ce-i drept ii drept ! e sublim sentimentul asta de judecator prin vocatie, care nu ma obliga decat sa critic si sa trag concluziile la momentul sorocit, mai ales ca nu e o problema, avem pe cine judeca, slava domnului ! Doar sunt atatia de aratat cu degetul,... inca !!!...kingofbeasts scrie: Deci , avand in vedere ca regula de baza in judecarea cuiva este principiul nevinovatiei pana la proba contrarie si ca buna credinta ar trebui sa fie la ordinea zilei eu zic sa asteptam perioada bilantului ca sa tragem concluzii ...
Iar cu permisul de treij'de lei in buzunar, martor ca nu mi-am incalcat principiile, am asa o senzatie de autosuficienta care ma linisteste ... ce-a depins de mine am facut, pana in toamna ma duc sa ma odihnesc oleaca la pescuit

deci cand ne-om revedea la sfarsit de an, astept sa tragem concluzii, ce s-a mai facut, ce nu s-a facut, cine si ce ne mai ofera,... cine si cu ce s-a mai facut vinovat...
eu voi fi si atunci , tot cum ma stiti, principial si impartial, monument de obiectivitate !!!