nu-i vad utilitatea
puteau sa-ti ceara doar buletinul, sau sa deschida un hotline unde sa te anunti telefonic: sunt x si vin maine la kilometrul y
ca acum, daca nu ai PG ca sa te anunti trebuie sa te duci la pichet si sa ai noroc sa gasesti pe cine trebuie
si sa aiba chef sa te lase
singura utilitate este pentru ajvps
impune pescarilor sportivi sa aiba permis de pescuit
pe care in zona l-au facut toti la ajvps
asa ca ajvps giurgiu sta la soare si vin banii de la fraierii care nu pot merge la dunare fara sa aiba permis
oricum, sa va povestesc o faza de kkt
erau unii cu halaul pe acolo
intreb politia de frontiera ce-i cu aia
raspuns: au autorizatie speciala de la ajvps, 800 mii luna
sun la ajvps sa intreb
raspuns: bineinteles ca nu exista aceste autorizatii, vai de ce nu ne-ati anuntat, sa-i prindem, vrajeala
le spun: va anunt acum, zilnic la kilometrul x sunt 3 insi cu halaul care naucesc puietul de peste
bineinteles ca nu se intampla nimic
iar aia cu halaul, versus politia de frontiera, sunt ca la noi la Romania: de unii fug ca daca-i prind ii rad, altii nu le fac nimic ca sunt mai " de gasca ", cu unii se cunosc cu altii nu, cine-i pe tura, cine-i al dracu' si cine nu.......
Cum e cu PG'ul ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
niste idioti, aia nu au nici permis de pescuit sportiv....dar de macelari nici nu se pune problema.
Un singur lucru mi se pare si mai aberant. Faptul ca tre' sa fac 2 drumuri la Giurgiu pt nenorocitul asta de PG.
Ca tot veni vb de PG...daca ai permis+pg poti sta si noaptea pe "balta"? Care e regimul insotitorilor in cazul ca poti?
Un singur lucru mi se pare si mai aberant. Faptul ca tre' sa fac 2 drumuri la Giurgiu pt nenorocitul asta de PG.
Ca tot veni vb de PG...daca ai permis+pg poti sta si noaptea pe "balta"? Care e regimul insotitorilor in cazul ca poti?
Fara pescuiala viata e pustiu
- exu...
- utilizator constant
Depinde daca si cine vine sa te controleze...pe mine nu m'a controlat nimeni cind am stat noaptea, si binenteles ca aveam totu' in regula, nu spune nimeni cind iti da PG'ul ca nu ai voie sa dai noaptea...nici macar nu m'au intrebat in ce loc am de gind sa merg sa pescuiesc, atunci cind mi l'au eliberat...se ia de bune zona limita intre km inscrisi in permis...Bogdan_Alex scrie:niste idioti, aia nu au nici permis de pescuit sportiv....dar de macelari nici nu se pune problema.
ÃŽmi plac peştele...
La noi e JALE !!! Gaborii de la noi nici macar nu au auzit de modificarea legii pescuitului, le scot copia MO cu modificarea legii privind pescuitul pe timpul noptii si ei zic ca nui valabila, ca pe ei nu io anuntat nimeni oficial. Scriu un e-mail la CNAFP si imi raspund :-ROMÂNIA
Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale
Compania Naţională de Administrare a Fondului Piscicol
R 15112797
Cont IBAN: RO 66 TREZ 7015 025X XX00 0339 – Trezoreria Sectorului 1
Bucureşti, str. Lt. Av. Gh. Stâlpeanu nr. 8, sector 1
Tel. / Fax.: 021 – 2220142, 2220676, 2220639
e-mail: relatiipublice@cnafp.ro; web: http://www.cnafp.ro
Nr. inregistrare 5997/ 02.08.2006
Urmarea adresei dumneavoastra inregistrata la Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol sub nr. 5688/ 24.07.2006, va comunicam urmatoarele:
Pescuitul in zonele de frontiera trebuie practicat cu respectarea legislatiei in vigoare privind pescuitul, respectiv Legea 192/ 2001, cu modificarile si completarile ulterioare, a O.M 1.1333/ 2005 si O.M 1.134/ 2005, precum si cu respectarea regimului special al apelor de frontiera.
In conformitate cu prevederile art. 40, din O.U.G nr 105/ 2001, privind frontiera de stat a României , aprobata prin Legea nr 243/ 2002, “Pescuitul industrial şi sportiv în apele de frontieră, apele maritime interioare şi în marea teritorială se efectuează, în condiţiile legii, în locurile şi sectoarele stabilite de autorităţile competente, cu avizul prealabil al şefului inspectoratului judeţean al poliţiei de frontierăâ€?.
Cu stima,
PRESEDINTE- DIRECTOR GENERAL
Corneliu POPESCU
Sef Serviciu Juridic si Relatii Publice
Marioara GAMAN
Deci nici astia nu stiu sigur de p*** lor. Iau copia MO si merg luni la comandamentul PF sa intreb sigur, ca de comentarii m-am saturat!!! Numai bine !!!
Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale
Compania Naţională de Administrare a Fondului Piscicol
R 15112797
Cont IBAN: RO 66 TREZ 7015 025X XX00 0339 – Trezoreria Sectorului 1
Bucureşti, str. Lt. Av. Gh. Stâlpeanu nr. 8, sector 1
Tel. / Fax.: 021 – 2220142, 2220676, 2220639
e-mail: relatiipublice@cnafp.ro; web: http://www.cnafp.ro
Nr. inregistrare 5997/ 02.08.2006
Urmarea adresei dumneavoastra inregistrata la Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol sub nr. 5688/ 24.07.2006, va comunicam urmatoarele:
Pescuitul in zonele de frontiera trebuie practicat cu respectarea legislatiei in vigoare privind pescuitul, respectiv Legea 192/ 2001, cu modificarile si completarile ulterioare, a O.M 1.1333/ 2005 si O.M 1.134/ 2005, precum si cu respectarea regimului special al apelor de frontiera.
In conformitate cu prevederile art. 40, din O.U.G nr 105/ 2001, privind frontiera de stat a României , aprobata prin Legea nr 243/ 2002, “Pescuitul industrial şi sportiv în apele de frontieră, apele maritime interioare şi în marea teritorială se efectuează, în condiţiile legii, în locurile şi sectoarele stabilite de autorităţile competente, cu avizul prealabil al şefului inspectoratului judeţean al poliţiei de frontierăâ€?.
Cu stima,
PRESEDINTE- DIRECTOR GENERAL
Corneliu POPESCU
Sef Serviciu Juridic si Relatii Publice
Marioara GAMAN
Deci nici astia nu stiu sigur de p*** lor. Iau copia MO si merg luni la comandamentul PF sa intreb sigur, ca de comentarii m-am saturat!!! Numai bine !!!
Live for Fishing.