Scuzati-ma ca deschid acest subiect dar sigur toti sau aproape toti ne-am lovit de aceasta problema
dar hai sa va spun ce mi-a venit azi in minte... la inceput ce m-a determinat sa va scriu lucrurile astea?
Pe balta (ghioroc, arad) unde mergem de obicei, am gasit un loc in care am prins destul de bine peste... si ca locul in care petrecem cateva ore de relaxare (stres)

sa fie cat mai placut am strans mizeriile din jur... demn de retinut e faptul ca nu sunt aruncate gunoaie "en gros" pe balta. Locul are un aspect curat in comparatie cu alte locuri in care se pescuieste (chiar balti private). Saptamana urmatoare in acelasi loc... pachete goale de tigari, doze de bere, bucati de fire, hartii, folii de nailon, etc, etc... le adunam si pe alea......... saptamana urmatoare aceesi poveste... si tot asa.
Azi stateam de vorba cu un prieten. Printre altele vine vorba despre gunoaiele aruncate la intamplare. Ii spun necazul meu de weekend

Din toata discutia am ramas cu o concluzie, care sper sa aduca si rezultate: o sa scot niste foi la imprimanta in care sa-l rog pe cel care pescuieste in acelasi loc cu mine sa pastreze curatenia. Eventual trec si un nr de telefon in situatia in care are nelamuriri...
colile, format A4 o sa le pun in folii din plastic pt a fi protejate de ploaie.
chiar sunt curios daca o sa aiba vre-un rezultat.
Si imi doresc sa aflu reactia celui care vine in acel loc la pescuit
astept si parerile voastre.