Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
PVTV
junior
junior

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de PVTV » 26 Apr 2012, 07:13

@Zamfi

Problema dublajului ( chiar si la Aiud :D ) se rezolva din optiunile de limba din telecomanda receptorului.
Problema cu Epg-ul nu este de la noi.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Apr 2012, 07:20

Zamfi scrie:Frumos. Insa ...am o RUGAMINTE : cumva rezolvati problema cu RDS ca la Aiud (asta-i pe undeva prin judetul Alba :lol: ) Malin vorbeste ungureste de-i sare baitcastul din mana! :lol: Si chiar nu mai suport! Nu am treaba cu nici o semintie dar imi doresc sa inteleg ce spune .Si chiar nu am chef sa invat maghiara in momentul asta...Multumesc!

Ps: vreo doua zile ati avut pe RDS si program electronic(EPG sau cum ii zice) de mai stiam ce si cum ...S-a dus dreag si asta :twisted:
Ionopod ... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 26 Apr 2012, 08:41

PVTV scrie: Problema dublajului ( chiar si la Aiud :D ) se rezolva din optiunile de limba din telecomanda receptorului.
Nu se rezolva nici asa, am resetat recevierul, am dat cautare noua si tot in limba maghiara vorbeste. :censored:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 26 Apr 2012, 08:46

Trebuie facute setari din menu. Intri la limba si schimbi din maghiara in romana

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 26 Apr 2012, 08:51

in felu asta....incepem sa vb maghiara si in somn....mai bine faceam faculate la balvanios :mrgreen:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Apr 2012, 08:59

danstiucaru scrie:in felu asta....incepem sa vb maghiara si in somn....mai bine faceam faculate la balvanios :mrgreen:
Ighen
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 26 Apr 2012, 09:14

ANDREI RIGA scrie:Trebuie facute setari din menu. Intri la limba si schimbi din maghiara in romana
Este deja setat in romana.... :|

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Apr 2012, 09:47

PVTV scrie:@Zamfi

Problema dublajului ( chiar si la Aiud :D ) se rezolva din optiunile de limba din telecomanda receptorului.
...
Am inteles problema cu EPG-ul .

Insa chestia cu telecomanda vad ca nu o intelegeti voi :lol: Deci: nu am atins telecomanda pentru modificari ,mi-a aparut din senin "maghiarul " Malin si in fine , toate setarile la mine sunt pentru limba romana! Dar sa va mai spun ca aceasta situatie a mai fost odata (tot pe la Aiud...) si atunci ati spus ca intradevar era o problema pe nu-s ce canale de satelit si ati intervenit si toata lumea a fost fericita!

In final ( deoarece nu cred ca rezolvarea tine de mine) se pare ca nu am alternativa decat sa va doresc mult succes cu emisiunile .Pentru cine intelege maghiara normal !

Ps: apropo , F&H are aceiasi problema dar cu mult inaintea voastra ...De aceea nu-i urmaresc decat cand emisiunile nu sunt produse in RO si atunci apare titrarea pe banda jos . Puteti astfel sa va consolati putin :lol:

Cu stima de pe undeva din judetul Alba :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Apr 2012, 09:52

Nemernic scrie:
danstiucaru scrie:in felu asta....incepem sa vb maghiara si in somn....mai bine faceam faculate la balvanios :mrgreen:
Ighen

Colegu ...se scrie igen! :lol: :headbash:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Apr 2012, 18:55

Zamfi scrie:
Nemernic scrie:
Ighen

Colegu ...se scrie igen! :lol: :headbash:
bocsanat, en hibam volt :shock: :wallbash:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Închis