cum ingrijim locul de pescuit?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 10 Mar 2007, 20:50

Nu am mai vazut atatea gunoaie pe Crisul Negru de cand ma stiu cat am vazut azi.Efectiv iti piere keful de pescuit.Am scos cu mare greutate intr-o zona cu debit crescut o punga mare agatata de ancora,de parca as fi tras mreana de 4kg.Odata unui amic care curata locul de pescuit i-a zis unu ca daca vrea sa faca curat sa mearga mai bine in Elvetia ca aici suntem la noi...
De cateva ori am umplut portbagajul masinii cu bidoane si cutii de conserve de pe malul apei.Dar pt. cat gunoi e acum pe Cris ai nevoie de camioane.Din pacate.Daca veniti cu trenul de la Cluj la Oradea o sa vedeti in zona Bucea-Vadu Crisului ce ramane dupa viitura.

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinescu » 10 Mar 2007, 21:29

nu exista apa mai jegoasa ca raul suceava in zona rampei de gunoi a orasului.pe astia de la mediu ai doare in pix.rampa de gunoi se prabuseste pur si simplu in apa si nimeni nu se sesizeaza.acu cativa ani am agatat un prezervativ :shock: beleaua e ca zona e plina de pescari
.eu nu ma mai duc.mi e scarba.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Mar 2007, 23:10

Azi APS Alba a inceput o serie de cursuri gratuite pentru copii pentru a-i initia in pescuitul sportiv, pe balta Lancram. Lector a fost Sorin Tot. Intre doua reprize, cea teoretica si cea practica, s-au adunat si 10 saci cu pet-uri, doze de bere, pungi de plastic, adidasi rupti, etc. Vom continua actiunile; poate de rusine cei mari vor inceta sa mai faca mizerie.

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 11 Mar 2007, 22:36

Oameni buni, aveti idee daca mai exista partidul ecologist?
Eu cred ca trebuie intreprins ceva si la alt nivel. Cu declaratii pe forum nu se ajunge prea departe.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Mar 2007, 22:45

aZu scrie:Oameni buni, aveti idee daca mai exista partidul ecologist?
Eu cred ca trebuie intreprins ceva si la alt nivel. Cu declaratii pe forum nu se ajunge prea departe.
Vrei sa-l reactivam??? Nu e nevoie de un partid politic E suficient sa renuntam la orgoliul personal :evil: si impreuna putem multe lucruri. Pana la urma de mizeriile de pe malul apei si nu numai suntem vinovati toti Fara suparare
:respekt:

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 11 Mar 2007, 23:01

As cam vrea sa se reactiveze ( macar fro doua zile pe luna :) ) si sa aiba un cuvint de spus. Fara lege nu poti sa pui biciul pe ciumpalac.
S-apoi sa nu aveti impresia ca Germania s-a civilizat cu vorba buna sau cu poze trimise pe forumuri. Nu, cu legi ferme, amenzi si alte pedepse. Aia nu trec strada pe rosu si finca stiu ce amenda pot sa incaseze.
Wasserschutzpolizei n-o sa fie in Ro nici cind o zbura porcu' fara o initiativa politica sustinuta.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 11 Mar 2007, 23:19

aZu scrie:... Fara lege nu poti sa pui biciul pe ciumpalac...
legi avem si noi. problema e ca nu sunt aplicate. atata timp cat stiu ca pot sa dau spaga si scap... :evil:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Mar 2007, 23:23

Un lucru important lucru e sa fie invatati cei mici (prin ei si cei mai mari) de importanta pastrarii curateniei.
Desi nu are nici o legatura cu pescuitul am vazut azi o faza care m-a impresionat in mod placut.
Pustiul unui cunoscut de la tara a aruncat punga de la chips-uri in in sant pe marginea drumului. La care tatal ii spune sa ridice punga de jos si sa o tina in mana pana acasa. Stiti ce s-a intamplat? piciu a zis ca el nu o ridica ca nu are chef sa o duca acasa. Dupa vreo doua palme la fund, a luat punga si a plecat singur spre casa maraind... Poate a fost cam dur... Dar din pacate copii nu prea sunt invatati cat de importanta e pastrarea curateniei...[/list]

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Mar 2007, 23:26

apsalba scrie:Azi APS Alba a inceput o serie de cursuri gratuite pentru copii pentru a-i initia in pescuitul sportiv, pe balta Lancram. Lector a fost Sorin Tot. Intre doua reprize, cea teoretica si cea practica, s-au adunat si 10 saci cu pet-uri, doze de bere, pungi de plastic, adidasi rupti, etc. Vom continua actiunile; poate de rusine cei mari vor inceta sa mai faca mizerie.
Pt asta am doar doua cuvinte de spus: FELICITARI!!!! :respekt:

nelufish
junior
junior

Mesaj de nelufish » 19 Mar 2007, 14:06

exista si inversul :
un amic imi povestea ca a fost la pescuit cu un vecin al lui si vecinul asta si-a luat si odrasla de cativa anisori . si ce sa vezi la plecare piticul il ia la rost pe tata-su ca doamna lui ia zis la scoala ca nu stiu ce gargarite sau alta ganganii au de suferit de pe urma gunoaielor lasate de ei asa ca l-a batut la cap pe taica-su pana asta a scapat o injuratura printre dinti si a facut ca fi-su.
deci atunci cand se vrea chiar si de la scoala se poate.
apropo acum ceva timp cand m-am intalnit si eu cu tipul in cauza la o bere culmea se mandrea cu baiatul lui

Scrie răspuns