http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/ ... 4-12152244
nu ma sfiesc sa va spun , sunt opii mei Vivi si Cristi , nu am nici o legatura cu articolul , si eu am fost surprins , placut

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si de unde naiba are acele lacuri si canale??pescardeclean scrie:plus ca mai are vre-o 10 canale pe care eu cu permis de 30 de lei nu am avut acces!nagy victor scrie:Asociatia are 5 lacuri cu regim de acvacultura si 1 fara (Martihaza)
adiwolf, banuiesc ca le-au concesionat! Oricum, ideea este ca de anul viitor clar imi fac permis la ei! Atentie, nu peste tot in Bihor se fac controale sau populari, dar AJVPS Oradea a facut cateceva! Asta o stiu daor de cand am ceva cunostinte pe acoloadiwolf scrie: si de unde naiba are acele lacuri si canale??
au picat din cer???
au cumparat teren si au sapat ei acele lacuri si canale??
daca au doar un contract de concesionare (atentie,mare parte din acele contracte sunt anulate deocamdata), cei cu permis de 30lei ar fi trebuit sa aiba acces pe acele incinte, insa sa respecte conditiile de pescuit impuse de concesionar, ingrijitor, posibil un C&R, o limitare de scule de pescuit si ace pe undite, interzicere cu barca, dar atat.
o interdictie selectiva pe acele incinte,pe motiv de apartenenta la asociatie, consider ca este samavolnica