CURATENIA DE PRIMAVARA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
felicitari pescuitorule !
intradevar... incredibil !!!

intradevar... incredibil !!!
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
-
- veteran
p5
ovidiurus
rambo
la scorei vis a vis de balta privata dinspre carta(balta lui raul)da unde era plasa asta ?
ovidiurus
nu stam sa ne gandim la asta.trebuie facuta si gata.si ai sansa sa mai iti scoti banii aia ?
rambo
daca ii asculti comentariul o sa vezi ca nu s-a plictisit.(se minuna de fiecare plasa noua care aparea de sub apa caci erau legate una de alta) dar e misto ce ai remarcat din tot filmul. bateria si plictiseala colegului.De eram eu in locul lui ala ma plictiseam sa tot filmez acolo Ma intreb cum de l-a tinut bateria?
cum adica ?... asaaa... fara niste fonduri nerambursabile, si un plan de management, bine structurat pe hartie ?????...pescuitorul scrie:... nu stam sa ne gandim la asta.trebuie facuta si gata.

fara 2-3 proiecte, cu titluri pompoase, atasate la CV, gata sa fie depuse pentru si in numele nostru ? unde te crezi ?

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
Este realmente incredibil pescuitorule. Foarte serios.
Ma intereseaza anumite aspecte, si cred ca majoritatea dintre noi ar vrea sa stie lucruri de genul:
- cel din filmulet esti tu?
- esti membru AJVPS?
- ce demersuri ar trebui facute pentru o astfel de actiune?
- cine poate initia o astfel de actiune? si o persoana fizica pe baza unei reclamatii, sau cum?
- e nevoie de voluntari vreodata? spuneti din timp prin mesaje private, mai ales in Jud.Mures ma ofer!
Vrem sa luptam si noi. Sa ne gandim cum cucerim Delta ca Ardealul poate il cucerim.
Te rog sa-mi raspunzi pescuitorule, daca se poate in ordinea intrebarilor, eu promit sa citesc inca odata legea fondului piscicol sa vad ce reglementari sunt cu privire la pescuitul cu plasa, sa vedem pe unde se incadreaza asemenea fapte. Multumesc. Nu am vazut un film asa frumos demult...
Ma intereseaza anumite aspecte, si cred ca majoritatea dintre noi ar vrea sa stie lucruri de genul:
- cel din filmulet esti tu?
- esti membru AJVPS?
- cine poate initia o astfel de actiune? si o persoana fizica pe baza unei reclamatii, sau cum?
- e nevoie de voluntari vreodata? spuneti din timp prin mesaje private, mai ales in Jud.Mures ma ofer!
Vrem sa luptam si noi. Sa ne gandim cum cucerim Delta ca Ardealul poate il cucerim.

[off topic]
@pescuitorul,
Daca ai ceva relatii si in judetul Ialomita trimite-i te rog mesajul de mai jos. In caz ca e necesar lasa-mi pe PM o adresa de mail si-ti fac forward la email-ul original.
Sau dati-mi o adresa de mail de la o institutie din zona unde sa-l rutez.
------
de la Ixxxxxxx Mxxxx <xxx@xxxx>
data 21.03.2008 09:50
subiect braconajul
pe lacul de acumulare dridu jud ialomita se prinde peste numai cu plasele .Nu intereseaza pe nimeni de nimic este o delasare din partea autoritatilor totala . au barci facute si intind plase oricind si in plina zi dupa care il mai ia si la bataie cu sticle de plastic . pacat de zona ar fi un loc deosebit daca sar implica mai mult autoritatile sa ridice lacul la un standard mai deosebit este si aproape de buc 50 km pe dn buc -urziceni eu nu stiu cui sai scriu dar ar trebui sa se ia masuri deoarece nu se tine cont de nimic prohibitie ect
------
[/off topic]
@pescuitorul,
Daca ai ceva relatii si in judetul Ialomita trimite-i te rog mesajul de mai jos. In caz ca e necesar lasa-mi pe PM o adresa de mail si-ti fac forward la email-ul original.
Sau dati-mi o adresa de mail de la o institutie din zona unde sa-l rutez.
------
de la Ixxxxxxx Mxxxx <xxx@xxxx>
data 21.03.2008 09:50
subiect braconajul
pe lacul de acumulare dridu jud ialomita se prinde peste numai cu plasele .Nu intereseaza pe nimeni de nimic este o delasare din partea autoritatilor totala . au barci facute si intind plase oricind si in plina zi dupa care il mai ia si la bataie cu sticle de plastic . pacat de zona ar fi un loc deosebit daca sar implica mai mult autoritatile sa ridice lacul la un standard mai deosebit este si aproape de buc 50 km pe dn buc -urziceni eu nu stiu cui sai scriu dar ar trebui sa se ia masuri deoarece nu se tine cont de nimic prohibitie ect
------
[/off topic]
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
- veteran
Tristian
2. asemenea actiuni doar organele abilitate o pot face , ca persoana fizica nu ti-as recomanda.
3. voluntari pot fi dar ca pescar poti ajuta cu o informatie proaspata (daca ai unde sa suni la ora cand vezi ca se braconeaza sau daca interesaza pe cineva a doua zi ca sa stie unde sa caute.)
1. lucrez acolo;suntem 2 angajati in flmesti membru AJVPS?
- e nevoie de voluntari vreodata
2. asemenea actiuni doar organele abilitate o pot face , ca persoana fizica nu ti-as recomanda.
3. voluntari pot fi dar ca pescar poti ajuta cu o informatie proaspata (daca ai unde sa suni la ora cand vezi ca se braconeaza sau daca interesaza pe cineva a doua zi ca sa stie unde sa caute.)
bravo pescuitorule!
filmuletul asta are impact mai mare decat orice palavrageala interminabila pe forum.
si inca ceva: institutiile sunt una si oamenii care lucreaza in ele sunt alta. e pacat (si in acelasi timp dovada unei inteligente precare...) sa confundam cele doua sau sa facem generalizari. in toate institutiile sunt oameni de treaba (si care fac treaba buna!) si oameni de doi bani.
parerea mea...
filmuletul asta are impact mai mare decat orice palavrageala interminabila pe forum.
si inca ceva: institutiile sunt una si oamenii care lucreaza in ele sunt alta. e pacat (si in acelasi timp dovada unei inteligente precare...) sa confundam cele doua sau sa facem generalizari. in toate institutiile sunt oameni de treaba (si care fac treaba buna!) si oameni de doi bani.
parerea mea...
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit
-
- veteran
si inca ceva: institutiile sunt una si oamenii care lucreaza in ele sunt alta. e pacat
aici ai dreptate. cate am luat eu ca sunt de la ajvps de la unii care acum sunt cu capul in nisip si nu spun 2 vb despre ce vad.
eram curios daca au fair play sa spuna doua vorbe dar le lipseste.
nu am facuto ptr reclama , deloc(au vrut sa vb si la tv dar am refuzat) , ci ca sa vada pescarii ce se intampla.