..oricum stiucile sunt usor de prins
Cum sa prind stiuca??
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Cum sa prind stiuca??
Eu zic sa dai dupa clean, pentru ca-l cunosti, dar schimba tehnica de pescuit...
- Masterclen Adi
- senior

Cunosc replica,bineintelesD_ali scrie:Eu zic sa dai dupa clean, pentru ca-l cunosti, dar schimba tehnica de pescuit...
Da,ca specie sunt usor de prins,pt ca sunt lacome,in cautare de hrana tot timpul,nu prea le intereseaza conditiile de mediu foarte tare...
Dar eu nu am experienta cu ele,iar balta asta nu ma ajuta cu bradisul ei
...unde esti tu Johny , Doamne ?
...hai cu "lacatul" ca iar apar "balarii".

- Masterclen Adi
- senior

Stii ce bine ne merge cand ne dam in stamba,dar ceva clar despre o momeala,un sfat,pentru pescuitul pe propriul teren nu putem oferi,ce pacatold_radu scrie:...unde esti tu Johny , Doamne ?
La mine cu clenaritul,macar bagam acolo niste vorbe de umplutura,si tot gaseam un sfat si o explicatie.
...la cum pui tu problema , nici o sansa sa afli ceva
...esti la a-8-a pagina si ce ai aflat ?
...decat sa prinzi niste "pixuri " de 40 cm sa le duci acasa in galeata de la feta....mai bine nu afli nimic.
...pe de altab parte :

...esti la a-8-a pagina si ce ai aflat ?
...decat sa prinzi niste "pixuri " de 40 cm sa le duci acasa in galeata de la feta....mai bine nu afli nimic.
...pe de altab parte :
...nu , zau ? !Masterclen Adi scrie:...ca specie sunt usor de prins,pt ca sunt lacome,in cautare de hrana tot timpul,nu prea le intereseaza conditiile de mediu foarte tare...
.
D_ali scrie:Eu zic sa dai dupa clean, pentru ca-l cunosti, dar schimba tehnica de pescuit...
Big Like!
......fiecare pe limba lui piere
Daca lasi,clenii in pace,iti spun eu cum sa prinzi stiucile alea,mari 
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
- semlecangheorghe
- veteran

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Masterclean, te'ai grabit cu deschiderea topicului. Daca ai fi asteptat inca vreo 2 luni sa inghetze apele si sa se stranga lumea pe langa tastaturi mai rau ca la gura sobei ne-ai fi facut iarna mai usoara tuturor.
Stai linistit, crezi ca se opreste aici?XquiZZiT scrie:Masterclean, te'ai grabit cu deschiderea topicului. Daca ai fi asteptat inca vreo 2 luni sa inghetze apele si sa se stranga lumea pe langa tastaturi mai rau ca la gura sobei ne-ai fi facut iarna mai usoara tuturor.
Acum e de-al nostru...