.
PPS. FNPSR si- a exprimat punctul de vedere cu privire la asociere, si este punct de vedere oficial insusit de toata lumea.
-
apsalba
- veteran

adiwolf scrie:rosu r. scrie:@adiwolf
si cum naiba obtii acel permis?cine ita da cel permis?de unde il iei?
Intreaba-l pe gigi stefan, el care da permise la liber si te obliga sa te asociezi.
-
apsalba
- veteran

PODOSU DOREL scrie:Ce ai facut tu, ceva deosebit, ca o asociatie sa aiba onoarea sa te merite?
E o intrebare f interesanta .Nu ma refer la cel caruia ii este adresata ci in general.Cite asociatii isi selecteaza membrii in funcie de meritele acestora pt a se putea pune o asemenea intrebare.?Atita timp cit toti cei ce vor sa pescuiasca in legalitate trebuie sa fie membri ai unei asociatii nu se poate pune problema selectiei .Slectia membrilor pe baza de idei comune ,de dorinta de implicare in anumite proiecte se poate face numai atunci cind asocierea nu este obligatorie.
De ce crezi ca trebuie sa primesti in asociatie pe toata lumea? Fiecare asociatie are un statut si prin cererea de inscriere te obligi sa-l respecti.
-
apsalba
- veteran

adiwolf a zis:
apsalba,
am simtit nuanta si am vazut ca vrei sa ma ignori sau sa dovedesti ca nu exist,dar uite ca asta m-a inversunat iarasi impotriva ta si a acolitilor tai care te sustin orbeste si prosteste.
faci ce faci si iarasi iesi la rampa cu tampenii si aberatii care dovedesc frustrarea dumitale.[/quote]
Am lasat frustrarile in grija altora. Cei care ma cunosc stiu la ce ma refer. Eu nu am acoliti, am prieteni pe care ii respect si dusmani pe care nu-i bag in seama. Nu cred ca te consideri nici tu un om care sa fie bagat in seama. Daca ma insel, ar fi grav. Nu mai suferi de mania persecutiei. Esti inca tanar, ai viata inainte. Nu trece prin ea ca un caine prin apa. Daca nu te baga nimeni in seama e vina ta, nu a altcuiva. Inseamna ca nu ai facut nimic prin care sa fi remarcat.
-
Zamfi
- veteran

Uite de ce nu vreau eu sa fac parte din AJVPS ( respectiv AGVPS):
Cineva ,odata , preciza diferenta dintre pescuit si vanatoare...care suna cam asa: "Vanatoarea este o ucidere directa , pe cand pescuitul este o invitatie la (o posibila)sinucidere..."
Pai uite eu personal m-am saturat sa fiu ruda saraca intr-o asociatie patronata de vanatori...Nu am nimic cu pasiunea lor (

) dar pur si simplu vreau sa stau cu,intre,printre si amestecat cu PESCARII!!!!
Si asta pentru ca in judetul Alba nu s-a acceptat niciodata despartirea vanatorilor de pescari in cadrul AJVPS ...Chiar oare de ce ?!

Asa ca ...va doresc Fir Intins si nu ...altceva prin cuiul catarii
PS:daca-mi dati accesul la resursa acvatica in alt fel ...discutam!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
luci_t
- veteran

-
e foarte important ca o asociatie chiar sa faca ce si-a propus pt ca de povesti ne-am saturat
De exemplu daca ajvps arad chiar face ce si-a propus privind popularea unor lacuri (ghioroc, taut, cicir) si nu numai o sa-mi vizez permisul si anul viitor la ei. Iar daca o alta asociatie (ajps) ma convinge ca vrea sa faca ceva util pt apele din judet prin ecologizarea malurilor, popularea muresului consider ca acea asociatie are nevoie si de banii mei, deci o sa platesc cotizatia si la ei
Ma poate opri cineva sa fac parte din doua organizatii diferite, dar cu acelas scop????