Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kio
- junior

apscaras scrie:alexis scrie:Asta da chestie ,deci unii platesc ca sant membrii +50...astia sant fraierii altii iau cu 30.10.gratuit...si atunci ia spune stimata asociatie ce facilitati faci pentru membrii in afara ca au ochi frumosi si le iei banii, ca asa nu sant suspiciuni,...ca oamenii nu inteleg de unde atata bunavointa...chiar sa dea membrii asa 50 ron ca nu le trebuie...cand altii se sfarma sa ia pe gratis permisele ...si nici nu-s saraci...
unele mici facilitati,fiindca facem si noi ce putem

noi ducem carnetele de membru pt viza PG fara alte costuri in plus fata de cotizatie,au voie sa mearga pe balta noastra la pescuit,chiar pe prohibit,unde au voie sa retina un crap pe zi,au voie sa isi organizeze concursuri fara a plati nici macar 1 leu,ba mai mult,noi venim cu diplome,cupe,premii ce consta in unelte de pescuit si masa festiva intr-un restaurant toate pe banii asociatiei.
mai doresti si alte explicatii?
Da, mai vreau, daca nu v-am suparat prea tare.

Vreau contul in care trebuie sa platesc taxa pentru permis ANPA. Adresa la care trebuie sa o trimit o iau de pe site-ul dvs. Si nu fiti suparat pe mine, asa sunt eu mai neincrezator. Daca totul merge bine, ma revansez in iunie cu un borcan de miere!

-
apscaras
- utilizator constant

-
nu sunt suparat deloc,contu e afisat pe undeva,pe un topic,nu-l am la mine,astept sa-mi trimiteti chitanta si copie C.I si nu trebuie sa va revansati deloc

-
taicanoe
- veteran

-
Vreau contul in care trebuie sa platesc taxa pentru permis ANPA
mergi la trezorerie ca stiu aia contul in care se incaseaza "cotizatia" pentru permis
S'altare și bunăstare !
-
SVF
- veteran

Daca chiar vroiai sa te lamuresti,o puteai face de la bun inceput.In 5 minute.Un simplu telefon la Caras si nu mai era nevoie de vreo trei pagini unde primul lucru care l-ai facut a fost sa pui cuvantul meu la indoiala.Punct.
-
kio
- junior

Am inteles, luni platesc si trimit documentele necesare la APS Caras.
Imi cer inca o data scuze celor pe care i-am suparat.
Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana placut!
-
taicanoe
- veteran

-
kio scrie:Am inteles, luni platesc si trimit documentele necesare la APS Caras.
Imi cer inca o data scuze celor pe care i-am suparat.
Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana placut!
asa de curiozitate ... din ce localitate / judet esti ?
S'altare și bunăstare !
-
kio
- junior

Fieni, Dambovita.
-
Fario_nebunu
- veteran

kio scrie:Fieni, Dambovita.
Fieni? E in drum spre Moroieni. Frumos, presupun ca pescuieseti des pe raul Runcu, la pastrav si clean. Se varsa in Ialomita chiar prin Fieni. Sper sa nu ma insel.
-
kio
- junior

Mai mult la clean pe Ialomita. La pastrav ma duc de doar de 2-3 ori pe sezon din cauza numarului limitat de autorizatii pe care le elibera ocolul silvic (cel tarziu in 15 iulie nu mai gaseai autorizatii). Sa ma duc pe furate nu-mi place, ca nu ma simt in largul meu si stau stresat. Daca se va putea pescui numai cu permisul ANPA, ma voi duce mai des. Abia astept sa vina 1 mai!
-
kio
- junior

Am doua intrebari;
1. Cat costa trimiterea permisului de la Resita la Fieni? (Am primit saptamana trecuta niste documente de la Craiova, prin curier rapid si m-a costat 44 lei.)
2. Cat costa permisul de pescuit, inclusiv inscrierea in asociatie, in jud. Brasov?