Ar trebui facute mai multe echipe,colaboratori seriosi,controale in mai multe zone deodata,4 insi intr-o masina(chiar personala),fara sa rasufle informatia,si-ti spun eu ca va fii mai bine.Anul trecut am fost controlat in prohibitie cand eu dadeam la stiuca cu artificiale,absolut regulamentar,iar la 100m mai incolo,cort,masina,bete la pasnic,barca de nadit,si nu i-a intrebat nimeni nimic

De asta am uneori semne de intrebare si a-si vrea sa le cer la control actele alora care m-au intrebat de sanatate,deloc amabili(probabil stiuca de langa mine),iar pe ceilalti s-au facut ca nu-i vad.De asta vorbeam de respect(mai sus),sa fie o lege ptr.toti,nu mai vreau sa aud de braconieri ce impart prada cu primarul,cu organul ,cu popa,sau mai stiu eu ce autoritate din comuna,sau chiar cu cei care faceau controlul.Acuma ma veti intreba iarasi,ai vazut tu?nu, dar toata lumea astie asta.Stai sa inceapa prohibitia si o sa vedeti atunci plase,vb din exp.anilor trecuti,poate va fii mai altfel acum,dar in perioada aia dispareau suspect si controalele(toti vroiau o icra)

Dar sper ca acuma sa fie altfel,si la filiale sa dispara" dinozaurii",sa vina cei care nu au fost murdariti,poate ca "pescuitorul" e altfel,si inclin sa cred ca da.