Cum sint incasate tarifele de acces de la nemembrii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rcorbu
veteran
veteran

Re: Cum sint incasate tarifele de acces de la nemembrii

Mesaj de rcorbu » 30 Apr 2012, 19:07

Dar nu e mai bine pentru tine sa te faci membru la AJP Sibiu , vad ca au ape multe si cred ca se merita, si rezolvi treaba si cu Fagarasu ? sau sa te faci la Fagaras si sa stii ca pescuiesti linistit.
Eu asa as face.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 30 Apr 2012, 19:20

Era mai simplu pentru mine, dar platind tariful de acces raman toti banii pentru pescuit, daca as fi platit cotizatie de membru, o parte dintre ei s-ar fi impartit cu "vanatorii" din asociatie. E o chestie de statut, am preferat sa platesc tarif si sa ramana toti banii pentru a fi folositi exclusiv pentru pescuit. In continuare cu Ajps Fagaras vad eu cum o rezolv, asta daca vor si ei...

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 01 Mai 2012, 18:43

".....tarifele de acces de la nemembrii "
un singur " i " e suficient !

NEMEMBRI

iar vor zice unii ca pe forumulde pescuit poti sa scrii cu purcelusi, sa mananci litere....

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Mai 2012, 19:42

aZu, cine te-a suparat ca nu-mi dau seama?... Cine a comis-o domne atat de grav? :lol:

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 01 Mai 2012, 20:54

Eu pescuiesc de 15 ani pe apele asociatiei Fagarasi si pina acuma nu am fost controlat nici o data asa ca de anul asta m-am hotarit sa nu le platesc cotizatia de membru , daca vor bani de la mine sa vina dupa ei , eu nu mai fac gresala sa le m-ai dau bani degeaba , 15 ani am asteptat sa vad ca se intimpla ceva dar in continuare ei tin partea plasarilor asa ca pentru mine asta e singura metoda de protest si m-as bucura ca toti pescari sa faca ca mine poate asa o sa-si miste si ei c..... si o sa vina mai des in control.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 01 Mai 2012, 22:42

diesel scrie:Eu pescuiesc de 15 ani pe apele asociatiei Fagarasi si pina acuma nu am fost controlat nici o data asa ca de anul asta m-am hotarit sa nu le platesc cotizatia de membru , daca vor bani de la mine sa vina dupa ei , eu nu mai fac gresala sa le m-ai dau bani degeaba , 15 ani am asteptat sa vad ca se intimpla ceva dar in continuare ei tin partea plasarilor asa ca pentru mine asta e singura metoda de protest si m-as bucura ca toti pescari sa faca ca mine poate asa o sa-si miste si ei c..... si o sa vina mai des in control.
Pai nu ai auzit ce a spus Dan Bobei? Grosul banilor din cotizatii merge la vanatoare si vanatori. Probabil ca acolo se fac controale in teren. Sau nu?
Asa e si AJVPS Prajhova, pe site scrie doar de vanatori si vanatoare, nici macar nu sunt date apele pe care le administreaza! Dar apar toate fondurile de vanatoare....plus tarifele pentru straini!

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 02 Mai 2012, 12:10

Eu le-am pregatit 40lei de 50,10bani si ii am in masina ,doar sa vina in control ca le platesc.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 02 Mai 2012, 17:32

filip_pescuitorul scrie: Pai nu ai auzit ce a spus Dan Bobei? Grosul banilor din cotizatii merge la vanatoare si vanatori. Probabil ca acolo se fac controale in teren. Sau nu?
Asa e si AJVPS Prajhova, pe site scrie doar de vanatori si vanatoare, nici macar nu sunt date apele pe care le administreaza! Dar apar toate fondurile de vanatoare....plus tarifele pentru straini!
Din pacate la AJVPS Prahova e chiar naspa situatia pentru ca sunt cam aprox 300 de pescari platitori x 50 ron/an nu prea ies banii nici macar pentru staful asociatiei, darmite pentru altceva.
Si iar din pacate refuzam sa vorbim unul cu altul ca macar sa intreprindem noi ceva, bineinteles cu ajutorul asociatiei.
Sau pescarii din Prahova nu frecventeaza acest forum, cine stie !

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 02 Mai 2012, 21:23

rcorbu scrie:
filip_pescuitorul scrie: Pai nu ai auzit ce a spus Dan Bobei? Grosul banilor din cotizatii merge la vanatoare si vanatori. Probabil ca acolo se fac controale in teren. Sau nu?
Din pacate la AJVPS Prahova e chiar naspa situatia pentru ca sunt cam aprox 300 de pescari platitori x 50 ron/an nu prea ies banii nici macar pentru staful asociatiei, darmite pentru altceva.
Si iar din pacate refuzam sa vorbim unul cu altul ca macar sa intreprindem noi ceva, bineinteles cu ajutorul asociatiei.
Sau pescarii din Prahova nu frecventeaza acest forum, cine stie !
Cam asa e - se strang sa zicem 15.000 Ron pe an asta daca platesc toti! Ajunge sa plateasca un paznic si sa populeze unul sau doaua paraie! Dar te intrebi ce ce cotizeaza atat de putini la ei? Nu cumva pentru ca...nu se ocupa mai deloc de ape? Cate controale ai prins facute de ei? Dezinteresul le atrage neglijare din partea pescarilor, mi se pare si normal oarecum.
Daca as fi din Prahova si as avea masina te-as putea ajuta cu o populare de pastrav sau cu un control voluntar ca sa mai rarim braconierii plasari sau electricieni. Ce crezi ca ar trebui facut? Nu cumva sa se separe odata irevocabil vanatorii de pescari?
Mai exista si AJVPS Campina, sora mai mica a aleia din Ploiesti. Si aia zero barat. Nu tu controale pe Prahova pana la Sinaia macar, nici pe Doftana, probabil ca stafful se intalneste doar cand voteaza membrii si bugetul. Iar paznicii...desigur ca se ocupa de lucruri "serioase" adica de ...vanatoare! Probabil ca cei din Ploiesti si cei din Campina elibereaza la concurenta acelasi permise de 50 lei pe care nu le vrea nimeni!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Mai 2012, 23:06

15000 lei .
punem un salariu de paznic de ....1200 lei pe luna sa zicem ? asta ca s anu fie tentat sa dea bara bara cu infractorul....
ok
asta inseamna cam 2000 lei cheltuiala salariala.
Pe luna.
asta inseamna x12 = 24000 lei pe an.
deci mai vii cu bani de acasa.
ce sa mai zic de populari.
deci nenea Far....ilip, tre sa mai refaci calculele.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns