salut .ma asteptam la astfel de raspunsuri,pt ca e greu sa le formulezi cand iti lipseste aplicatia concreta .pot sa va spun ca pescuind cu un partener in conditiii aproape identice si schimband idei si impresii,ajungem sa abordam un prag sau un copac cu strategii reflexe si nu cu de alea gandite. si asta in conditiile in care pescuiesti ff mult in acelasi loc , si de fiecare data conditiile se schimba.daca nu iti pui problema de ce colegul lasa 2 jiguri in acelasi copac si tu lasi 20,care tip de miscare e mai eficient ,progresul la acest tip de pescuit e nul.
dane nu exista formula magica ,exista doar mii de ore de pescuit ,de emotii ,de bucurii ,de draci care au un singur final :TAC....GROSSE
de ce apar ratarile in pescuitul salaului la soft plastics ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
eu ratez rar
....dar nu este vina mea
.
poate ca nu are chef de haleala pur si simplu. Nu imi trebuie o explicatie, ci timp sa mai fac cateva lanseuri
.am vazut ca dati ca una bucata solutie sa atasezi ancora sau ancore la shad(nu este japca?)...
domnilor da-ti o sansa pestilor sa mai ramana si pentru mine

poate ca nu are chef de haleala pur si simplu. Nu imi trebuie o explicatie, ci timp sa mai fac cateva lanseuri

domnilor da-ti o sansa pestilor sa mai ramana si pentru mine

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- veteran
dar pana la urma noi cand dam la salau, ce vrem..? din 8 tacuri sa avem 11 pesti?
eu unul sunt multumit daca prind 5 din 5 atacuri. e ceva rar.
o formula buna de abordat zonele dificile este sa ai 50 de jiguri la tine... incep cu alea mai naspete... cartografiez un pic, dupa care trec pe owner...daca agat, eu unul nu ma apuc sa zgaltai creanga aia (se sperie locul) sa faca un tsunami cu namol...si scoici; pur si simplu rup si spun pa unui jig.
eu unul sunt multumit daca prind 5 din 5 atacuri. e ceva rar.
o formula buna de abordat zonele dificile este sa ai 50 de jiguri la tine... incep cu alea mai naspete... cartografiez un pic, dupa care trec pe owner...daca agat, eu unul nu ma apuc sa zgaltai creanga aia (se sperie locul) sa faca un tsunami cu namol...si scoici; pur si simplu rup si spun pa unui jig.