Cum sa prind stiuca??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cum sa prind stiuca??
Care stiuca, Emil? 

D_ali scrie:Care stiuca, Emil?

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- Masterclen Adi
- senior
anem scrie:“Master”-e … deja iei lumea peste picior aici si tot tu te ofensezi cand altii iti spun cate ceva. Cleanul ala nu are 40 de cm in veci … cu atat mai mult 1,2kg.
Am senzatia ca e efectiv pierdere de timp ce se intampla pe aici … cius.
Ps: si te-ai uitat la lista aia … mai ales la la randul asta:
Stiuca (Esox lucius) - 40
Stiu,stiuca a avut putin peste 30,da,nu aveam voie sa o pastrez.
1.Am intepat-o mortal,a inghitit ancora complet.
2.Cu ancora in burta poate traia,poate nu traia,stiu ca este rezistent,dar...imi era mila sa o eliberez asa capsata.
A,si cleanul,aveam o poza in telefon cu el pus pe ruleta

O postez.
- Masterclen Adi
- senior
- Masterclen Adi
- senior
Pe neajlov un clean de 35 cm are 1,2 kg.
Asta din poza avea taratze in burta,au ce manca,pescarii arunca tot felul de nade,si se ingrasa enorm,poate voi sunteti obisnuiti cu cleni de 50 cm si 500 gr,aici nu se pune,Neajlov este un rau bogat in hrana.
Asta din poza avea taratze in burta,au ce manca,pescarii arunca tot felul de nade,si se ingrasa enorm,poate voi sunteti obisnuiti cu cleni de 50 cm si 500 gr,aici nu se pune,Neajlov este un rau bogat in hrana.
Io ma retrag, masurati voi in continuare... 

Imi da cu virgula Aline, de aceea renuntD_ali scrie:Sorine, daca te retragi, nu-i corect...revizuieste-ti atitudinea!

Sa sti ca am vazut cleni si cleni, luand-o de sus in jos pe firul raului (al apei
)...
La munte, pe paraie/rauri d'aia sui si vanosi, pe lacuri mai rotofei si sprintzari, pe rauri mari: gen crap de dunare, sui, fortza, bataiosi, atleti; pe rauri de ses (molcome), scurtzi, indesati si grasi, "vegetarieni", burti lalai, "masa", lenti. Da's misto toti, cu fitzele lor...

La munte, pe paraie/rauri d'aia sui si vanosi, pe lacuri mai rotofei si sprintzari, pe rauri mari: gen crap de dunare, sui, fortza, bataiosi, atleti; pe rauri de ses (molcome), scurtzi, indesati si grasi, "vegetarieni", burti lalai, "masa", lenti. Da's misto toti, cu fitzele lor...

- Masterclen Adi
- senior
D_ali scrie:Sa sti ca am vazut cleni si cleni, luand-o de sus in jos pe firul raului (al apei)...

Cleanul a fost frumos,a fost mare,indiferent daca ma credeti sau nu,oricum si in poze se vede ca nu a fost obletel,si ca parca era gravid

Asa,acum zic sa continuam cu stiuca,cum sa o prind domne?
Recomandati o lingurita ceva,un vobler,o firma,ceva acolo.
Voi la ce le prindeti in general cel mai bine?