Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
probabil cucuoana era blonda (sau cel putin prost informata). recomandarea mea pentru cazuri de genul asta in care unii oameni spun unele chestiuni, unanim cunoscute si/sau prin norme stabilite, e sa le ceri sa-ti dea in scris ceea ce tocmai ti-au spus. O sa vezi ce convingere au pe ceea ce tocmai ti-au spus cand vor refuza sa scrie, vor suna la sefu sau vor chema paznicul, sau multe astfel de variante in care vor face orice numa' nu vor scrie.dan bobei scrie:Cum vi se pare asta? Am Anpa si tariful de acces platite la Ajps Sibiu. Zilele trecute am vrut sa platesc tariful de acces si la Ajps Fagaras printr-un prieten, insa stupoare.. cucoana care era acolo (posibil casiera) a zis ca nu poate sa ne incaseze tariful de acces pentru ca nu am platit nicaieri cotizatia de membru (cred ca se astepta sa sara cu banul sa plateasca si cotizatia la ei). In aceste conditii eu voi pescui si pe apele "administrate" de Ajps Fagaras fara plata vreunui tarif de acces, nu am de ales. Ce ziceti de speta asta?