Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
danr
- Site Admin

ar trebui facuta undeva o sesizare oficiala la 112, sa vi se spuna ce s-a intamplat cu sesizarea voastra
cel mai bine este sa aveti numarul de la pichetul PF din zona unde mergeti
pentru orice situatii: braconaj, furturi/talharii, ramaneti cu masina in noroi etc

-
Dragos Cretu
- senior

-
Am sunat la 112 sa intreb ce s-a intamplat cu sesizarea facuta de taicamiu` si aia ma intreaba depinde in ce judet a sunat la 112
Uat a hiel?!....Pai fata mea 112 e numar national de urgenta!!!!! daaaah....si mi-a zis ca ei nu au acces la baza de date cu sesizarile facute...doar sefii....

-
grebla
- utilizator constant

varianta 1, zai sa iti faca legatura cu seful ca sa iti zica - cum a decurs sesizarea...desi din experienta mea de la 112 ti-au facut legatura la sediul politiei/jandermeriei , apoi cel de acolo a preluat sesizarea si a directionato catre politia/jandermeria din zona pentru care ai sunat. La mine asa a fost si dupa aceea am fost sunat de catre seful politiei din localitatea respectiva.
varianta 2, daca nu vrea si nu poate spune ca o sa suni la DNA
dar in principiu eu iti sugerez sa mergi pe calea...suni iara, zici ca ai vazt pe aia cu corentu si mergi pe firu pe care ai mai mers, pana ajungi la omu de legatura si acolo lai prins de picior si il scuturi sa iti zica despre sesizarea facuta, daca nu vrea il intrebi unde se depune cerere scrisa pentru a afla ce sa intamplat cu ea...si ii mai bagi si la asta un DNA

-
adiwolf
- veteran

grebla scrie:..............
dar in principiu eu iti sugerez sa mergi pe calea...suni iara, zici ca ai vazt pe aia cu corentu si mergi pe firu pe care ai mai mers, pana ajungi la omu de legatura si acolo lai prins de picior si il scuturi sa iti zica despre sesizarea facuta, daca nu vrea il intrebi unde se depune cerere scrisa pentru a afla ce sa intamplat cu ea...si ii mai bagi si la asta un DNA

corect,foarte corect,
dar cred ca intradevar ar trebui sunat si la DNA pt multi sefi din astia

-
Gerula
- veteran

Atentie ca faceti confuzii grave.
DNA = Directia Nationala Anticoruptie, procurori care se ocupa de fapte de mare coruptie, Nastase etc. Nu au nici o treaba cu braconieri si curent, sau politisti de frontiera corupti.
DGA = Directia Generala Anticoruptie a Ministerului Internelor, adica politia politiei, Internal Affairs din filmele americane

. La astia se reclama politistii de frontiera corupti, telefoanele la 112 care se pierd pe drum etc.
Cu lacrimi Bastus!
-
Chief
- veteran

-
In primul rand articolul este scris de parca este vreo mare tragedie. Daca nu era cu braconat bineinteles ca nu ne interesa. Daca tot vrei sa braconezi, poti face o mica industrie, da daca stii ca esti retard macar sa iei un curs de electrician. Asta e pretul platit pentru prostie si ignorarea complet a legilor tarii. Pestele ala e patrimoniu national si e al tuturor, si al meu si al vostru. Nu stim ce parere au prietenii lui si daca vor fi cercetati pentru asociere in scopul comiterii de infractiuni. Parerea mea este ca daca nu ar fi fost braconat, in special cu curent, Muresul de la Reghin in sus ar fi fost un rau foarte bun de lipan, iar de la Deda in sus ar sta si pastravul si ar fi mult mai multa lostrita, nu una-doua exemplare. Sper ca braconierii sa aiba aceeasi soarta cu pestii, fie ca e curent, ostie, setca... In timpul pierdut cu o operatiune dinasta putea sa taie lemne, sa descarce cherestea, sa sape in gradina sau sa citeasca. Foamea nu e o scuza. Infractiunea e infractiune. Sa mearga macar in Italia la furat, poate ne mai aduce si noua vreun Maver...

-
pol77
- utilizator nou

Pe Mureş în zona Albei au nenorocit somnul. Merg noaptea cu barcile şi-i curentează. Azi am fost la pescuit şi am stat de vorba cu un cioban, care mi-a spus ca joi si vineri noaptea au fost din nou cu curent (pe al Vintul de Jos). Nu a sarit nici macar o data.
Oricum, de azi am renuntat sa mai merg la pescuit in zona Albei, voi coborî catre Deva. Sper sa nu-i curenteze si pe acolo,
-
fisherman
- veteran

deci pe la Vint, au aparut "electricienii".... zona aia e intens braconata de multi ani. numai eu stiu de cate ori am gasit plase bagate mai jos de pod. si culmea, am fost avertizati de un cioban, sa nu ne invartim prea mult pe langa ele ca ne vad proprietarii si riscam sa ne-o luam in basca.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
Jonin
- veteran

-
Mda,fiecare judet are centrala de 112,care e administrata de STS,iar orice convorbire ramane inregistrata.
Operatoarea da legatura la Jandarmerie,ISU,politie in functie de situatie.
Ma indoiesc de faptul ca nu s-au miscat in urma apelului la 112,iar cand sunt mai multi insi infractori,indicat este sa chemati jandarmii.
Si mai exista si Garda de Mediu!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
radov1c1
- junior

fisherman scrie:deci pe la Vint, au aparut "electricienii".... zona aia e intens braconata de multi ani. numai eu stiu de cate ori am gasit plase bagate mai jos de pod. si culmea, am fost avertizati de un cioban, sa nu ne invartim prea mult pe langa ele ca ne vad proprietarii si riscam sa ne-o luam in basca.
Ai dreptate ! eu sunt din vint si trebuie sa merg 20 de km cu bicicleta ca sa am o partida de pescuit buna. Aici nu misca nimic, nici pesti, nici politie .
Toata lumea stie cine e "electricianul", i-au fost confiscate o data "sculele" dar el isi vede in continuare de treaba... poate il v-a "rasplati" si pe el o data muresul