Cum e cu PG'ul ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Hai sa va zic eu cum e cu uniformele.Am devenit un stat politienesc,unde ma uit in jur vad 2-3 politisti.Mai nou drumurile sunt impanzite de pol.de frontiera care face controale de parca nu ajungeau cei de la rutiera sau cei de la comunitara(s-au umflat muschii si pe astia,toata ziua taie la amenzi).Daca ai un 4x4 suparat,nu se ia nici draq de tine,iar daca ai Dacie te costa amenzile mai mult decat masina.I-am uitat pe aia de proximitate.
Si cu toate astea infractorii colcaie!
Si cand te gandesti ca politisti operativi sunt doar9-10 mii din 17.000,restul la birou.
Si cu toate astea infractorii colcaie!
Si cand te gandesti ca politisti operativi sunt doar9-10 mii din 17.000,restul la birou.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Parca acum (de cind au schimbat personalul in sensul ca toti agentii sa aiba liceul) sunt ceva mai toleranti. Nu stiu daca e de bine sau de rau ... pentru ca stiu cum era acum citiva ani cind mergeai dimineata la pichetul de graniceri lasai buletinul si spuneai unde vrei sa mergi. Numai ca nu-ti primea buletinul pina nu rasarea soarele. Si trebuia sa te intorci sa-i iei inainte de apusul soarelui. Iar peste zi erai controlat uneori si de cite trei ori daca esti acolo unde ai spus ca te duci.
Pe de alta parte obiceiurile proaste au ramas. Adica zone intregi de mal al Prutului sunt interzise pescarului sportiv. Prin hatariri ale consiliilor locale (care pina la urma n-au nici o competenta in reglementarea pescuitului sportiv).
Pe de alta parte obiceiurile proaste au ramas. Adica zone intregi de mal al Prutului sunt interzise pescarului sportiv. Prin hatariri ale consiliilor locale (care pina la urma n-au nici o competenta in reglementarea pescuitului sportiv).
singura mea vina este k m-am nascut in romania....danr scrie:divagati de la subiect
hai sa lasam frustarile legate de politisti comunitar sau chestii de genul asta
vorbim acum depre accesul pe zona de frontiera in vederea practicarii pescuitului
asa e legea, PG-ul se cere prin lege, politia il acorda si il controleaza
isi fac datoria
ce pana mea vina au ?

danele tu coalizezi cu politzaii de frontera?......

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....