apsalba scrie:...Tu esti om de cuvant?

...supun votarii... (10

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Poate ca n-ar trebui sa ramin dator la jigniri ... insa daca m-as deda la jigniri reciproce, m-as dovedi la fel ca tine ... care, se vede treaba, ca ai facut cei 7 ani de acasa ... la fara frecventa !apsalba scrie:In creierul tau atrofiat, IoanS, crezi ca totul se face pe bani. Asta e. Eu plec de la premiza in baza careia am infiintat asociatia. Cred in voluntariat, nu neaparat in salarii pentru o actiune de interes general. Acelasi lucru pe care il sustii tu, l-au sustinut si agvps-isti la ANPA. Vezi ca cele mai bune rezultate in combaterea braconajului le are Eco Centrul regional Bacau. Oare ei sunt salariati? Tu care esti pescar de prajala, te gandesti doar la burta ta.
Am auzit de voluntariat si deja asta e alta "mincare de peste". "Magnificul" corp de control din 800 de persoane ... va fi sublim si ... de negasit vreo 340 de zile pe an.apsalba scrie: Corpul de paza va fi infiintat. Deja asociatiile membre FNPSR au nominalizat persoanele ce vor fi imputernicite. Pescuitul se va face dupa regulament. Pui pariu?
Pai bine frate, nu numai ca Politia nu are dreptul sa bata infractorul retinut, la noi in Romania s-a ajuns ca nici parintele sa nu aiba dreptul sa-si bata copilul.APSHD scrie:La noi s-a format o trupa de pescari hotariti care in cazul ca vad acte de braconaj piscicol pe ape nu mai anunta Politia ci ii iau direct la BUMBACIT .
Dupa spusele lor , pe buna dreptate , niciodata nici un braconier cind a fost sesizata Politia nu a patit nimica , dar macar bataia nu o va uita in graba si a doua oara se va gindi serios daca sa mai repete actul de braconaj
Cu astia te lauzi ?apsalba scrie:Printre voluntarii autorizati vor fi si membri eco centrului regional Bacau. Si pe ei ii banuiesti? Oare nu pe la tine prin zona s-a inventat povestea aia cu drobul de sare?
Zimi si mie..asa ......sa nu mor prost,, care e rolul ajvps-urilor(asta in zona unde nu are concurenta FNPSR)si ce va face pentru noi...aia simplii..asa..sa pricepem si noi.Asta numai in cazul in care ramane eliberarea permiselor de pescuit numai prin asociatii de pescari legal constituite.apsalba scrie:Ti-a cerut cineva sa cotizezi vreunei asociatii membre FNPSR? Tu ca sa pescuiesti trebuie sa-ti achizitionezi un permis de pescuit. Cum o sa-l obtii, ai sa vezi de la cine si in ce conditii. Vad ca inca nu se pricepe rolul asociatiilor. Sper ca in curand sa se priceapa.
.
Consider ca trebuie sa-i intrebi pe ei, nu pe mine. Punctul meu de vedre asupra AGVPSR este public si incerc prin instanta sa demasc o imensa excrocherie numita asa cu am spus mai sus. Sper sa si reusesc, desi lupt de unul singur. Vasnicii aparatori ai pescuitului sportiv accepta proverbul '' Capul plecat, sabia nu-l taie''. Unii chiar fac protocoale cu ei.essos74 scrie:Zimi si mie..asa ......sa nu mor prost,, care e rolul ajvps-urilor(asta in zona unde nu are concurenta FNPSR)si ce va face pentru noi...aia simplii..asa..sa pricepem si noi.Asta numai in cazul in care ramane eliberarea permiselor de pescuit numai prin asociatii de pescari legal constituite.apsalba scrie:Ti-a cerut cineva sa cotizezi vreunei asociatii membre FNPSR? Tu ca sa pescuiesti trebuie sa-ti achizitionezi un permis de pescuit. Cum o sa-l obtii, ai sa vezi de la cine si in ce conditii. Vad ca inca nu se pricepe rolul asociatiilor. Sper ca in curand sa se priceapa.
.