1. Regulamentul de pescuit dupa cunostintele mele se refera la : cu cata bete pescuiest, cu cate carlige, dimensiunea pestilor, cantitatea retinuta, perioada in care pescuiesti etc..., iar ca in regulament am fost obligati sa trecem niste tarife pe care nu le-am avut la infiintarea asociatiei imi da dreptul sa invoc reciprocitatea

/quote]
poate regulamentul asociatiei dvs prevede aceste lucruri.noi ne-am gandit la mai multe aspecte.in regulament nu v-a obligat nimeni sa treceti tarife.puteati sa le puneti la valoare 0lei.daca va descurcati era problema asociatiei.nu inteleg fraza ca nu ati avut tarifele la infiintarea asociatiei.in ceea ce priveste tarifele ajvps sibiu ,cred ca si dvs ca si 90% din asociatiile din tara ati cazut in plasa ANPA-ului care a precizat ca in caz de egalitate de puncte la doua asociatii castiga cea cu tariful mai mic.din ce a rezultat pot trage o concluzie.toti ati vrut ape, ati pus tarife mici ca sa castigati dar nu v-ati gandit cu ce le veti ingrijii.si acum va luptati sa poata pescuii pescarii dvs pe apele noastre.pai daca vi se pare corect ca acestia sa plateasca cotizatie la apsscobarul si sa pescuiasca pe apele ajvps sibiu atunci nu are sens sa mai discutam.asta daca va vreti a fi corecti.da noi la sibiu am avut alta optica.cu 20 lei pe an eram foarte constienti ca nu putem face foarte multe.asa ca am zis ori castigam ori asta e.nu avea rost sa ne bagam intr-un joc in care pierdeam sigur.si asta chiar daca de la bucuresti ni s-au sugerat anumite solutii.solutii care se pare multe asociatii si le-au ales in loc sa isi faca singure niste calcule si acum incearca tot felul de solutii de a pescuii.sau mai mult fac presiuni ptr a incheia protocoale de reciprocitate.cu noi sigur nu.
si va argumentez :in noaptea asta(http://apssibiu.ro/wp/?page_id=329) cred ca toata asociatia scobarul de la presedinte,angajati, pescari dormeau linistiti acasa.e noi faceam asta din banii cotizantiilor sau din tarifele de acces.sa ne spuneti cu ce au contribuit membrii sau cotizantii apsscobarul.sau e corect ca dvs sa incasati banii si noi sa muncim?
legea e lege.ce invocati dvs e chiar numai problema dvs, indiferent de situatie .indiferent ca aveti asociatia din 2010 sau 1900.scrie negru pe alb sa respectati regulamentul .asta ii sfatuiesc pe toti sa faca indiferent unde merg la pescuit.
stiti care e diferenta dintre noi ,unele asociatii ,ma refer?noi la sibiu avem un tarif care ne permite sa facem cotizatia de membru mai mica decat tariful anual.ceea ce majoritatea nu isi permit.la noi daca vrei sa te faci membru te faci, daca nu platesti tarif.in acest fel nu stam la mana nimanui si nu incalcam legea ca unii care te obliga sa te faci membru doar ca au avut inspiratia sa isi puna tarif anula 10 sau 20 lei.
cam atat ca e oricum si prea mult
o zi buna