Cotizatia 2010 , A.J.V.P.S. Bihor !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 10:42

apsalba scrie:
essos74 scrie:Pe mine ma intereseaza daca EI pot lua ape in "gestiune" IN Romania nu ma mai mir de nimic !
Nu pot. O sa afli si de ce.
Atunci tot nu inteleg de ce eliberarea permiselor e conditionata de asociatii.. cand la nivel national inca santeti mici......fata de ajvps.Unde va fii castigul daca majoritatea merg la ajvps pt permise ????
Live for Fishing.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 10:58

Despre ce castig vorbesti? Vrei sa vezi ''castigurile'' asociatiilor? O sa ramai surprins. Insasi mama Omida pe numele ei AGVPSR a incheiat anul financiar 2008 cu un deficit de vreo 2.5 miliarde lei vechi. Asta dupa ce in 2005 avea un excedent de 46 miliarde lei vechi. Pentru verificare acceseaza mfinate.ro si te convingi. Ce va face anul asta cand toate fondurile de vanatoare se vor licita? Iti spun eu. Vor da faliment. Nu stiu ce inseamna concurenta. Daca au rezistat pana acum a fost din cauza monopolului pe vanatoare si pescuit, sustinuti de Nastase. Pescuitul l-au pierdut inca din 2006 cand pentru echilibrare financiara ministerul agriculturii le-a dat pe de-a moaca 32 miliarde de lei vechi cica despagubiri pentru gripa aviara. Pune banii astia langa cotizatiile voastre si vezi ca din ele cumparau tigari.

PS Nu suntem chiar asa de mici. Cu asociatiile noi care au solicitat afilierea trecem bine de 40 de asociatii afiliate. Iti garantez ca toate asociatiile o sa priceapa ce se vrea de fapt FNPSR. In niciun caz al 2-lea AGVPSR.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 11:07

apsalba scrie:Despre ce castig vorbesti? Vrei sa vezi ''castigurile'' asociatiilor? O sa ramai surprins. Insasi mama Omida pe numele ei AGVPSR a incheiat anul financiar 2008 cu un deficit de vreo 2.5 miliarde lei vechi. Asta dupa ce in 2005 avea un excedent de 46 miliarde lei vechi. Pentru verificare acceseaza mfinate.ro si te convingi. Ce va face anul asta cand toate fondurile de vanatoare se vor licita? Iti spun eu. Vor da faliment. Nu stiu ce inseamna concurenta. Daca au rezistat pana acum a fost din cauza monopolului pe vanatoare si pescuit, sustinuti de Nastase. Pescuitul l-au pierdut inca din 2006 cand pentru echilibrare financiara ministerul agriculturii le-a dat pe de-a moaca 32 miliarde de lei vechi cica despagubiri pentru gripa aviara. Pune banii astia langa cotizatiile voastre si vezi ca din ele cumparau tigari.

PS Nu suntem chiar asa de mici. Cu asociatiile noi care au solicitat afilierea trecem bine de 40 de asociatii afiliate. Iti garantez ca toate asociatiile o sa priceapa ce se vrea de fapt FNPSR. In niciun caz al 2-lea AGVPSR.
Vezi daca numai la bani iti sta capul? :twisted:
Live for Fishing.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 11:14

De unde ai tras concluzia asta? Subliniaza textul.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 11:17

Despre ce castig vorbesti? Vrei sa vezi ''castigurile'' asociatiilor
Live for Fishing.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 11:26

essos74 scrie:Despre ce castig vorbesti? Vrei sa vezi ''castigurile'' asociatiilor
Nu ai inteles ghilimelele. Veniturile asociatiilor sunt cele stabilte de lege (art. 43 din OG 26/2000) si nu pot fi folosite decat pentru scopul in care au fost constituite. Pana se va pricepe asta, mai este de lucru. Ce zici de exemplu de venituri din finantari nerambursabile, pe proiecte? Sunt slava domnului. Problema este ca aceste proiecte trebuie scrise si implementate. Ce legatura au cu pescuitul? La intrebarea aceasta mai este de explicat si nu aici pe forum. Pescuitul nu se reduce doar la bagatul unditei in apa. Pentru cine poate sa priceapa.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 12:07

apsalba scrie:
essos74 scrie:Despre ce castig vorbesti? Vrei sa vezi ''castigurile'' asociatiilor
Nu ai inteles ghilimelele. Veniturile asociatiilor sunt cele stabilte de lege (art. 43 din OG 26/2000) si nu pot fi folosite decat pentru scopul in care au fost constituite. Pana se va pricepe asta, mai este de lucru. Ce zici de exemplu de venituri din finantari nerambursabile, pe proiecte? Sunt slava domnului. Problema este ca aceste proiecte trebuie scrise si implementate. Ce legatura au cu pescuitul? La intrebarea aceasta mai este de explicat si nu aici pe forum. Pescuitul nu se reduce doar la bagatul unditei in apa. Pentru cine poate sa priceapa.
Eu cred ca tu nu ai inteles.Tu imi spui de ale tale......si nu vezi alta.Eu nu vreau(si nu pt suma de bani)ci pt simplu motiv ca nu vreau sa-i mai tin in carca.Tu nu intelegi ca santem destui care nu au alta optiune decat ajvps? cat timp cotizam la ei ..nu vor disparea.Asta ma doare .Ai intrebat ce am face noi pt asociatie? Oricum sant in stare de mai mult decat fac acum.......
Live for Fishing.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 12:15

Atunci facti o asociatie, ca sa puteti face ceva pentru ea. Numarul minim este de 3 persoane. Ce va opreste?

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 12:17

apsalba scrie:Atunci facti o asociatie, ca sa puteti face ceva pentru ea. Numarul minim este de 3 persoane. Ce va opreste?
Atat poti? In fiecare an acelasi raspuns...............No comment!!!
Live for Fishing.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 12:19

essos74 scrie:
apsalba scrie:
........................................................................................Ai intrebat ce am face noi pt asociatie? Oricum sant in stare de mai mult decat fac acum.......
Tu ce intelegi de aici? Dovedeste ca esti in stare, nu lansa lozinci. Numai dupa ce faci o asociatie o sa pricepi ca nu este o asa mare fericire.

Scrie răspuns