CURATENIA DE PRIMAVARA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 21 Mar 2008, 12:12

pescuitorul scrie:p5
da unde era plasa asta ?
la scorei vis a vis de balta privata dinspre carta(balta lui raul)

@Pescuitorul

Plasele de viz-a-vis de balta lui Raul sunt ale lui RAUL.Se poate verifica acest lucru........cum,pe privat daca esti interesat.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Mar 2008, 12:23

Naspa balta , mi se pare ca o fost un singur peste aproape in minutu 5 , nasol .
Pescuitoru , data viitoare trage plasa pe mal , ii mult mai usor de scos , am socos si eu una odata pe persoana fizica si dupa aia vreo zece au tabarit pe ea cu toporu , eu nu putem ca eram obosit de la tras hehe!!

Fir Intins!!!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Mar 2008, 14:43

Acuma o sa il innebunim toti pe pescuitorul (care va deveni persoane publica - speram spre binele lui ca nu :D) cu intrebari ce, unde, cum cand. Eu am o rugaminte la tine: deschide tu un topic nou, cu titlu clar, unde in mesajul de deschidere sa spui pe scurt cam ce mi-ai raspuns mie citandu-ma. Adica ceva de genul: "daca ati constatat sau daca ati fost martor la un act de braconaj sau care incalca sau contravine legii privind fondul piscicol, legea privind pescuitul, ordinul ministrului privind prohibitia etc nu stati, scrieti acum organelor competente, sau adresa-ti-va macar pe forum". Si sa incepem sa facem reclamatii. Ii pui un titlu: incalcarea legii azi! sau cum vrei tu, si incepem macar sa scriem acolo. Poate ne ajuta si admin sau careva din colegii de forum cu idei mai bune. E mai greu inceputul ca nici nu stim de la ce capat s-o luam sau... avea dreptate woblerman, noi cam palavragim aici, da ce sa facem, macar nu tacem.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Mar 2008, 15:00

tristian :

ceea ce am facut eu este doar un simplu lucru.am facut asta de ani de zile numai ca nu am filmat.ideea e sa se vrea sa se faca ceva.am spus multe pe forum si toate din experienta nu ca sa impresionez cum au facut altii.
din pacate poate nu peste tot se vor primii raspunsuri sau sprijin in astfel de cazuri.nu acuz pe nimeni nu ascund pe nimeni dar si eu traiesc in tara asta si stiu.
uite tot ce pot face eu e sa va spun , dupa mine, cam ce ar trebuii facut in anumite situatii.fiecare o prezinta si o sa il ajut cat pot.din pacate nu am putere sa intervin practic acolo unde e cazul.
uite hai sa incercam ideea ta cu un toopic nou dar sa nu aveti impresia ca eu sunt ......cel mai tare.ce pot e sa im dau cu parerea si atat.

si in final sa stii ca treaba nu e chiar assa de usoara sa ii prinzi , cel putin aici in sibiu care s-au invatat ca venim la orice ora , de oriunde si cu orice mijloc(masina, daciesau jeep, barca , pe jos).

ps: deja am informatii noi de pe forum si promit ca atunci cand se vor concretiza va voi informa.
topicul fa-l tu ca e ideea ta

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Mar 2008, 19:49

pescuitorule, ce zici facem cea ce sugeareaza topicul ??? sunt liber in fiecare week end si odata la 3 sapt(cand pic in tura de noapte) deci ce zicetzi...care se mai baga??

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Mar 2008, 19:55

:?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Mar 2008, 20:07

hai ilie.....daca tot iesi asa de des(adica mai des ca mine) ce zicetzi sa facem si o curatenie???

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Mar 2008, 21:19

Ar trebui facute mai multe echipe,colaboratori seriosi,controale in mai multe zone deodata,4 insi intr-o masina(chiar personala),fara sa rasufle informatia,si-ti spun eu ca va fii mai bine.Anul trecut am fost controlat in prohibitie cand eu dadeam la stiuca cu artificiale,absolut regulamentar,iar la 100m mai incolo,cort,masina,bete la pasnic,barca de nadit,si nu i-a intrebat nimeni nimic :!: De asta am uneori semne de intrebare si a-si vrea sa le cer la control actele alora care m-au intrebat de sanatate,deloc amabili(probabil stiuca de langa mine),iar pe ceilalti s-au facut ca nu-i vad.De asta vorbeam de respect(mai sus),sa fie o lege ptr.toti,nu mai vreau sa aud de braconieri ce impart prada cu primarul,cu organul ,cu popa,sau mai stiu eu ce autoritate din comuna,sau chiar cu cei care faceau controlul.Acuma ma veti intreba iarasi,ai vazut tu?nu, dar toata lumea astie asta.Stai sa inceapa prohibitia si o sa vedeti atunci plase,vb din exp.anilor trecuti,poate va fii mai altfel acum,dar in perioada aia dispareau suspect si controalele(toti vroiau o icra) :!: Dar sper ca acuma sa fie altfel,si la filiale sa dispara" dinozaurii",sa vina cei care nu au fost murdariti,poate ca "pescuitorul" e altfel,si inclin sa cred ca da.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Mar 2008, 21:23

A,da,Hell,secreta ar trebui sa fie informatia fata de braconieri si nu fata de pescari,cei adevarati,stii la ce ma refer, nu? :cry:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Mar 2008, 22:01

ilie
nu mai vreau sa aud de braconieri ce impart prada cu primarul,cu organul ,cu popa,sau mai stiu eu ce autoritate din comuna,sau chiar cu cei care faceau controlul
poate imi spui si mie un caz in care cineva care a facut controlul(filiala) a primit asa ceva.din pacate sau din fericire am fost cam singurul din filiala care a facut controale.
dar in perioada aia dispareau suspect si controalele(toti vroiau o icra
tin sa te anunt ca nu mananc peste sau icre
si mai vreau sa iti spun ceva : noapte cred ca tu dormeai nu aveai de unde sa vezi ca umblam pe balta.

ideea e buna cu echipe mixte si mai multe.hai sa stabilim mai multe ca vine o perioada fierbinte

astept propuneri pe privat si ne putem intalnii sa stabilim niste strategii. nu merita sa va bagati in carti caci nu mai puteti pescuii. am avut asemenea prieteni care au avut probleme ca umblau cu mine la control.dar informatiile sunt ff fbune.

Scrie răspuns