Comunicat de presa ANPA legat de distribuirea permiselor...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ia zi ilie, care e adevarul si ce e cu taxa de 80 lei de care am zis mai sus? Tu zici ca ai dat doar 30 ce lei...ilie scrie:Fire intinse si numai binepensionaru scrie:Sa-l stapanesti sanatos si ma bucur ca nu ti-ai incalcat principiile.ilie scrie:Astazi mi-a sosit permisul de pescuit de la APS.Caras.Am 'intalnit' in persoana dl.Mihai un om corect si deosebit de amabil.
Trebuia sa citez postarea anterioara, am apasat gresit dar intelegi ce vreau sa zic.
ce nu e clar ? 50 cotizatia de membru si 30 permis ANPA ... dar membru te faci doar daca doresti si vrei sa poti pescui pe balta / lacul lor ... daca nu vrei sa te faci membru iei permisul cu 30 de lei.kio scrie:Pe site-ul APS Caras taxa de pescuit pe anul 2010 este de 80 lei. Atunci cum zice ilie ca a luat permis cu numai 30 lei, prin posta?
S'altare și bunăstare !
Adevarul e ca Apscaras i-a oferit lui Ilie permisul cu 30 de lei, fara alte cotizatii.kio scrie:Ia zi ilie, care e adevarul si ce e cu taxa de 80 lei de care am zis mai sus? Tu zici ca ai dat doar 30 ce lei...ilie scrie:Fire intinse si numai binepensionaru scrie: Sa-l stapanesti sanatos si ma bucur ca nu ti-ai incalcat principiile.
Trebuia sa citez postarea anterioara, am apasat gresit dar intelegi ce vreau sa zic.
Dar Ilie, impresionat de gestul lor, a mai scos 50 de lei din buzunar si s-a facut membru din proprie initiativa

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Pai daca nu e obligatorie taxa de 50 de lei, de ce mai exista, cine o plateste si de ce? Ce avantaje are? Nu intreb cu rautate, vreau sa incerc sa descalcesc putin lucrurile.
In plus, cum comentati art. 23 alin. (5) din OUG 23/2008 "Activitatea de pescuit recreativ/sportiv se practică în cadrul fiecărei asociaţii în baza regulamentului propriu stabilit în acest sens."?
In plus, cum comentati art. 23 alin. (5) din OUG 23/2008 "Activitatea de pescuit recreativ/sportiv se practică în cadrul fiecărei asociaţii în baza regulamentului propriu stabilit în acest sens."?
tu chiar nu sti sa citesti ?kio scrie:Pai daca nu e obligatorie taxa de 50 de lei, de ce mai exista, cine o plateste si de ce? Ce avantaje are? Nu intreb cu rautate, vreau sa incerc sa descalcesc putin lucrurile.
balta/ lacul lor nu e habitat piscicol natural, este concesionat de la proprietar de catre acea asociatie si uite ca eu la ora 18 plec la pescuit acolo

S'altare și bunăstare !