cum ingrijim locul de pescuit?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Feb 2007, 17:02

:lol: nam mai nimica cu ghibortii si reginutele de cand cu spiningul nu ataca rama de pe ancorele voblerului :lol:

nelufish
junior
junior

Mesaj de nelufish » 26 Feb 2007, 19:05

da corect , daca la regine aveti ceva dreptate e curios ca acolo scriam si de ceva baboi , adica tot felul de pui de oestisori calcati in picioare de unii pe malul apei . si de astia nu s-a ofensat nimeni ca de reginute , sau mi se pare mie ? poate n-am citit eu bine . daca da , imi cer scuze

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 26 Feb 2007, 20:54

Tavi scrie:
rosu r. scrie:pacat ca reginuta nu facea parte din ihtiofauna romaniei si ca orice peste introdus nou creaza dezechilibre in ecosistem si in concluzie nu prea e bun si mai ale nu trebuie introdus dupa ureche fara un studiu prealabil
PAREREA MEA!
intrebarea mea: mai exista vreo apa de ses in tara asta unde sa nu fie regine?

@gippa,
nu mai inteleg, killerim reginele ca-s daunatoare sau le eliberam?
@Tavi sigur ca le killerim eram doar ironic :twisted:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Feb 2007, 20:57

somnul pitic e tare pacatos, mai ales cand inghite momeala si doarme.

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 26 Feb 2007, 20:59

nelufish scrie:da corect , daca la regine aveti ceva dreptate e curios ca acolo scriam si de ceva baboi , adica tot felul de pui de oestisori calcati in picioare de unii pe malul apei . si de astia nu s-a ofensat nimeni ca de reginute , sau mi se pare mie ? poate n-am citit eu bine . daca da , imi cer scuze
cu autohtoni cat degetu rataciti prin balti sau prinsi la unditita m-as stradui sa se intoarca in apa vii si nevatamati. Trist ca se adapteaza panaramele astea din afara care mai mult strica decat fac bine; foarte repede. Cunosc balta in care daca prindeai altceva pe langa regina erai norocos :D in fine concluzia e ca cine vrea ii da drumu nu poti obliga omu in fon omul face dupa cum cunoaste.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Feb 2007, 21:05

Reginutele si somnul pitic nu merita sa se intoarca in apa. Sunt doua specii prea lacome cu icrele si puietul pestilor autohtoni. Intrebati proprietarii de balti ce prefera: reginuta sau stiuca???? Doar un inconstient ar spune reginute :D
Chiar daca reginutele imi amintesc de capturile din copilarie :D din pacate ecosistemul nostru nu e atat de bine adaptat incat pe langa poluare sa mai suporte si astfel de invadatori :(

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Mar 2007, 23:23

Dupa viitura.

Imagine
No comment.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 01 Mar 2007, 23:26

e muresul cumva? :cry: :cry: :cry: Am vazut ceva asemanator in urma cu vreo doi ani la seitin :cry: :cry: :cry: :cry: Din pacate e un peisaj obisnuit pe apele noastre :evil: Si toti avem partea noastra de vina.....

nelufish
junior
junior

Mesaj de nelufish » 10 Mar 2007, 12:54

asa e toate apele sunt la fel dupa viitura
asta e tara in care traim
n-o sa pot intelege niciodata cum poti lasa atata mizerie in urma ta cand stii bine ca asta e microb serios si o sa te mai intorci in locul ala de nu stiu cate ori :(

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Mar 2007, 18:13

cel mai trist lucru pe care lam vazut sa intamplat azi....Tarani astai chiar sunt prosti tare...Azi in timp ce eram pe la locurile mele de pescuit am vazut cum aruncau coceni de la porumb in olt (Zona Turnu Rosu) cand iam intrebat dece nu le da foc (doar cenusa era buna pt pamant) a inceput sa se rasteasca la mine...."ce ma baiatule i treaba ta unde arunc eu cocenii veziti tu de pesti si taci ca acum te arunc pe tine"...... Astia chiar trebuie educati bine... si tot azi am dat ochiii cu pustanu ala de la care am luat ancora aia mare (foto in galerie) facea acelasi lucru si azi lam gonit de pe colo...Dobitocu ala chiar nu intelege k nu i bine :evil:

Scrie răspuns