de ce apar ratarile in pescuitul salaului la soft plastics ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dadeai cu textil? Batul e tare?adrian frunza scrie:stac violent,il ridic pana sus , il vad (aprox 2,5 kg)ma intorc dupa minciog,ii sare din gura .stiu pe cineva in situatii de astea care se apuca cu mainile de cap sau da cu lanseta de apa .vreau sa-l vad si eu pe ala care e indiferent dupa faze de astea ;oricum nu e pescar de jig .
Numai bine!
-
- veteran
salut dane .cred ca esti paranormal ,vezi dincolo de curbura pamantului.
la mort manie prindeam frecvent salai respectabili agatati de lateral,care aveau un drill plin de neprevazut. si manifestarea asta nu aparea cand isi pazea ponta ci in iunie- iulie,semn ff clar ca e teritorial si agresiv.bineinteles ca in aceasi partida prindeam salai in aceesi zona ,agatati normal.la jig nu am reusit sa scot decat solzi de salau infipti in varful carligului.
si daca iti bagi video o sa ne bagi documentare?
la mort manie prindeam frecvent salai respectabili agatati de lateral,care aveau un drill plin de neprevazut. si manifestarea asta nu aparea cand isi pazea ponta ci in iunie- iulie,semn ff clar ca e teritorial si agresiv.bineinteles ca in aceasi partida prindeam salai in aceesi zona ,agatati normal.la jig nu am reusit sa scot decat solzi de salau infipti in varful carligului.
si daca iti bagi video o sa ne bagi documentare?
walleye
-
- veteran
Fuge... de asta sunt sigur... Am vazut cu ochii mei, aproape de mal, am avut tzac de salau, am intepat in gol si respectivul a fugit mancand pamantul (sau band apaadrian frunza scrie: o intrebare :cand ai un tac moderat -subtil ,intepi si dai in gol,ce crezi ca s-a intamplat sub apa?.

-
- veteran
salut Paul .in balta la padureni, pescuind in apa mai mare de genunchi pe marginea unui prag,m-am pomenit cu un salau peste 3kg ,atacand pestisorii la picioarele mele.prima reactie a fost sa ma retrag precipitat pe apa mica ,atat de mare a fost surpriza.in balta respectiva salaul avea un comportament ff discret,asta a incalcat regula.
in cazul prezentat de tine ,ce ar fi putut altceva sa faca ? sa iasa pe mal si sa te muste?nu s-a inventat salaul ala ...
in cazul prezentat de tine ,ce ar fi putut altceva sa faca ? sa iasa pe mal si sa te muste?nu s-a inventat salaul ala ...
walleye
incepem o discutie ce se intampla in cazul tac-urilor de salau?(il loveste,da cu botul de curiozitate,etc?)cand da un bing nu cred ca il suge
mai degraba cred ca il loveste
sigur nu stiu, n-am (inca ) video hehe
da cine stie, poate la anu...

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!