Problema dublajului ( chiar si la Aiud

Problema cu Epg-ul nu este de la noi.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ionopod ...Zamfi scrie:Frumos. Insa ...am o RUGAMINTE : cumva rezolvati problema cu RDS ca la Aiud (asta-i pe undeva prin judetul Alba) Malin vorbeste ungureste de-i sare baitcastul din mana!
Si chiar nu mai suport! Nu am treaba cu nici o semintie dar imi doresc sa inteleg ce spune .Si chiar nu am chef sa invat maghiara in momentul asta...Multumesc!
Ps: vreo doua zile ati avut pe RDS si program electronic(EPG sau cum ii zice) de mai stiam ce si cum ...S-a dus dreag si asta
Nu se rezolva nici asa, am resetat recevierul, am dat cautare noua si tot in limba maghiara vorbeste.PVTV scrie: Problema dublajului ( chiar si la Aiud) se rezolva din optiunile de limba din telecomanda receptorului.
Ighendanstiucaru scrie:in felu asta....incepem sa vb maghiara si in somn....mai bine faceam faculate la balvanios
Este deja setat in romana....ANDREI RIGA scrie:Trebuie facute setari din menu. Intri la limba si schimbi din maghiara in romana
...PVTV scrie:@Zamfi
Problema dublajului ( chiar si la Aiud) se rezolva din optiunile de limba din telecomanda receptorului.
Nemernic scrie:Ighendanstiucaru scrie:in felu asta....incepem sa vb maghiara si in somn....mai bine faceam faculate la balvanios
bocsanat, en hibam voltZamfi scrie:Nemernic scrie:Ighendanstiucaru scrie:in felu asta....incepem sa vb maghiara si in somn....mai bine faceam faculate la balvanios
Colegu ...se scrie igen!![]()