Curent electric

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 05 Aug 2008, 20:14

ilie
Problema este ca se distruge puietul pe sute de metri patrati!! Gandeste-te ca ungurii populeaza Crisul! Noi il pescuim industrial! :(

Dragos Cretu
Daca mai stii cazuri de politisti de frontiera, apeleaza cu incredere la Gerula, ca e amic bun cu Nelu Pop (seful politiei de frontiera). Sau poti incerca o varianta mult mai eficace: suni la ProTV, ANtena, Realitatea, etc. Si atunci cand respectivii risca sa ii vada o tara intreaga, nu mai fac fratzie cu braconierii, crede-ma. cel putin, pentru moment tine figura. Pe termen lung, e unpic mai complicat. Ar fi bine sa ai la tine tot timpul un ap.foto care si filmeaza. Eu asa fac deobicei...
...... ><(((@> .......

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Aug 2008, 20:17

:cry: Urata treaba! :cry:
Dar..poate ca toate se platesc intr-un fel sau altul...Am avut un amic...Bun pescar...Mare braconier :evil: In special la grebla...M-am certat de multe ori cu el.I-am spus ca Muresul se va razbuna!Ca prea isi bate joc de el!De Mures si de viata din el! Acumn doi ani, in timp ce dadea la vobler la somn , din barca, s-a rasturnat sub un baraj si dupa cca 25 de minute de lupta cu apele involburate s-a inecat!Cei care au vazut faza de pe mal erau albi de cele vazute! Pot doar sa spun ca era inotatorul perfect, care intra in Mures la Tg.Mures si ajungea la Arad...Povestea mortii lui este infricosatoare :cry: Toata lumea a spus:L-A PEDEPSIT MURESUL!Avea 42 de ani!Si o fata... :cry: Dumnezeu Sa-l ierte.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 05 Aug 2008, 20:20

zamfi
Nu se sperie braconierii asa repede de povesti de genul acesta. Dar daca e sa stea 3 sau 6 luni la mititica, are de 10 ori efectul unei tragedii povestite de cineva.. Crede-ma!
...... ><(((@> .......

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Aug 2008, 20:25

Mai eu chiar nu vreau sa sperii pe nimeni...Vorbeam de o justitie superioara noua...
Si ,DA ai dreptate! Puscaria s-ar putea sa-i sperie! :twisted: Mai ales daca o vor face la Aiud! :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 05 Aug 2008, 20:53

Hunting,

Oricat de viteaz si brav barbat ma simt camera de filmat o las mai palmata asa, astia nu stiu multe, daca i-ai suparat...poc! vasla la occipital...in cel mai bun caz...

Din pacate este un cerc vicios pe care e greu sa-l rupi, multa lume de sus este implicata, nume mari, nici n-o sa va vina sa credeti; Gerula daca tot ai deschis topicul asta, ia fa niste sapaturi sa vezi ce oameni sunt manjiti cu chestia asta, chiar si tu o sa fii socat :lol:

D`aia spun, e greu sa se schimbe ceva. In momentul in care vor fi majoritari oamenii ca Hunting si Csaa in PF poate ar fi o sansa, dar voi sunteti o picatura intr-un ocean.

Gerula, nu-mi vine a crede ca tu esti indulgent cu oamenii care o fac de nevoie. Unde este vointa este si putere dar ei aleg calea cea mai usoara, are dreptate Ilie. Numa` cine nu vrea nu munceste. Nu am nici un pic de compasiune pentru astfel de oameni.

Daca eu maine nu as mai avea ce manca, inseamna ca tre sa ma apuc de furat sau de dat in cap la oameni pe strada?!

Quick and easy buck! Asta e.....
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

puland
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puland » 06 Aug 2008, 09:51

pescuitul la "curent" se poate face folosind curenti de intensitate mare si tensiune mica,
prin urmare pericolul este foarte redus pentru braconieri, localnici care duc pastrav la doctor,etc

dar un tzigan care trage fire de pe linia de medie si le baga in bulboana
este ceva rar.

este ceva indraznesc sa zic "tipic romanesc" vezi pacala

de cite ori cind va fost foame si copii urlau, ati plecat cu generatoru in spate si o tzigara in coltu gurii...asa necajiti pe apa?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 09:52

hunting_xxx scrie: Daca mai stii cazuri de politisti de frontiera, apeleaza cu incredere la Gerula, ca e amic bun cu Nelu Pop (seful politiei de frontiera). Sau poti incerca o varianta mult mai eficace: suni la ProTV, ANtena, Realitatea, etc. Si atunci cand respectivii risca sa ii vada o tara intreaga, nu mai fac fratzie cu braconierii, crede-ma. cel putin, pentru moment tine figura. Pe termen lung, e unpic mai complicat. Ar fi bine sa ai la tine tot timpul un ap.foto care si filmeaza. Eu asa fac deobicei...
Desigur, faptul ca filmele facute cu un aparat foto care filmeaza sunt cat de cat utilizabile de catre o televiziune doar daca sunt facute de la mai putin de 15 metri, in plina zi, nu are nici o importanta :lol:

Daca vedeti scene de fratie intre braconieri si politia de Frontiera, luati numarul ambarcatiunii/masinii, incercati sa faceti cateva FOTOGRAFII cat mai clare (cu genul asta de aparate nici asta nu e prea usor, daca actiunea se petrece relativ departe de fotograf, dar ma rog, sunt totusi sanse sa iasa ceva) si sunati cu incredere la 0 800. 806.806 (numarul verde de la DGA, Directia Generala Anticoruptie).
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Aug 2008, 10:01

un zoom 12-15X ajuta destul de mult, si la poze si la filmat, nu e nevoie sa te apropii la 15m.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Aug 2008, 10:03

zamfi scrie::cry: Urata treaba! :cry:
Dar..poate ca toate se platesc intr-un fel sau altul...Am avut un amic...Bun pescar...Mare braconier :evil: In special la grebla...M-am certat de multe ori cu el.I-am spus ca Muresul se va razbuna!Ca prea isi bate joc de el!De Mures si de viata din el! Acumn doi ani, in timp ce dadea la vobler la somn , din barca, s-a rasturnat sub un baraj si dupa cca 25 de minute de lupta cu apele involburate s-a inecat!Cei care au vazut faza de pe mal erau albi de cele vazute! Pot doar sa spun ca era inotatorul perfect, care intra in Mures la Tg.Mures si ajungea la Arad...Povestea mortii lui este infricosatoare :cry: Toata lumea a spus:L-A PEDEPSIT MURESUL!Avea 42 de ani!Si o fata... :cry: Dumnezeu Sa-l ierte.
Are si scriitorul Vasile Voiculescu o nuvela despre un preot cu nevasta-sa care braconau seara cu plasa gen navod pe Dunare (sau pe o balta mare, nu mai tin minte) si la un moment dat prinde un somn care trage, trage...pana il duce pe popa cu navod cu tot la fundul apei! Deci cazuri din astea exista si in realitate si vor mai exista. Prin 2002 am auzit si eu de un braconel la curent care a incercat sa extermine pestii din Raul Doamnei, mai sus de Campulung Muscel, si a pus din greseala un picior in apa...dupa care a fost gasit fara viata de un trecator! Unii chiar merita sa pateasca asta!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Aug 2008, 12:20

Gerula & Adi:
Mi-e mai simplu sa dau avertisment si sa inchid topicul decat sa tot sterg mesaje cum am facut pana acum. Asta se va intampla la urmatorul mesaj intre voi cu cea mai vaga urma de scandal.

Scrie răspuns