Cum sint incasate tarifele de acces de la nemembrii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nicky67
junior
junior

Re: Cum sint incasate tarifele de acces de la nemembrii

Mesaj de Nicky67 » 17 Apr 2012, 22:01

da sarmale cu mamaliga si smintina oau :lol: :lol: :lol:
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 28 Apr 2012, 22:21

Cum vi se pare asta? Am Anpa si tariful de acces platite la Ajps Sibiu. Zilele trecute am vrut sa platesc tariful de acces si la Ajps Fagaras printr-un prieten, insa stupoare.. cucoana care era acolo (posibil casiera) a zis ca nu poate sa ne incaseze tariful de acces pentru ca nu am platit nicaieri cotizatia de membru (cred ca se astepta sa sara cu banul sa plateasca si cotizatia la ei). In aceste conditii eu voi pescui si pe apele "administrate" de Ajps Fagaras fara plata vreunui tarif de acces, nu am de ales. Ce ziceti de speta asta?

SEKO
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de SEKO » 28 Apr 2012, 22:35

Află-le contul bancar, plăteşte-le în cont (vezi întâi pe site-ul ANPA cât e taxa la ei şi adaugă un ceva ca să acoperi şi devalorizarea de anul trecut până anul acesta), scrie "Taxă de acces pescuit" la destinaţia plăţii, iar
la control prezinţi Ordinul de plată.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 28 Apr 2012, 22:52

Ma gandeam la varianta asta, aproape imposibil cu aflarea contului bancar... Ar fi ideal, asa am platit si la Sibiu.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Apr 2012, 00:22

:lol: tu mai platesti la feghetrus ? te-o controlat careva? :lol: de 2 ani nu le mai dau nimik, muuult mai braconat ca la sibiu, remember ucea? :P sau un oltet ? :evil:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 29 Apr 2012, 20:40

Dan - am trimis un mail asociatiei din Fagaras, sa vad daca imi trimit contul in care pot depune banii. Daca raspunsul e negativ, chiar ca nu ma mai agit. Dragoste cu forta se poate dar se numeste viol...
Mazi - daca era sa ma iau dupa numarul controalelor insemna ca nu merita nici o asociatie nici un ban...

Nicky67
junior
junior

Mesaj de Nicky67 » 29 Apr 2012, 21:26

vina este a noastra ca ne trezim foarte foarte tirziu si suntem foarte foarte comozi ,dar timpul nu este pierdut ,,,sper :wallbash:
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 30 Apr 2012, 07:41

dan bobei scrie:Cum vi se pare asta? Am Anpa si tariful de acces platite la Ajps Sibiu. Zilele trecute am vrut sa platesc tariful de acces si la Ajps Fagaras printr-un prieten, insa stupoare.. cucoana care era acolo (posibil casiera) a zis ca nu poate sa ne incaseze tariful de acces pentru ca nu am platit nicaieri cotizatia de membru (cred ca se astepta sa sara cu banul sa plateasca si cotizatia la ei). In aceste conditii eu voi pescui si pe apele "administrate" de Ajps Fagaras fara plata vreunui tarif de acces, nu am de ales. Ce ziceti de speta asta?
probabil cucuoana era blonda (sau cel putin prost informata). recomandarea mea pentru cazuri de genul asta in care unii oameni spun unele chestiuni, unanim cunoscute si/sau prin norme stabilite, e sa le ceri sa-ti dea in scris ceea ce tocmai ti-au spus. O sa vezi ce convingere au pe ceea ce tocmai ti-au spus cand vor refuza sa scrie, vor suna la sefu sau vor chema paznicul, sau multe astfel de variante in care vor face orice numa' nu vor scrie. :wink:
Si daca totusi scriu , cere-le sa mentioneze si temeiul legal care le argumenteaza raspunsul :twisted:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 30 Apr 2012, 17:45

Angajeaza o firma de "detectivi particulari" sa le afle numarul de cont si...termina cu prostiile..cand vin in control da-le taxa si gata..daca fac galagie il rogi pe reprezentantul ANPA sa medieze intre voi si il intrebi de "reciprocitate"...or sa faca urat cei de la Fagaras daca sunt berbeci sau daca sunt de treaba iau banii si pleaca.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 30 Apr 2012, 18:40

Stai linistit ca nu vin ei la control cu inspector Anpa. E unul la Sibiu, si daca ar avea in Fagaras tot nu l-ar deranja. Nu incurca borcanele, reciprocitatea e valabila doar daca esti membrul unei asociatii (deci ai platit o cotizatie anuala), ori in cazul meu nu e cazul, prefer sa platesc permisul Anpa si tarife de acces.

Scrie răspuns