De cate ori ati fost controlati pana acum????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 19 Apr 2007, 00:30

edi_curiosul scrie:ok, hai lasa asta, dar cati plasari ati vazut pana acum si cati plasari ati vazut prinsi de filiala? asta inseamna control!
sa-i ia d***u pe astia ca stiu sa verifice harti dar cand trebuie sa vina dupa plasari se fac ca au lucruri mai imp.

cica daca vedeti plasari sunati la 112(urgente-tel moka) si cereti cu jandarmeria si sesizati pe loc ce se petrece si vin imediat ce-i mai apropiati jandarmi din zona > sunt obligati prin lege sa vina sa verifice (credetima ca vin, se plictisesc toata ziua in unitate, bine sa nu fiu inteles gresit, am respect pt ei), dar romanu tot roman e: nu se baga
Ba, unii romani se baga :!: Daca ar fi mai multi ar fi mai bine.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 19 Apr 2007, 08:17

aici ai dreptate, cu o fl.... primavara

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Apr 2007, 18:21

QUOTE/ Ba, unii romani se baga :!: Daca ar fi mai multi ar fi mai bine.[/quote]

ai dreptate in totalitate.....[b][i][u]DOAR UNI ROMANI SE BAGA :evil: :evil: [/u][/i][/b]

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 06 Mai 2007, 08:00

la dunare ii verifica si pe plasari.acu 10 zile a luat pf 4-5 barci de la giurgeni -vadu oii.am inteles ca se confisca tot scule,barca,motor daca ai pe barca.pe cei cu lanseta nu-i controleaza ci acu cateva zile a oprit salupa in dreptul lor si i-a intrebat daca au vazut barci cu plase pe apa.
Toti pescarii ajung in Rai...

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 06 Mai 2007, 10:16

nu imi spune ca le veni mintea la cap ? controleaza pe setcari ... doamne da sa fii auzit ! :shock:

BORIS
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de BORIS » 19 Mai 2007, 12:33

Am fost controlat odata acum vreo 27 ani , eram pe malul Sucevei in drum spre gara si am trecut pe linga un "angajat" AJVPS in jur de 30 ani
si cam facut fara sa-l salut (eu aveam 40 ani) mi-a cerut permisul si dupa
aceea mi-a reprosat ca nu l-am salutat si de aceea mi-a cerut permisul (eram la cca 1km de apa, e drept ca averm un bat de pescuit in mina).
Oricum tipul nu ma salutat si nici nu sa prezentat, era in uniforma de padurar. De atunci nu m-au intrebat de permis nimeni cu exceptia granicerilor cind eram pe malul Prutului. :D

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Mai 2007, 17:30

o data dar era demult :lol: asa ca, sa nici nu vina sa ma controleze in continuare ca e mai liniste asa

CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 24 Mai 2007, 17:04

ceva interesant

Ecologiştii au oferit peşti pescarilor!

(ASIS) - Voluntarii Centrului Regional de Ecologie Bacău au derulat marţi o acţiune de informare pe raza ariei naturale protejate a Lacului Bacău II. Acţiunea s-a dorit a fi o manifestare pentru a se marca "Ziua Internaţională a Biodiversităţii".

Alături de voluntarii ecologişti a fost prezentă şi Anca Macor, biolog la compartimentul Protecţia Naturii din cadrul Agenţiei de Protecţie a Mediului Bacău, care a distribuit pliante şi a discutat cu cei prezenţi pe lac. "În încercarea de a proteja fauna acvatică CRE a apelat la bunul simţ al pescarilor. Cei găsiţi la pescuit în perioada de prohibiţie au primit gratuit peşte cumpărat de voluntari, provenit dintr-o fermă piscicolă, cu condiţia să elibereze peştii prinşi şi să nu mai pescuiască pînă pe 8 iunie. Pescarii au primit pliante despre aria naturală protejată, precum şi informaţii despre perioada de prohibiţie şi importanţa respectării ei", ne-a precizat Gabriel Griţcu, şeful CRE Bacău. (C.M.C.)

http://www.evenimentul.ro/articol/ecolo ... rilor.html

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Mai 2007, 08:46

Super! :D
referitor la topic...la permis am fost controlat de multe ori, pe Prut, aproape de fiecare data si, de cateva ori a venit filiala in control pe raul Buzau.
La peste am fost controlat o singura data pe raul Buzau la un control al filialei + politiei.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Mai 2007, 12:38

[quote="ciprian ungureanu"]ceva interesant

Ecologiştii au oferit peşti pescarilor!

(ASIS) - Voluntarii Centrului Regional de Ecologie Bacău au derulat marţi o acţiune de informare pe raza ariei naturale protejate a Lacului Bacău II. Acţiunea s-a dorit a fi o manifestare pentru a se marca "Ziua Internaţională a Biodiversităţii".

Alături de voluntarii ecologişti a fost prezentă şi Anca Macor, biolog la compartimentul Protecţia Naturii din cadrul Agenţiei de Protecţie a Mediului Bacău, care a distribuit pliante şi a discutat cu cei prezenţi pe lac. "În încercarea de a proteja fauna acvatică CRE a apelat la bunul simţ al pescarilor. Cei găsiţi la pescuit în perioada de prohibiţie au primit gratuit peşte cumpărat de voluntari, provenit dintr-o fermă piscicolă, cu condiţia să elibereze peştii prinşi şi să nu mai pescuiască pînă pe 8 iunie. Pescarii au primit pliante despre aria naturală protejată, precum şi informaţii despre perioada de prohibiţie şi importanţa respectării ei", ne-a precizat Gabriel Griţcu, şeful CRE Bacău. (C.M.C.) [/quote]

Pe o zona de arie naturala protejata ! Si cei care nu au vrut sa elibereze pestele !

Poate ne trezim ca apare miine o asociatie de voluntari care ofera fete de 20 de ani celor care violeaza babe de 80 , explicindu-le avantajele si impartind prezervative cu zimbetu pe buze . Si dupa aia apare una care ofera babe la aia care violeaza minore .

Fir Intins!!!

Fir Intins!!!

Scrie răspuns