Cum sint incasate tarifele de acces de la nemembrii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cum sint incasate tarifele de acces de la nemembrii
Am sa va explic de ce s-a luat aceasta masura.
Nu dorim sa incurajam plata pe apa, din mai multe motive:
1. Activitatea principala a paznicilor trebuie sa fie combaterea braconajului, nu colectarea de bani si scrisul de chitante.
2. Paznicii ar umbla cu bani la ei si ar fi expusi unui risc suplimentar.
3. Plata pe malul apei ar fi o tentatie pentru cei care vor sa pescuiasca gratis.
4. Mai exista si tentatia unor intelegeri cu paznicul de genul: ia si matale 5 lei si nu mai taia chitanta...
Daca legea ne-ar fi permis, am fi aplicat niste tarife mai scumpe pe malul apei, pentru a descuraja aceasta metoda.
Asadar, am ales aceasta solutie de compromis:
Se permite totusi plata pe malul apei cu o singura limitare:
neputand majora tariful, am limitat la o saptamana (luni-duminica) valabilitatea DOAR PENTRU TARIFUL SAPTAMANAL, adica pentru 10 lei. E un altfel de majorare daca vreti. Pentru tariful lunar si anual nu e nicio limitare sau restrictie chiar daca se plateste pe malul apei.
In acelasi timp, s-a facut public nr. de cont, astfel incat nemembrii, in special cei din alte localitati sa poata achita tariful de oriunde din tara , oricand si sa poata pescui linistiti, fara a fi necesara deplasarea la sediu.
Plata in cont se poate face in mai multe feluri:
a) cash la ghiseele Bancii Transilvania, de oriunde in tara
b) prin virament
Prin virament se poate:
- on line - prin internet banking
- prin telefon - phone banking
aceste variante sunt disponibile 24/24, 7 zile pe saptamana, deci si pentru cei care se hotarasc sa mearga la pescuit in ultima clipa, sambata dimineata de exemplu
- prin ordin de plata clasic
- mandat postal
Ba mai mult, s-a aplicat si o reducere a tarifului pentru plata in cont...
Exista in continuare si varianta "clasica" a achitarii la caserie, de luni pana vineri.
Vreau sa cred ca am oferit suficiente variante civilizate, comode si transparente pentru cine doreste sa achite tariful.
Ce ma distreaza e ca toate aceste facilitati si reduceri sunt trecute cu vederea dar sare in ochi limitarea aia de 10 lei...
Nu am apucat sa facem plata prin pay-pal sau sms, dar chiar nu cred ca asta e o prioritate acum...
Nu dorim sa incurajam plata pe apa, din mai multe motive:
1. Activitatea principala a paznicilor trebuie sa fie combaterea braconajului, nu colectarea de bani si scrisul de chitante.
2. Paznicii ar umbla cu bani la ei si ar fi expusi unui risc suplimentar.
3. Plata pe malul apei ar fi o tentatie pentru cei care vor sa pescuiasca gratis.
4. Mai exista si tentatia unor intelegeri cu paznicul de genul: ia si matale 5 lei si nu mai taia chitanta...
Daca legea ne-ar fi permis, am fi aplicat niste tarife mai scumpe pe malul apei, pentru a descuraja aceasta metoda.
Asadar, am ales aceasta solutie de compromis:
Se permite totusi plata pe malul apei cu o singura limitare:
neputand majora tariful, am limitat la o saptamana (luni-duminica) valabilitatea DOAR PENTRU TARIFUL SAPTAMANAL, adica pentru 10 lei. E un altfel de majorare daca vreti. Pentru tariful lunar si anual nu e nicio limitare sau restrictie chiar daca se plateste pe malul apei.
In acelasi timp, s-a facut public nr. de cont, astfel incat nemembrii, in special cei din alte localitati sa poata achita tariful de oriunde din tara , oricand si sa poata pescui linistiti, fara a fi necesara deplasarea la sediu.
Plata in cont se poate face in mai multe feluri:
a) cash la ghiseele Bancii Transilvania, de oriunde in tara
b) prin virament
Prin virament se poate:
- on line - prin internet banking
- prin telefon - phone banking
aceste variante sunt disponibile 24/24, 7 zile pe saptamana, deci si pentru cei care se hotarasc sa mearga la pescuit in ultima clipa, sambata dimineata de exemplu
- prin ordin de plata clasic
- mandat postal
Ba mai mult, s-a aplicat si o reducere a tarifului pentru plata in cont...
Exista in continuare si varianta "clasica" a achitarii la caserie, de luni pana vineri.
Vreau sa cred ca am oferit suficiente variante civilizate, comode si transparente pentru cine doreste sa achite tariful.
Ce ma distreaza e ca toate aceste facilitati si reduceri sunt trecute cu vederea dar sare in ochi limitarea aia de 10 lei...
Nu am apucat sa facem plata prin pay-pal sau sms, dar chiar nu cred ca asta e o prioritate acum...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Prin ce tari am umblat, am platit inainte. Nicaieri nu am platit pe malul apei, dupa ce incepusem sa pescuiesc. Asadar ... nu e asa anormal cum li se pare unora! Doar ca modalitatile de plata trebuie sa fie clare si sa chiar existe.
Nu,nu sunt trecute cu vederea,undeva pe forum chiar am spus ca eu unul apreciez lucrul asta.Si precis sunt si altii.Tavi scrie: Ce ma distreaza e ca toate aceste facilitati si reduceri sunt trecute cu vederea dar sare in ochi limitarea aia de 10 lei...
...
1 - Atat de tare tine de normalitate incat, pana acum in 8 tari europene pe unde am apucat sa ajung la pescuit, nu numai ca nu se practica deloc, dar nu intra in discutie !rcorbu scrie:Plata pe apa este ceva ce tine de normalitate la oamenii care gandesc mai logic...
Trebuia sa specificati dle Corbu ca vorbiti de ...NORMALITATEA LA ROMANI... atunci era bine !
2 - Nimeni din Ajvps Sibiu nu a spus ca cei care platesc pe apa sunt infractori ! Ne puneti in gura cuvinte care nu ne apartin dle Corbu, si acest lucru nu va face cinste !
3 - abonamentul de autobuz de 7 zile... il puteti cumpara din autobuz, in timpul mersului ? Il puteti cumpara si duminca ? de unde ? Nu trebuie sa-mi raspundeti, e retoric...
Dle johnny, .... aveti dreptate !jhonny scrie: B A N IIIIIIIIIIIIIII, la colegii de la Sibiu le-au luat mintileeeeeeeeee
Cred ca se impunea aceasta concluzie !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Dar sanctiunea aplicata pentru neachitarea tarifului de acces precum si temeiul legal al acesteia (a sanctiunii) il poate indica cineva?
- kingofbeasts
- veteran
-
- utilizator constant
Nea tavi
Dejaba o dai la intors v-ti facut de tot k..k..tul cu saptamana de o zi sau 1/2 zi si ca sa intareasca cele spuse ne mai aratati si calitatea indoielnica a angajatilor pe care noi trebuie sa-i respectam
si sa le aratam permise, chitante, legitimatii, (cu sau fara CNP) si nu in ultimul rand straita (cu peste, goala, sau cu merinde
)
Nu este vorba de cei amarati de 10 lei ma k..c pe ei, e mai putin decat un pachet de tigari, dar voi (Ajvps Sibiu) nu va ganditi la pescari (cu tote ca scrieti frumos pe acest forum) decat sa incasati mai multi bani
iar daca prindeti pe malul apei intr-un an 100 de pescari x 10 / zi sau 1/2 zile = 1.000 lei adica pentu 100 de zile de pescuit mai mare ca la vanatori
ONOARE si CURAJ
DAI INAINTE CU TUPEU 
Dejaba o dai la intors v-ti facut de tot k..k..tul cu saptamana de o zi sau 1/2 zi si ca sa intareasca cele spuse ne mai aratati si calitatea indoielnica a angajatilor pe care noi trebuie sa-i respectam

Nu este vorba de cei amarati de 10 lei ma k..c pe ei, e mai putin decat un pachet de tigari, dar voi (Ajvps Sibiu) nu va ganditi la pescari (cu tote ca scrieti frumos pe acest forum) decat sa incasati mai multi bani

ONOARE si CURAJ

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
Tavi , cat trebe sa depun online pt acces ? ptr ca nenea paznicu zicea daca sunt membru sa dau 70 in loc de 7 , avand in vedere ca is membru
multamesc
P.S. am discutat de posibilitatea sa trimet pe mail un scan cu boletinu si sa ridice cineva ANPA ptr mine daca il platesc?

multamesc
P.S. am discutat de posibilitatea sa trimet pe mail un scan cu boletinu si sa ridice cineva ANPA ptr mine daca il platesc?
multi din cei care comenteaza nu vin sa pescuie doar juma de zi, fiti seriosi, aberatii , e bine daca dai 10 lei pe saptamana insa era mai bine pe zi cred io, astfel incat cine venea sambata si duminica sa dea 20
oarecum o suma infima 70 de lei pe an daca ar fi sa compar cu .. sa zicem 2 zile la taxa
unde ai gherla asigurata ca si la olt, nu compar si suprafetele de care vorbim
daca vrei sa pescui juma de zi aia e, stai acasa, nu va mai bateti joc cu afirmatii tampite ca vin de la 300 de km unii si brusc pescuie juma de zi
penibilitati , pe unii ii si vad la magazin :
"-tanti de la casa, vreu si io un patratel din ciocolata aceea, auziti, dar nu o vreau pe toata , numa un patratel, cat ma costa?"
ce tot negociati atata, asta e regimul apei, iti convine dai banu, nu, e olt si in alte judete, mok

oarecum o suma infima 70 de lei pe an daca ar fi sa compar cu .. sa zicem 2 zile la taxa

daca vrei sa pescui juma de zi aia e, stai acasa, nu va mai bateti joc cu afirmatii tampite ca vin de la 300 de km unii si brusc pescuie juma de zi

"-tanti de la casa, vreu si io un patratel din ciocolata aceea, auziti, dar nu o vreau pe toata , numa un patratel, cat ma costa?"
ce tot negociati atata, asta e regimul apei, iti convine dai banu, nu, e olt si in alte judete, mok

Mai baieti, n-am nicio treaba dar cred ca voua va luat Dumnezeu mintile si nu celor de la AJVPS Sibiu. Este pentru prima data in istorie cand o asociatie afiliata la AGVPS vrea sa faca ceva cu braconajul, stabileste modalitati multiple de incasare a tarifelor de acces si tot nu e bine. Chiar nu vi se pare ca sunteti ridicoli? Eu dau nota 10 la baietii de la Sibiu pentru transparenta si intentiile concrete pe care le au. Eu as vrea sa vad exemple concrete de alte asociatii care pot dovedi buna lor intentie in materie de modalitate de incasare a tarifelor. Exista astfel de exemple? Sa le vedem!jhonny scrie:B A N IIIIIIIIIIIIIII, la colegii de la Sibiu le-au luat mintileeeeeeeeee.