cum ingrijim locul de pescuit?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 20 Feb 2007, 23:28

meas, nu doar romanii sunt nepasatori sa nu zic nesimtiti cu ce este in jurul lor. Sa-ti spun o poveste:
In urma cu cateva saptamani, langa balta mica de la ghioroc a oprit o masina cu numere de italia. In masina un italian ramolit cu mobilierul din dotare (femeie) Susoteam cu prietenul pe seama macaronarului... a naibii zgarcit :shock: ...nu a avut bani sa mearga la hotel cu fata? ii place in natura :?: ... (batea un vant taios) ii plac senzatiile tari si alte chestii de genul asta :roll: . Pt ce crezi ca au venit?
SA SPELE MASINA :!: :!: :wallbash: Cand m-am dumirit ce vor sa faca am mers spre ei sa-i trimit la naiba de acolo... Dar cand am ajuns langa ei am respirat usurat :lol: eram razbunat :!: :!: ........ Cineva acolo sus nu era nepasator... Amandoi erau vineti de frig... nici nu puteau sa tina bine in mana carpele cu care spalau masina :D :lol:
Bineinteles ca in it nu si-ar fi permis sa faca asa ceva, dar ce si-o fi zis? In romania se poate si asa.
Oare o sa-l mai intalnesc pe balta? Atunci sigur o sa-i fac o baita daca mai incearca sa spele masina :twisted:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 20 Feb 2007, 23:46

Vezi tu,povestioara ta este un alt argument pentru mine.Fiul lupoaicei si-a permis sa faca asta pentru ca stie ca la noi tine,ca asa facem si noi,ca nimeni n-o sa-i spuna nimic,ca asa este natia asta la ea acasa.Deunazi am fost pana la Szeged si ma uitam ce cuminti si de lege ascultatori sunt ungurii,cum conduc ei respectand limita de viteza si ma minunam.Am tinut-o cu 40-50/ora dus intors.La Nadlac ajunsesem in spatele unui ungur care mergea tipa-tipa.Am trecut de granita,la noi; si ungurul meu incepe sa accelereze si accelereaza si....ajunsesem la 140-150.Am lasat-o moale ca intram in Arad si n-aveam chef de monolg militist.Culmea este ca l-am reintalnit pe ungurul meu la o carciuma in Sibiu,cateva ore mai tarziu si care mai era si amic cu un amic de-al meu cu care trebuia sa ma intalnesc acolo.L-am intrebat ce l-a apucat dupa ce-a trecut granita.
Mi-a repicat,senin,ca la noi "merge treaba" ca doar nu-i "ca in Europa".
Cum spuneam,daca noi nu stim sa ne respectam,nimeni nu ne va respecta vreodata.Iar ca sa te respecti este nevoie de decenii de educatie pe linia bunului simt.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 20 Feb 2007, 23:55

Da asta asa este si in momentul in care iei atitudine strainezii astia is tare socati... Cum, aici in romania? poate cineva sa-i traga de maneca pe ei europenii? Cum ne permitem asa ceva? Ei, prin prisma faptului ca sunt straini, cred ca le este permis orice... Dar incet ,incet si noi romanii ne indreptam pe drumul cel bun si nu mai toleram orice de la oricine.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 20 Feb 2007, 23:59

Mai intai ar trebui sa nu ne mai toleram noi pe noi,apoi putem pune la granita un afis pe care sa scrie:
AVETI GRIJA !!!!! NU ATI IESIT DIN EUROPA !!!!
Dar pana atunci mai curge multa apa peste pesti :lol: :lol: doar daca nu luam BATA :twisted: sa grabim lucrurile :wink:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Feb 2007, 00:05

Pt inceput incerc sa vad daca o sa aiba un vre-un efect ce mi-am propus. Asa pasnic, chiar daca suntem pe un site de rapitori :!: Daca nu promit sa pun parul pe toti, incepand cu mine :twisted:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 21 Feb 2007, 00:07

Intotdeauna exemplul personal a fost de mare valoare :lol: :lol: :lol: :lol:

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 21 Feb 2007, 02:27

Salut. In dupa-amiaza asta a fost o adunare generala a unei asociatii de pescuit in Arad. Unul din punctele discutiei a fost organizarea unei campanii de strangere a mizeriilor lasate pe malul apei, campanie organizata de asociatie si cu participarea membrilor ei. Desi sunt mai multi administratori de ape, se pare ca nu toti se preocupa si de aceste aspecte. Un alt punct al discutie-sa si votat in adunarea generala, a fost repopularea raului Mures.
Deci iata ca noile asociatii de pescari incep sa se miste si sa inceapa ceva actiuni concrete.
Din pacate, de unul singur, fara un cadru organizat este o munca de Sisif si nu stiu ce rezultate se pot obtine. Dar daca vom sprijini organizatiile ce au astfel de initiative poate se va mai ameliora starea deplorabila a malurilor apelor unde toti pescuim, indiferent din ce asociatie facem parte. Asa ca fac si astfel un apel sa dam curs initiativei si sa mobilizam la momentul potrivit cat mai multi cunoscuti sa participe la astfel de actiuni.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Feb 2007, 07:54

luci_t scrie: Bineinteles ca in it nu si-ar fi permis sa faca asa ceva,
Eu am auzit altceva despre sudul Italiei. Unii zic ca au mai multa mizerie aruncata aiurea, comparand cu Ro! :evil:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Feb 2007, 07:57

daniel tinte scrie:Salut. In dupa-amiaza asta a fost o adunare generala a unei asociatii de pescuit in Arad. Unul din punctele discutiei a fost organizarea unei campanii de strangere a mizeriilor lasate pe malul apei, campanie organizata de asociatie si cu participarea membrilor ei. ...
Din pacate, de unul singur, fara un cadru organizat este o munca de Sisif si nu stiu ce rezultate se pot obtine. ...
Si pentru ce data s-a stabilit desfasurarea actiunii de curatenie? si pe ce zona?

Cum adica "fara un cadru organizat "??? Dar asociatia asta nu e chiar ea cadru organizat? V-ati intalnit in sedinta sa va dezorganizati? Se pot depune proiecte pentru ecologizari si populari, se pot obtine finantari, dl Popescu s-a oferit sa le scrie gratis, ce e asa de greu (munca de Sisif)?? Toate astea s-au zis de n ori aici pe forum. Daca mi-ar fi spus un pescar de pe balta as fi inteles ca e neinformat, dar de la un cititor al forumului nu ma asteptam!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 21 Feb 2007, 07:57

Laudabila initiativa si e bine venita.
Poate asociatia,conducerea ei sau vreun membru mai cu influenta,se poate interesa, la compartimentul de resort din cadrul prefecturii, despre fonduri europene.In baza unui proiect viabil s-ar putea sa iasa si ceva bani pentru amenajari.

Scrie răspuns