Vezi numa' ca, la modul cum e formulata asta, s-ar putea intelege ca sunt oarece pe la AJVPS. Si eu sunt doar membru de-ala simplu... Cotizant, care va sa zica...pescardeclean scrie:...AJVPS Oradea a facut cateceva! Asta o stiu daor de cand am ceva cunostinte pe acolo, vezi Musti...
Cotizatia 2010 , A.J.V.P.S. Bihor !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- pescardeclean
- utilizator constant

ok, am inteles ca aceasta asociatie chiar face ceva si isi da tot interesul
bravo lor si membrilor lor.
totusi, nu inteleg un lucru
de ce nu pot si alti pescari sa pescuiasca pe acele incinte concesionate de ei??
bineteles cu respectarea regulamentului impus de asociatia care ingrijeste acele ape
daca eu vreau sa vin sa fac un pescuit la voi acolo, respectiv sa imi arate Musti cum prinde el clenii aia babani sau orice alt peste din ograda acelei asociatii, e musai sa devin membru al ei??
promit ca nu retin nici un peste si nici mizerie pe mal nu fac, deci, pot sa vin??!!

bravo lor si membrilor lor.
totusi, nu inteleg un lucru
de ce nu pot si alti pescari sa pescuiasca pe acele incinte concesionate de ei??
bineteles cu respectarea regulamentului impus de asociatia care ingrijeste acele ape
daca eu vreau sa vin sa fac un pescuit la voi acolo, respectiv sa imi arate Musti cum prinde el clenii aia babani sau orice alt peste din ograda acelei asociatii, e musai sa devin membru al ei??
promit ca nu retin nici un peste si nici mizerie pe mal nu fac, deci, pot sa vin??!!
mihai,
vreau sa cred ca nu am inteles ce ai spus, deci te rog frumos, dezvolta putin.
musti,
ma sa stii ca as veni intins, mai ales ca mi-am luat acuma si ceva "secrete" bine stiute de tine ,pt clean, dar.........timpul, distanta,criza, etc.
oricum, nu se stie niciodata,nu??!!
never say never
mah radule,
acuma de ce vrei sa imi strici tu bucuria?!!
tocmai cand ziceam ca sar si eu parleazul pana in ograda voastra.........
musti,
ma sa stii ca as veni intins, mai ales ca mi-am luat acuma si ceva "secrete" bine stiute de tine ,pt clean, dar.........timpul, distanta,criza, etc.
oricum, nu se stie niciodata,nu??!!
never say never
mah radule,
acuma de ce vrei sa imi strici tu bucuria?!!
tocmai cand ziceam ca sar si eu parleazul pana in ograda voastra.........
e aceeasi situatie care a fost tot anul;adiwolf scrie:mihai,
cu permis de 30 ron de la ANPA poti pescui conform legii.
asa ca poti pescui pe orice apa publica, respectand legea si conditiile de retinere a pestilor.
legea nici macar nu le permite paznicilor angajati de asociatii sa te controleze.
e bine? eu zic ca nu!