Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pescuitorul
- veteran

poate ptr dvs.ptr cei care nu vor ,nu vor si gata
oricum va informez ca legitimatiile voluntarilor cuprind:fotografie,numele si prenumele, serie si nr CI/BI si CNP-ul.
oricum faza ca iti i-a voluntarul cnp-ul e fake.omul il cere sa vada numele si prenumele, fotografia(carnet de membru),viza pe anul in curs/chitanta.
na oricum pana la urma face fiecare cum gandeste.
-
danstiucaru
- veteran

SVF scrie:Danstiucaru,chiar te rog sa-mi ceri permisul la control.Tu sau amicii tai,aia care te pun sa ma suni si sa ma intrebi cine-i unu sau altu ca nu pot dormi ei noaptea de pulifrici frustrati ce sunt.
? ai ceva personal cu mine clar
-
kingofbeasts
- veteran

-
Tavi scrie:
king:
CNP-ul tau il gasesc dintr-un click pe google...vrei sa ti-l trimit pe privat?

nu multumesc pentru ca nici forumurile nu sunt foarte sigure.
dar, in schimb iti spun eu de ce poti face asta : pentru ca imi sti numele complet si mai sti si alte cateva date despre mine , informatii pe care altii nu le au. cu alte cuvinte si pentru google iti trebuie un minim de informatii pe care sa le introduci pentru ca o cautare sa genereze rezultate.

Ultima oară modificat 08 Apr 2012, 16:46 de către
kingofbeasts, modificat 1 dată în total.
-
danstiucaru
- veteran

si mai sunt convins de ceva...oricare dintre noi poate face public abuzul vreunuia dintre "controlori de bilet" eu abia astept sa ma calce pe sistem cu ceva
-
apsscobarul
- utilizator constant

D-le kingofbeasts
Va salut cu respect, se pare ca problemele ridicate de d-stra cu saptamana, luna, periclitarea sigurantei sunt prea subtile pentru Ajvps, eu as propune urmatoarele intrebari pentru Ajvps Sibiu si Ajvps Fagarasi :
Nu va suparati dar ii cunoasteti, sau ati auzit de ei BRACONIERII din Colun, Sandu sau Aripa din Ucea care bantuie pe aceste baraje de ani de zile
si ce masuri ati luat

fiindca sunt convins ca d-ul kingofbeasts s-a intalnit cu ei pe apa de fapt ca si mine si multi alti pescari care va platesc cotizatii si tarife, nu ca ati putea voi eradica braconajul dar sunteti cei mai in masura sa cunoasteti realitatea din zonele administrate de voi si sa anuntati organele abilitate
Cu stima

Fir intins

TRANSPARENTA
-
MihaiV
- Moderator

pescuitorul scrie:
oricum va informez ca legitimatiile voluntarilor cuprind:fotografie,numele si prenumele, serie si nr CI/BI si CNP-ul.
oricum faza ca iti i-a voluntarul cnp-ul e fake.omul il cere sa vada numele si prenumele, fotografia(carnet de membru),viza pe anul in curs/chitanta.
de obicei vorbiti cu argumente. de data asta ... vad ca singurul argument suna a "dormiti linistiti, ajvps vegheaza"
din pacate nu putem dormi linistiti si e dreptul LEGAL al oricarui cetatean sa isi protejeze CNP-ul. Cautati o solutie legala de control, daca va chiar pasa!
-
kingofbeasts
- veteran

-
pescuitorul scrie:
Eu zic sa va mai ganditi ce informatii sa puneti pe legitimatii dar nu ma bag e pur alegerea voastra.
In alta ordine de idei se cunosc cazuri de politisti, procurori, judecatori,ministrii si multe alte categorii de oameni care au abuzat de informatiile pe care le detineau si asta nu-mi da foarte mare incredere intr-un paznic .
Apoi dupa cum am spus, si daca paznicii n-ar prezenta riscuri , unii care pot fi paznici deghizati (ca un pescar de rand n-are cum sa verifice un CNP sau serie si numar BI/Ci apartinand celui care-l controleaza) pot deveni periculosi daca stiu prea multe. Tu , care te-ai lovit pe apa de mult mai multe amenintari decat multi dintre noi , sigur intelegi despre ce vorbesc.
-
Adrian SB
- veteran

Probabil voi avea si eu Legitimatie de control. Fiti convinsi ca nu voi legitima pe nimeni dintre cunoscuti, in primul rand din bun simt si apoi deoarece intre cunoscutii mei nu sunt braconieri. Sper sa folosesc legitimatia doar pentru a solicita in mod civilizat pescarilor sa isi limiteze numarul de bete, sa elibereze capturile sub dimensiune, sau sa nu pescuiasca in prohibitie, decat la stiuca cu momeli artificiale. Daca credti ca e mai bine ca controalele sa fie facute de paznicii angajati, o sa fac o cerere la Asociatie sa ma angajez ca paznic cu 2 ore si o sa donez salariul asociatiei. Sunt curios, cei care ati pescuit prin tari straine, in afara legitimatiei de control, ati solicitat controlorului sa va arate cartea de munca, sa vedeti daca e angajat ca paznic sau e doar seful asociatiei locale, caz in care nu ii aratati CNP ul, sa nu fiti in pericol de a fi fraudati? Hai sa fim seriosi, cred ca avem interese comune, sa pescuim cu placere in niste ape curate si cu niste amarati de pesti in ea. Uneori mi se pare ca unii de aici gandesc doar cu o minte de braconier, desi stiu bine ca nu e asa, si chiar pot fi exemplu de corectitudine.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
Tavi
- veteran

Daca omului ii e frica ca paznicul sau controlorul ii memoreaza CNP-ul si-l foloseste te miri cum n-are decat sa tina permisul in mana cu degetul pe CNP ...
Dar cred ca totusi se exagereaza aici...cati puteti sa memorati un CNP in cateva secunde?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13