Adrian SB scrie:
Zamfi, imi pare rau daca crezi ca nu sunt doriti oaspetii pe Olt, te asigur ca nu e asa, nimeni nu are nimic cu cei care pescuiesc civilizat. Si nu ma refer doar la mine ci la toti cei din comitetul de conducere al APS.
Iar banii pentru cotizatiile membrilor sau nemembrilor, am certitudinea ca se vor folosi 100% in interesul nostru al pescarilor. Din pacate, legislatia proasta si ambigua, specific romaneasca, ne invrajbeste si mai mult, ducand la polemici pe pagini intregi, facandu-ne sa consumam si nervi si timp, timp ce ar fi trebuit folosit intr-un mod mult mai constructiv.
Desi am zis ca nu mai postez aici , tie ma simt obligat sa-ti raspund

Chiar daca raspund dintre glii (sper ca stii ce sunt alea

) ,vorba cuiva cu state de pe aici.
Deci da-mi voie sa-mi mentin prima impresie!Anume ca se considera ca ar fi mult mai bine ca pescarii sa fie numai din Sibiu (ma rog , ca si judet) si cativa prieteni de aiurea ,iar marea masa a pescarilor ,mai ales astia din Alba , sa-si vada ei de pescuit pe Muresul ala al lor si sa ne cam lase ,pentru ca oricum sunt numai braconieri pe acolo! Ma rog cu mici exceptii

Daca stai sa analizezi putin acest forum(ca mai sus vreo doua topicuri interesante) o sa ai probabil aceiasi impresie ...Probabil.
Legat de legislatia specific romaneasca,cum spuneai si tu , nu inteleg de ce nu-si canalizeaza asociatiile eforturile in acest domeniu.Cum am insistat eu mai cateva posturi in urma ,cum spune si MihaiV si altii. Deci voi vreti respectarea legislatie ,dar tot voi o complicati ,asa doar putin prin partile esentiale...Eu am plecat la inceputul acestui topic cu ideea de a va demonstra in justitie ca nu aveti dreptate!Apoi am zis ca e pacat de ce se doreste sa se faca acolo si ,mai ales dupa chestia cu posibilitatea achitarii taxei de acces in multiple moduri, am zis mah e ok!Baietii vreau sa rezolve problemele! Apoi apare insa ideea cu voluntariatul ,care desi in principiu o agreez si am spus lucrul acesta ,zic ca nu rezolva problema globala a legislatiei!Mai mult se pare ca prin prezentarea permisului se incalca si oaresce drepturi de prelucrare a datelor private!Mai ales ca permisul trebuie insotit de C.I. Si atunci ce sa mai zic?Stii ca drumul spre iad e pavat cu bune intentii...Asa ca eu care chiar nu am chef sa ma legitimez in fata lui x nene (cat o fi el de jandarm sau politai in viata ...civila

), pentru a forta adaptarea legislatiei la necesitatile concrete , decid ca e mai bine sa va las in pace sa va faceti treaba. Si sa va doresc succes.
Iar legat de chestia cu "noi" si "ei" sincer iti spun ca nu ma regasesc pe unde ai vrea tu...Am vazut prea multe incat sa mai cred in iepuras
Din pacate Adi draga , cineva care vad ca se abtine sa posteze

, ma intreba mai in iarna oare cum va fi anul acesta ,vom mai fi sau va mai fi macar ca anul trecut ...Asa cum cred cati-ai dat deja seama "Ziua barbatului " va trece la ...rece si probabil si celelalte zile sperate si visate.Viata este plina de neprevazut(unii de exemplu nu raspund la telefon ,nu?) si asa cum am zis deja , povestea cu oul rosu am auzit-o de atatea ori incat nu mai vad nici macar gaina!
Noi sa fim sanatosi si sa ne intalnim cu bine Adi! Asta ,normal , daca vii pe Mures ca pe la voi putine sanse

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.