Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

Cati scrie: Plata vignetelor pentru mine este asemanatoare cu taxa platita pentru apa de ploaie care cade pe acoperisurile caselor noastre , numai ca asta nu este niciunde stipulata vizibil in lege , pe cind pe cea de-a doua , au numit-o sonor...VIGNETA !!! si ...nu e singura taxa pe care pina la urma va trebui sa o platim fie ca vrem s-au nu , tre' platit si gata !
ba da se plateste si asta si se numeste apa pluviala

-
essos74
- utilizator constant

-
taxe au fost,sant si vor fii intotdeauna.depinde numai pe ce? si cat de mari sau mici sant!!! de taxa pt viermusi as fii curios cine ar sta pe malul apei sa numere viermusii executati? si in plus,pe la noi nu ar avea ce sa numere,ca la peste pasnic nu se prea pescuieste cu viermus,ci cu mamaliga,cus-cus sau paine

. nu sant in stare sasi faca treaba lor,daramite sa mai numere viermusi executati

-
Cati
- senior

-
Adi , crede-ma ca stiu cum se numeste apa platita degeaba , eu m-am referit la faptul ca daca intreb pe tatae s-au pe vecinul lui daca plateste asa ceva , cred ca mi-ar spune ca nu ma simt bine !!! acum ai inteles ?
De ce sa platim ceva care nu se refera la nimic concret , care nu ne aduce nici un beneficiu si nu este explicat corespunzator de nici o asociatie ? Vezi tu , chestiunea asta cu banii dati degeaba devine din ce in ce mai deranjabila pentru majoritate si texte ca ... "bani vor fi folositi in scopuri utile , reamenajeri , repopulari "...(leafa noastra lunara , protocoale , da' asta nu ti-o zice nimeni)etc , etc ... M-am c-am saturat de placa asta siropoasa si n-o sa platesc vignete decit in momentul in care mi se va cere viza la trecerea din HD , in Vilcea , ex!!! :

-
taicanoe
- veteran

-
S'altare și bunăstare !
-
Cati
- senior

-
Essos, cind e vorba de luat bani ,gasesc ei responsabilul care sa vina dupa cine stie ce taxe aparute peste noapte !
-
Cati
- senior

-
-
adiwolf
- veteran

Cati scrie:Adi , crede-ma ca stiu cum se numeste apa platita degeaba , eu m-am referit la faptul ca daca intreb pe tatae s-au pe vecinul lui daca plateste asa ceva , cred ca mi-ar spune ca nu ma simt bine !!! acum ai inteles ?
De ce sa platim ceva care nu se refera la nimic concret , care nu ne aduce nici un beneficiu si nu este explicat corespunzator de nici o asociatie ? Vezi tu , chestiunea asta cu banii dati degeaba devine din ce in ce mai deranjabila pentru majoritate si texte ca ... "bani vor fi folositi in scopuri utile , reamenajeri , repopulari "...(leafa noastra lunara , protocoale , da' asta nu ti-o zice nimeni)etc , etc ... M-am c-am saturat de placa asta siropoasa si n-o sa platesc vignete decit in momentul in care mi se va cere viza la trecerea din HD , in Vilcea , ex!!! :

cati.m-ai inteles gresit eu tocmai la ce spui tu faceam referire.sa-ti dau un exemplu elocvent :-eu stau la casa si cand m-am mutat am facut contract de furnizare a apei potabile cu regia locala si atunci cand m-au chemat sa semnez contractul am avut surpriza ca printre randuri sa fie strecurate si plata apei pluviale si canalizare (in conditiile in care apa de ploaie se scurge in terenul meu propritate privata ,iar canalizare nu am ca folosesc fose bioseptice) si udat gradina si spalat masina,etc.
normal ca am luat foc si am facut scandal cerand refacerea contractului,dar ma intreb cati oameni sarmani de la periferia orasului care au contract cu aceasta regie(monopol) au citit cu atentie acel contract si au facut modificarile de rigoare? sincer nu cred ca sunt multi si de acest lucru m-am convins cand am intrebat vecinii mei si acestia mi-au confirmat ca la ei in contract sunt stipulate acele aberatii si platesc pt ele.mai au rost comentariile?
asociatiile nu au nici un interes sa se pi ..she contra vantului(ANPA&CNAFP) ca doar de aici mananca o paine
stai calm ca nici eu nu agreez vignieta si nici nu o sa o cumpar vreodata.
-
silviu ionescu
- utilizator nou

Vad ca toata lumea doreste tot ce e mai bun pentru pescari si pentru pescuitul sportiv din Romania.Legi,proiecte,idei,solicitari,poate-poate se va face ceva.Astfel,incerc si eu sa ma pun si eu in postura celui care spera,care asteapta ceva mai bun insa imi dau seama repede ca imi fac iluzii tinand cont de faptul ca cei care ar trebui sa faca ceva pentru ape si pescari cu banii pe care-i platim AJVPS-ului an de an,inchid ochii la toate nedreptatile care au loc pe malul apei.Si vreau sa dau si un exemplu:La Braila,reprezentantii AJVPS controleaza(...atunci cand o fac) la sange permisele a tot ce inseamna pescar cu unditza pe malul Dunarii,insa nici macar nu se uita la cei ce "pescuiesc"cu diferite ustensile gen napatca sau prostovol,in imediata apropiere a unditarilor.Ba mai mult decat atat,intrebati fiind de ce nu se uita si la acei nemernici,pentru ca altfel nu pot fi numiti,exista sansa ca acestia sa dea un raspuns gen..."ce te uita ba-n oala altuia?nu e treaba ta cum imi fac io treaba!" - NO COMMENT!

-
Serbanel
Acum ca Dunarea a iesit cu mult din albie, unii mai glumeti spun ca se poate pescui si in sat, printre casele oamenilor, si nici un reprezentant AJVPS nu poate solicita permis pentru ca nu esti pe malul fluviului ci pe proprietate privata. Oricum genul asta de gluma mi se pare deplasat in situatia actuala...
-
Cati
- senior

-
Serbanele nu ai inteles la ceea ce se intimpla pe valea dunarii si la cum se misca autoritatile statului , pina la urma acolo v-om ajunge.Nu-mi permit sa fac glume deplasate , mai ales cind la mijloc sint necazurile oamenilor !!!