Cultura permiselor de pescuit!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
malin
senior
senior

Mesaj de malin » 16 Ian 2007, 15:53

apsalba scrie:
ANPA careia ii tot tii partea, m-a amenintat ca ne anuleaza autorizatia cand am semnalat si gestionat dezastrul de pe Aries, pe motiv ca de ce l-am facut public. Ce ar merita dl.gigi pentru afirmatia facuta?
Bre aspalba, unde ai vazut ca io tin partea ANPA? Hai sa facem altceva. Uite, il chemam pe Ionascu - purtator de cuvant ANPA - sa ne lamureasca ce s-a intamplat cu Ariesul si care este tarasenia cu atitudinea lui Gigi. Aici, pe forum.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 16 Ian 2007, 16:00

apsalba scrie: Copilasii aia de care te apuca mila, este mai bine sa faca asa ceva decat sa stea prin birturi sau alte lacasuri de educatie moderna(internet, discoteci), pentru ca daca te iei dupa logica ta si astepti sa faca statul, ma intreb de ce l-au impuscat pe carmaciu care ne invata cum are statul grija de noi.
Corect. Uite unde am ajuns. Acum are apsalba grija de noi. No stii care-i partea aiurea? Carmaciul scotea copilasii la cartofi, la cules porumbul şi la maturat strazi tocmai sa nu-si piarda vremea pe maidan (ca internet nu era inca). No... mai bine sa-l auzim pe Ionascu, ca avem nevoie de putina lumina in cazul ANPA.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 16 Ian 2007, 16:02

... si zi-ne daca CNAFP e de bine sau de rau, ca nu scapi nespus.

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 16 Ian 2007, 16:04

@apsaalba
l-a mai durut pe unu sufletu de tinara generatie si a decis sa faca un canal,de n-o fi fost intii bumbesti livezeni..

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Ian 2007, 16:08

CNAFP este institutie a statului roman, infiintata prin lege (buna sau rea, trebuie respectata) cu care asociatiile se afla in relatii contractuale, cu drepturile si obligatiile ce decurg din acestea. Ca nu este o forma convenabila nu cade in sarcina mea sa ma pronunt. Cred ca nu este buna, si daca vrei o parere personala, eu sustin sa fie date toate apele comunitatilor locale. Este o situatie de drept si de fapt.

Oare nu tu erai cu gigi in emisiune lui florentin iuga si ii tineai trena cand spunea ca asociatiile nu au facut nimic? Eu personal m-am simtit jignit si nici unul dintre voi nu i-ati dat peste bot. Pe iuga il inteleg ca traieste din banii lui gigi, dar pe voi nu v-am inteles. Apropo, ce zici de emisiunea publicitara de pe infopescar de vineri in favoarea RNP?

Copilasii aia se numesc Cercetasii crestini, daca ai auzit de organizatia asta si au venit benevol.
Sunt tot ONG si nu chilotari.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 16 Ian 2007, 16:14

eu sustin sa fie date toate apele comunitatilor locale. Este o situatie de drept si de fapt.
Io sustin ca habar n-ai ce inseamna anumite expresii. Alabala, spuneai ca io n-am scoala cat tu vacanta. Iti dau din nou dreptate. Inseamna ca ai avut atat de multa vacanta ca nu ti-a mai ramas timp de scoala. Si se vede. Si mai crezi tu ca pescarii ie prosti. Da nu ie.
Mie-mi place-n Delta!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Ian 2007, 16:16

Nu toti; sunteti cativa.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Ian 2007, 16:30

Incercati sa va rezumati la disputa IDEILOR.
Ne-am prins cu totii ca nu va simpatizati.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 16 Ian 2007, 16:33

apsalba scrie:Nu toti; sunteti cativa.
Si te-ai gindit ca pe aia citiva sai ii bagi fortat in asociatia ta ... si le reprezinti interesele. :twisted:

Si ca nu cumva sa se destepte cindva le dai drept de vot "consultativ" iar tie iti rezervi drept de vot "decizional". :twisted:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Ian 2007, 16:33

Ma itrebam de ce atunci cand comunistii au infiintat AGVPS, erau in Romania peste 2500 de asociatii? Era o moda? Era un hobby, sau o obligatie? Sau asa credeau membrii asociatiei respective ca pot sa-si slujeasca pasiunea?

Scrie răspuns