Cum sa prind stiuca??

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Daniel1m
junior
junior

Re: Cum sa prind stiuca??

Mesaj de Daniel1m » 06 Oct 2014, 07:44

Salut. Eu am prins anul asta cel mai bine pe o balta salbatica invadata de vegetatie la diamond shad modelul 057, galben cu rosu si carlige ofset de 6 nelestate , trase pe deasupra bradisului si lasate sa cada in ochiuri

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 06 Oct 2014, 08:40

Daniel1m scrie:Salut. Eu am prins anul asta cel mai bine pe o balta salbatica invadata de vegetatie la diamond shad modelul 057, galben cu rosu si carlige ofset de 6 nelestate , trase pe deasupra bradisului si lasate sa cada in ochiuri
In sfarsit inca un mersaj care are legatura cu subiectul,daca au fost 3 cu asta,off nu credeam ca mai apare asa ceva pana in 18 pagini,multam de sfat.
Hai sa iti pun si o poza cu balta,macar tu te implici pe subiect,nu pe trancanituri ca alte specimene.

Imagine

Imagine

Imagine

Asta-i balta in cauza,plina ochi de vegetatie.

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 06 Oct 2014, 17:47

grizzly scrie:pierzi ulei mai tare decat o okuma...
Imi pare rau ca cel care prinde in balta,nu ma lasa sa va dau imaginile cu "crocodilii" prinsi acolo,nu ca mi-ar veni de hac,dar este ceva moral,il respect pe omul ala.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Oct 2014, 20:31

Masterclen Adi scrie:...
Imi pare rau ca cel care prinde in balta,nu ma lasa sa va dau imaginile cu "crocodilii" prinsi acolo,nu ca mi-ar veni de hac,dar este ceva moral,il respect pe omul ala.

...inainte de a intreba aici in forum , ai incercat sa folosesti metoda cu care prinde acel pescar ?
...sau pe acel om il respecti atat de mult incat nu ti-ai permis sa-l intrebi cum prinde "crocodilii" ?
...daca nu este ceva imoral , poate ne spui si noua "ce si cum "

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 07 Oct 2014, 08:06

old_radu scrie:
Masterclen Adi scrie:...

...inainte de a intreba aici in forum , ai incercat sa folosesti metoda cu care prinde acel pescar ?
...sau pe acel om il respecti atat de mult incat nu ti-ai permis sa-l intrebi cum prinde "crocodilii" ?
...daca nu este ceva imoral , poate ne spui si noua "ce si cum "
A spus ca baga in ac mare caras de 20 cm si da in ochiurile ramase libere.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Oct 2014, 15:16

Masterclen Adi scrie:
EVRIKAAAAA !
Q.E.D. !
...ce sa intelegem , ca aveai raspunsul , dar ti-a placut sa ne "fierbi" 10 pagini ? !

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 07 Oct 2014, 17:59

old_radu scrie:
Masterclen Adi scrie:
EVRIKAAAAA !
Q.E.D. !
...ce sa intelegem , ca aveai raspunsul , dar ti-a placut sa ne "fierbi" 10 pagini ? !
Nop,la mine nici de-a reaku nu da la caras,poate mai incercam.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Oct 2014, 19:00

Masterclen Adi scrie:
Daniel1m scrie:Salut. Eu am prins anul asta cel mai bine pe o balta salbatica invadata de vegetatie la diamond shad modelul 057, galben cu rosu si carlige ofset de 6 nelestate , trase pe deasupra bradisului si lasate sa cada in ochiuri
In sfarsit inca un mersaj care are legatura cu subiectul,daca au fost 3 cu asta,off nu credeam ca mai apare asa ceva pana in 18 pagini,multam de sfat.
Hai sa iti pun si o poza cu balta,macar tu te implici pe subiect,nu pe trancanituri ca alte specimene.

Imagine

Imagine

Imagine

Cu broaste artificiale in notimpul cald..Spinerbait, creaturi lestate cat sa treaca prin covorul de iarba..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Oct 2014, 19:14

Masterclen Adi scrie:
Imagine

Imagine

Imagine

Masterclen Adi scrie: Dar balta are cam 800 metri lungime si 700 latime,adanca de vreo 6-10 m in mijloc.
Le cam infloresti !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Masterclen Adi
senior
senior

Mesaj de Masterclen Adi » 07 Oct 2014, 19:25

razvan m. scrie:
Masterclen Adi scrie:
Imagine

Imagine

Imagine

Masterclen Adi scrie: Dar balta are cam 800 metri lungime si 700 latime,adanca de vreo 6-10 m in mijloc.
Le cam infloresti !

Vezi in partea stanga niste copaci?
Acolo este o mica insula,si daca te uiti bine in poze o sa vezi ca-i doar 50 la suta iestita in poza,in realitate,dupa acei copaci se continua.
Balta are un pod si o barca,iar ca sa fie "de vis" i s-a facut o mica insula in mijloc,sau asa a fost,habar n-am,ideea este ca balta se continua,chiar spectaculos,este foarte interesanta.
Iar in mijloc are 10 m adancime,alea sunt plante de suprafata,deci pot creste si in ape adanci de 110 m ;).
Pozele nu pre arata toata balta,sa zic un 40 la suta,ideea este ca sunt multi copacii,zici ca esti in jungla,si nici nu poti face opoza cuprinzatoare.
Deci in poza,pana la plopii din stanga,cine se uita atent observa in una din poze ce zic este cam 350-450 m,aproximativ,cam cat Lacul Balea,pt cine a fost :),iar apoi dupa plopi balta se continua cu inca cel putin 300 m.
In dreapta plopilor alora din stanga o sa zariti,cine are ochii buni un pod,numai ca nu prea a batut pana acolo camera mobilului.Daca zariti podul,pt cine nu ma crede ca balta este mai mare,acel pod pare facut pe "mal",deci daca balta nu se continua acel pod nu exista,asta pt cei suspiciosi.
In prima poza se vad plopii,aia sunt in jumatatea baltii ;),iar podul tot in prima poza se vede,la dreapta plopilor,foooarte departe in zare.

Închis