cum ingrijim locul de pescuit?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cum ingrijim locul de pescuit ?
iar in legatura cu ce scrii tu luci_t am vazut si eu tipi care atunci cand prindeau cate o regina ori vreun peste micut il jucau in picioare pe malul apei, ai doua variante sa te iei la bataie cu ei sau sa pleci acasa
Re: cum ingrijim locul de pescuit ?
aia cu regina mergenelufish scrie:iar in legatura cu ce scrii tu luci_t am vazut si eu tipi care atunci cand prindeau cate o regina ori vreun peste micut il jucau in picioare pe malul apei, ai doua variante sa te iei la bataie cu ei sau sa pleci acasa

cum ingrijim locul de pescuit ?
jucata in picioare
ma rog tu stii mai bine 

Sunt dezamagit...
Am urmarit discutiile de mai sus si respect parerile dvs.
Sunt printre noi si pescari care nu respecta cele mai elementare reguli cand se afla pe malul baltii..
Ma refer la gramada de gunoaie ce ramane in urma lor dupa ce pleaca....
sticle , pachete de tigari, cutii , pungi...si alte resturi...
Sau nu sunt pescari???

Am urmarit discutiile de mai sus si respect parerile dvs.
Sunt printre noi si pescari care nu respecta cele mai elementare reguli cand se afla pe malul baltii..

Ma refer la gramada de gunoaie ce ramane in urma lor dupa ce pleaca....
sticle , pachete de tigari, cutii , pungi...si alte resturi...
Sau nu sunt pescari???

Re: cum ingrijim locul de pescuit ?
regina e o mare pacoste. Daca o joci in picioare ii faci un bine ca nu o lasi sa sufere murind pe mal . Si inca ceva daca ar fi dupa mine as juca in picioare toata china (regina e de prin America). In opinia mea daca eliberzi regine (biban soare) mai ajuti la dezechilibrarea ecosistemului cand el saracu a incercat sa se salveze si ti-a oferit regina in mana neputand sa fie el asa de crud s-o omoare:d tot lucru acesta l-as face si cu un "briceag" care ne distruge zilele. Ps. cu autohtonii n-am niknelufish scrie:jucata in picioare![]()
ma rog tu stii mai bine
Dar stiti ca regina(bibanul soare) este o momeala excelenta pt stiuca? Cel putin pe balta de la caramidarie (arad) am vazut cateva stiuci prinse tocmai la regina baltii. Dar asta cred ca este un fenomen izolat, care se poate explica prin abundenta acestei specii in balta respectiva
Printre primii pesti pe care-mi amintesc sa-i fi pescuit sunt si reginutele. Si ce drill-uri la bata mea de alun
si ce dezamagit eram ca-i iar reginuta
Ce necaz pe mine cand inghiteau acul de gamalie
cu care pescuiam...

Printre primii pesti pe care-mi amintesc sa-i fi pescuit sunt si reginutele. Si ce drill-uri la bata mea de alun

au rostu de a manca icre daca nu stiaidan popa scrie:Fratilor....nu va e mila de bietele reginute???
Sunt si ele niste fiinte lasate de Dumnezeu ....au si ele rostul lor in ecosistem......cum puteti sa spuneti ca le jucati in picioare???
Pacat!!![]()
incepe populari pe balti cu reginuta ca e buna la stiuca

intrebarea mea: mai exista vreo apa de ses in tara asta unde sa nu fie regine?rosu r. scrie:pacat ca reginuta nu facea parte din ihtiofauna romaniei si ca orice peste introdus nou creaza dezechilibre in ecosistem si in concluzie nu prea e bun si mai ale nu trebuie introdus dupa ureche fara un studiu prealabil
PAREREA MEA!
@gippa,
nu mai inteleg, killerim reginele ca-s daunatoare sau le eliberam?