ooooo,acum nu mai are 800m ce pacat...in poza se vede o singura particica,aici balta are cele mai mici dimensiuni.ULK scrie:si in realitate masurat are 100m lungime :)cu tot cu insula in mijloc .....mai incerci?ce zic este cam 350-450 m,aproximativ,cam cat Lacul Balea,pt cine a fost,iar apoi dupa plopi balta se continua cu inca cel putin 300 m
Cum sa prind stiuca??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Masterclen Adi
- senior
Re: Cum sa prind stiuca??

o fi o balta de dimensiune variabila

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Ai dat-o cotita mestere..ai intors-o ca la Pitesti.
Ia zi cum e? Dupa tine...care cat are pana la urma?
- semlecangheorghe
- veteran
MuskMd scrie:
o fi o balta de dimensiune variabila
Orice apa are dimensiuni variabile..mai exact orice lichid..Da exemplu la unii, flacoanele de indoit lansete sant cand pline cand goale, cand plin, cand gol...apoi ce pretentii ai de la o balta de unde beu la greu mii de pesti???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- junior
As putea sa intervin si sa ofer un diagnostic ? Feciorul e dereglat, probabil n a avut parte de atata atentie niciodata, e normal sa epateze. Personal voi evita sa mi mai pierd timpul pe viitor cu postarile lui, mi am pierdut aseara destul citindu i topicul despre cleni. Celor cu rabdare le doresc distractie placuta pe mai departe, doar ati vazut ca "va urma" !

Doctore daca tot dai diagnostic , prescrie te rog si tratament 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
ULK scrie:Ai dat-o cotita mestere..ai intors-o ca la Pitesti.
La Ploiesti, nu incurca orasele ! Pitestiul e cu tuica !
Acuma, sa fim si pe subiect, ca sa prizi stiuca trebuie sa te bagi dezbracat in apa si sa te uiti, intermitent, pe o revista cu fete goale. Astfel "cocoselul" ba se culca ba se scoala, creand o vibratie in apa si atragand stiuca care va musca cu mare pofta din rama !
adica un fel de.... su.ge. lures?rcorbu scrie:
La Ploiesti, nu incurca orasele ! Pitestiul e cu tuica !
Acuma, sa fim si pe subiect, ca sa prizi stiuca trebuie sa te bagi dezbracat in apa si sa te uiti, intermitent, pe o revista cu fete goale. Astfel "cocoselul" ba se culca ba se scoala, creand o vibratie in apa si atragand stiuca care va musca cu mare pofta din rama !

- Masterclen Adi
- senior
Limbaj abuziv si un orgoliu care nu aveti cu ce sa il aparati,asta inseamna RAPITORI.RO
.

- Masterclen Adi
- senior
Fara legatura cu subiectul topicului.Doctorul1986 scrie:As putea sa intervin si sa ofer un diagnostic ? Feciorul e dereglat, probabil n a avut parte de atata atentie niciodata, e normal sa epateze. Personal voi evita sa mi mai pierd timpul pe viitor cu postarile lui, mi am pierdut aseara destul citindu i topicul despre cleni. Celor cu rabdare le doresc distractie placuta pe mai departe, doar ati vazut ca "va urma" !
![]()
![]()