cum ingrijim locul de pescuit?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nelufish
junior
junior

cum ingrijim locul de pescuit ?

Mesaj de nelufish » 25 Feb 2007, 11:18

iar in legatura cu ce scrii tu luci_t am vazut si eu tipi care atunci cand prindeau cate o regina ori vreun peste micut il jucau in picioare pe malul apei, ai doua variante sa te iei la bataie cu ei sau sa pleci acasa

noname
veteran
veteran

Re: cum ingrijim locul de pescuit ?

Mesaj de noname » 25 Feb 2007, 11:22

nelufish scrie:iar in legatura cu ce scrii tu luci_t am vazut si eu tipi care atunci cand prindeau cate o regina ori vreun peste micut il jucau in picioare pe malul apei, ai doua variante sa te iei la bataie cu ei sau sa pleci acasa
aia cu regina merge :P

nelufish
junior
junior

cum ingrijim locul de pescuit ?

Mesaj de nelufish » 25 Feb 2007, 11:43

jucata in picioare :?: :P ma rog tu stii mai bine :shock:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 25 Feb 2007, 18:04

Sunt dezamagit...
Am urmarit discutiile de mai sus si respect parerile dvs.
Sunt printre noi si pescari care nu respecta cele mai elementare reguli cand se afla pe malul baltii.. :( :(
Ma refer la gramada de gunoaie ce ramane in urma lor dupa ce pleaca....
sticle , pachete de tigari, cutii , pungi...si alte resturi...
Sau nu sunt pescari??? :roll: :roll: :roll:

noname
veteran
veteran

Re: cum ingrijim locul de pescuit ?

Mesaj de noname » 25 Feb 2007, 18:13

nelufish scrie:jucata in picioare :?: :P ma rog tu stii mai bine :shock:
regina e o mare pacoste. Daca o joci in picioare ii faci un bine ca nu o lasi sa sufere murind pe mal . Si inca ceva daca ar fi dupa mine as juca in picioare toata china (regina e de prin America). In opinia mea daca eliberzi regine (biban soare) mai ajuti la dezechilibrarea ecosistemului cand el saracu a incercat sa se salveze si ti-a oferit regina in mana neputand sa fie el asa de crud s-o omoare:d tot lucru acesta l-as face si cu un "briceag" care ne distruge zilele. Ps. cu autohtonii n-am nik

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Feb 2007, 22:03

Dar stiti ca regina(bibanul soare) este o momeala excelenta pt stiuca? Cel putin pe balta de la caramidarie (arad) am vazut cateva stiuci prinse tocmai la regina baltii. Dar asta cred ca este un fenomen izolat, care se poate explica prin abundenta acestei specii in balta respectiva :cry:
Printre primii pesti pe care-mi amintesc sa-i fi pescuit sunt si reginutele. Si ce drill-uri la bata mea de alun :D si ce dezamagit eram ca-i iar reginuta :D Ce necaz pe mine cand inghiteau acul de gamalie :twisted: cu care pescuiam...

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 26 Feb 2007, 10:57

Fratilor....nu va e mila de bietele reginute???
Sunt si ele niste fiinte lasate de Dumnezeu ....au si ele rostul lor in ecosistem......cum puteti sa spuneti ca le jucati in picioare???
Pacat!! :( :(

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 26 Feb 2007, 10:59

pacat ca reginuta nu facea parte din ihtiofauna romaniei si ca orice peste introdus nou creaza dezechilibre in ecosistem si in concluzie nu prea e bun si mai ale nu trebuie introdus dupa ureche fara un studiu prealabil
PAREREA MEA!

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 26 Feb 2007, 14:27

dan popa scrie:Fratilor....nu va e mila de bietele reginute???
Sunt si ele niste fiinte lasate de Dumnezeu ....au si ele rostul lor in ecosistem......cum puteti sa spuneti ca le jucati in picioare???
Pacat!! :( :(
au rostu de a manca icre daca nu stiai

incepe populari pe balti cu reginuta ca e buna la stiuca :wink: si nu numai; e un peste frumos care desi mananca sute de icre de crap, stiuca, mreana, rosioara etc. dupa ce este prins trebe pupat si eliberat :) sau luat in acvariu si hranit ca doar e frumos. :wink: :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Feb 2007, 14:34

rosu r. scrie:pacat ca reginuta nu facea parte din ihtiofauna romaniei si ca orice peste introdus nou creaza dezechilibre in ecosistem si in concluzie nu prea e bun si mai ale nu trebuie introdus dupa ureche fara un studiu prealabil
PAREREA MEA!
intrebarea mea: mai exista vreo apa de ses in tara asta unde sa nu fie regine?

@gippa,
nu mai inteleg, killerim reginele ca-s daunatoare sau le eliberam?

Scrie răspuns