Comunicat de presa ANPA legat de distribuirea permiselor...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Mar 2010, 11:48

kingofbeasts scrie: Deci , avand in vedere ca regula de baza in judecarea cuiva este principiul nevinovatiei pana la proba contrarie si ca buna credinta ar trebui sa fie la ordinea zilei eu zic sa asteptam perioada bilantului ca sa tragem concluzii ...
ce-i drept ii drept ! e sublim sentimentul asta de judecator prin vocatie, care nu ma obliga decat sa critic si sa trag concluziile la momentul sorocit, mai ales ca nu e o problema, avem pe cine judeca, slava domnului ! Doar sunt atatia de aratat cu degetul,... inca !!!...
Iar cu permisul de treij'de lei in buzunar, martor ca nu mi-am incalcat principiile, am asa o senzatie de autosuficienta care ma linisteste ... ce-a depins de mine am facut, pana in toamna ma duc sa ma odihnesc oleaca la pescuit :lol:
deci cand ne-om revedea la sfarsit de an, astept sa tragem concluzii, ce s-a mai facut, ce nu s-a facut, cine si ce ne mai ofera,... cine si cu ce s-a mai facut vinovat...
eu voi fi si atunci , tot cum ma stiti, principial si impartial, monument de obiectivitate !!!
:twisted: :twisted: :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Mar 2010, 11:55

Unde ti-ai facut permisul anul asta?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Mar 2010, 12:11

ilie scrie:Unde ti-ai facut permisul anul asta?
tu ai deja permis anu asta,... cu treij'de lei,... de la apscaras...
ce-ti mai conteaza unde l-am facut io ?
te satisface daca-ti zic ca nu la apscaras ?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Mar 2010, 12:17

miky scrie:
ilie scrie:Unde ti-ai facut permisul anul asta?
tu ai deja permis anu asta,... cu treij'de lei,... de la apscaras...
ce-ti mai conteaza unde l-am facut io ?
te satisface daca-ti zic ca nu la apscaras ?
Altceva m-ar satisface acuma :lol: :lol: cand ne-om intalni o sa-ti zic. :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Mar 2010, 13:52

nu stiu ce te-ar satisface, stiu doar ca la ora asta pe toate topicurile pe care se discuta treaba asta cu permisele si cu legea, exista mult prea multa bucurie la gandul obtinerii permisului doar cu 30 lei, concomitent cu prea multa frustrare pentru cei care nu-l pot obtine asa, (singura oftica fiind cheltuiala care face diferenta intre cei mai "descurcareti" si omu' de rand fara variante), asa cum exista o nejustificata bucurie cand se vorbeste despre cine are drept de control si cine nu, despre cui sa-i arati actele si cui sa-i dai flit,...
pe de-o parte toata lumea condamna braconajul care infloreste sub ochii tuturor, pe de alta parte nimanui nu-i surade sa fie controlat de oricine, si promite ca o sa fie zmeu daca s-o intalni cu unu care indrazneste sa-i ceara permisu'...
in concluzie, fiecare are degetul indreptat spre altcineva, singura grija a tuturor fiind sa nu fie considerati mai fraieri ca altii ...
daca nu e nici un control, nu-i bine ca nu e,... daca in fine cineva, oricine, face un control, nu-i bine ca e doar pentru reclama...
singurul lucru "vero" ramane ca in iarna, dupa un sezon plin de satisfactii :lol: , vom fi iara obiectivi, cand vom judeca cate lucruri nu s-au rezolvat de la sine din doar cei 30 de lei, sau si mai rau,... 30 de lei plus cotizatie / donatie / gheseft / ...sau cum or vrea sa-i zica comisionarii de tot felul...
imi permit sa citez un confrate:
Tavi scrie:Asa baieti, luptati, dati tare in tastatura aia.
Asa se rezolva problemele.
bine le mai zice ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 26 Mar 2010, 14:43

miky scrie:d
in concluzie, fiecare are degetul indreptat spre altcineva, singura grija a tuturor fiind sa nu fie considerati mai fraieri ca altii ...

:D :D :D , bune comentariile. No ,yo ma declar fraier ca mie imi place !

si mai iesiti pe balta ca acum avem permise toata lumea .
fir intins !

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 26 Mar 2010, 16:27

Io am platit la ajvps, dar cred ca platesc si la apscaras sa nu mai fiu fraier deloc... :lol: :lol:
Numa' bine si mai gatati odata ca nu mai poate omu' sa scrie un rand ca deja se simte unul cu musca si sare... :wink:
Iubiti-va mult! :D

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 26 Mar 2010, 16:52

mino scrie:
miky scrie:d

:D :D :D , bune comentariile. No ,yo ma declar fraier ca mie imi place !

si mai iesiti pe balta ca acum avem permise toata lumea .
Mda si de atata galceava , a venit prohibitia, asa ca la stiuca cu voi !! :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Mar 2010, 19:08

soriniusc scrie:Io am platit la ajvps, dar cred ca platesc si la apscaras sa nu mai fiu fraier deloc... :lol: :lol:
Numa' bine si mai gatati odata ca nu mai poate omu' sa scrie un rand ca deja se simte unul cu musca si sare... :wink:
Iubiti-va mult! :D
Cine te-a facut fraier Sorine?Fiecare e cine si ce vrea sa fie.Si mai departe cred ca faci un atac la Miky,citez:
"se simte unul cu musca si sare" :lol: :lol: :lol: Mama masii,nu mai bine zici direct in fatza ce ai de zis,nu o mai dai atata roata? :lol: :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 26 Mar 2010, 19:21

Ma ce-ti mai place sa rastalmacesti... :D

Scrie răspuns