Cum sa prind stiuca??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Masterclen Adi
- senior
Re: Cum sa prind stiuca??
Asa raspunsuri ,mai rar!
Mā speriasem, credeam cā ai renuntat.
Carlige offset cu gume mari(15-20 cm) si NU, nu sunt mari gumele, ..... gandestete la mosu care pune in carlig carasel de 20 cm,...fir intins,pune o foto cu captura
si da-i drumu
,cine stie ce deverseaza aia in lac. 

Viziunea fara executie e doar halucinatie.
Vai de capul tau copile, esti dus rau, tu intrebi, tu iti raspunzi. 

- Masterclen Adi
- senior
Daca nu imi raspunde nimeni...cineva trebuie sa caute un raspuns.Lemi scrie:Vai de capul tau copile, esti dus rau, tu intrebi, tu iti raspunzi.
- Masterclen Adi
- senior
Sa stii ca numai in ras m-ati luat tot timpul "unii",adica cei care tooot comenteaza aiurea.asprete scrie:Carlige offset cu gume mari(15-20 cm) si NU, nu sunt mari gumele, ..... gandestete la mosu care pune in carlig carasel de 20 cm,...fir intins,pune o foto cu capturasi da-i drumu
Stiti cum sunteti voi?
Fiti atenti,faza reala:
-Stateam intr-o zi de iulie la umbra nucului de la poarta,langa mine vine un vecin,bineinteles rupt de beat,sa ii zicem Marian!
Pe drum trece alt vecin,la fel de beat,sa ii zicem Florian,asta tipand si injurand ca a luat steaua bataie de la nu stiu cine (nu imi place sportul,tipic astora de stau la pc).
Si astia 2 se intalnira,
Marian,abea tinandu-se pe picioare,avea intr-o mana sticla si in ailalta tzigara,se ridica ca un tigru si il priveste pe Florian zicand:
"BBBah dddde cee beiii,tttu nu vezzzi cum ai ajjj ajjuns?
Nu ai familie,bannni,toattta lumea rr, rade dde tine,laaa ,laaasa bah sticla jos!
Florian ii zic:
Cccc ,cee bah?
Sa nnnn,uuu nu beau, baaah ori eu sssunt beat rau,da eu vad ca esti mai bbbeat ca mine!"
In fine,revenire la subiect:
Nu conteaza neaparat cat de mare sau cat de plina de hrana este o balta,daca nu este braconata sunt si pesti capitali acolo undeva.
Cand am fost eu stiuca sub 30 cm statea langa mal,semn ca undeva in mijlocul apei un pradatoor incerca sa le faca felul,aka o stiuca mai mare.
Masterclen Adi scrie:
Sa stii ca numai in ras m-ati luat tot timpul "unii",adica cei care tooot comenteaza aiurea.
Stiti cum sunteti voi?
Fiti atenti,faza reala:
-Stateam intr-o zi de iulie la umbra nucului de la poarta,langa mine vine un vecin,bineinteles rupt de beat,sa ii zicem Marian!
Pe drum trece alt vecin,la fel de beat,sa ii zicem Florian,asta tipand si injurand ca a luat steaua bataie de la nu stiu cine (nu imi place sportul,tipic astora de stau la pc).
Si astia 2 se intalnira,
Marian,abea tinandu-se pe picioare,avea intr-o mana sticla si in ailalta tzigara,se ridica ca un tigru si il priveste pe Florian zicand:
"BBBah dddde cee beiii,tttu nu vezzzi cum ai ajjj ajjuns?
Nu ai familie,bannni,toattta lumea rr, rade dde tine,laaa ,laaasa bah sticla jos!
Florian ii zic:
Cccc ,cee bah?
Sa nnnn,uuu nu beau, baaah ori eu sssunt beat rau,da eu vad ca esti mai bbbeat ca mine!"

sa-mi trag una!
mah ,asta din egiptu antic...care ia halit pe vanatorii aia mici...cred ca nu-ti d'ai seama dar ai o "semnatura' inconfundabila!

asprete scrie:Carlige offset cu gume mari(15-20 cm) si NU, nu sunt mari gumele, ..... gandestete la mosu care pune in carlig carasel de 20 cm,...fir intins,pune o foto cu capturasi da-i drumu
Sa iti aduci aminte sa uiti sa tai capul gumelor.
Adita, te-ai intors, nu ne-ai parasit !
asa-i ca bulangeala asta constanta de pe rapitori da dependenta ? te mananca sa mai demonstrezi la un psihopat ca tu de fapt esti in deplinatatea facultatilor ?

asa-i ca bulangeala asta constanta de pe rapitori da dependenta ? te mananca sa mai demonstrezi la un psihopat ca tu de fapt esti in deplinatatea facultatilor ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
hai ca poate usor, usor, mai inveti si tu cate ceva. stiuca mica mananca pesti mici. pestii mici stau in apa mica. ergo, stiuca mica vine la apa mica pentru mancare, nu de frica. e mult mai usor sa te ascunzi in apa mai mare decat in apa mai mica. pestisorii cei mici stau in apa mica deoarece acolo e planctonul mai concentrat, plus ca se incalzeste mai repede. si pradatorii urmeaza.Masterclen Adi scrie:Cand am fost eu stiuca sub 30 cm statea langa mal,semn ca undeva in mijlocul apei un pradatoor incerca sa le faca felul,aka o stiuca mai mare.