Curent electric

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Aug 2008, 12:22

las' ca am facut split, e ok acum :evil:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 06 Aug 2008, 14:34

M U T A T

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 15:42

johnnybravo scrie:las' ca am facut split, e ok acum :evil:
Multumesc, ca altfel se ducea de rapa si asta.

ilie scrie:
Adica nu este de lucru in Romania?Sa fim seriosi,doar cine nu vrea nu are ce manca,nu o sa fiu niciodata de acord cu braconatul gen curent.Stii ce inseamna asta?Mai mult decat poti manca cu tot satul la un loc.Mai am eu cu unii,aia care se suie pe stalp.bloc,etc ca nu au ce bea,sau au baut tot ce au avut. :evil:
Sa stii ca sunt o multime de zone in Romania unde se traieste extrem de greu. Majoritatea pleaca la munca in Spania/Italia/whatever, dar cei care, din diferite motive, nu pot face asta, nu au unde sa munceasca nici sa vrea.
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Aug 2008, 16:40

Pai vad ca Romania importa mana de lucru. Sunt o gramada de meserii unde e mai mare cererea decat oferta. Deci nu inteleg cum nu gasesc aia de lucru.
Sau poate e mai putin obositor sa curentezi o apa ? Personal nu am nici un regret cand moare cate un electrician din asta.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 16:48

E simplu: romanii au drept de munca in destule tari UE (in curand in toate, nerestrictionat) asa ca aia care au o meserie mai bine platita acolo decat aici pleaca pe capete. Raman o gramada de domenii neacoperite, pe care le "umplu" diversi muncitori veniti din tari si mai amarate decat Romania.
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Aug 2008, 16:54

Asta stiu. De aceea asa zisii electricieni care (zic ei) nu-si gasesc de lucru ar trebui sa-si gaseasca cu usurinta. Cred ca un roman are totusi mai multe facilitati sa-si gaseasca de lucru in Romania decat un srilankez. Sau mai bine curenteaza apele, vand pestii si se imbata cu banii asa ca muncesc srilankezii in locul lor ?

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 06 Aug 2008, 16:59

MI se pare corect.Numai ca de braconieri,nu ducem lipsa ,din toate categoriile sociale,nu credeti?iar acel amarit a vazut la alti si ....................{chiar daca am burta plina}apropo Gerula, nu stiu daca te-ai referit la mine, dar eu nu ma supar orice ar spune cineva si nu sunt pocait,sunt lucrurim care nu se fac decit daca esti 'kamikaze' nu..............???

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 16:59

Ideea e ca aici vin pakistanezi care stiu sa toarne betoane, nu care stiu sa coseasca iarba si sa dea la vaca.
DidelPro scrie:{chiar daca am burta plina}apropo Gerula, nu stiu daca te-ai referit la mine, dar eu nu ma supar orice ar spune cineva si nu sunt pocait,sunt lucrurim care nu se fac decit daca esti 'kamikaze' nu..............???
La ce te referi, ca nu stiu sa fi zis ceva de tine pe undeva.
Cu lacrimi Bastus!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 06 Aug 2008, 17:12

Scuze !!mi sa parut ,este pe acelasi topic....!

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 14 Aug 2008, 16:53

BATAIE DE JOC!!!!!

Aseara dupa orele 19:30, tatal meu se afla pe Dunare in zona Stancuta, pe bratul Orbu.

Doi insi intr-o barca de fibra cu motor au venit si au dat cu curent electric chiar in malul unde statea taicamiu`in cea mai mare nesimtire.
Nu stiu cati dintre voi ati asistat la o scena de genul asta dar va spun, efectiv iti dau lacrimile cand vezi ce prapad fac nemernicii astia, cum ies somnii ametiti si neputinciosi la suprafata .

Taicamiu a sunat la 112 iar cei de acolo au spus ca vor directiona sesizarea catre PF.

Am sunat azi la PF Braila si am vorbit cu Agent Sef V. B. care mi-a spus ca nu au primit nici o sesizare. Omu bine intentionat, mi-a dat numarul de mobil personal si mi-a zis sa nu ezit la orice ora din zi sau din noapte sa il sun daca asisit la scene d`astea.

Deci pentru toata lumea, cei care sunteti pe Dunare si asistati la activitati de braconaj, NUMARUL LA CARE TREBUIE SA SUNATI ESTE: 959 !!!!!!!!(Formand inainte prefixul aferent judetului in care va aflati)

Uitati de aparate foto sau camere de luat vederi, nu reprezinta probe in instanta.

De fiecare data cand nemernicii sunt surprinsi arunca aparatul in apa, si fara corpul delict PF`ul nu poate sa le faca nimic.

Cea mai valoroasa proba in instanta este declaratia voastra ca martori.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Scrie răspuns